Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Nieszczęśliwa..

Mam strasznego doła..

Polecane posty

Gość ,,Nieszczęśliwa..

Witam, jestem poprostu załamana.. nic mi się nie układa, poznałam faceta, a on chyba ma mnie w dupie, spotkalam dawnego chlopaka ale on mnie nie poznal i nawet nie pogadalismy, ciagle mysle o mojej pierwszej milosci, ile bledow zrobilam, ile przezylam, co zlego zrobilam drugim osobom.. to ze siedze w domu przed kompem bo nie mam znajomych tez mnie dołuje.. a znajomych nie mam przez mojego faceta, który mnie od wszystkich odizolował w imię "miłości" i chyba tylko na plus jest to, że się z nim rozstaję po 3 latach i 1,5 roku psychicznej męki... jestem wkurwiona, zdolowana, zawiedziona, smutna, przygnębiona, nie widze zadnych perspektyw przed sobą.. musialam sie wyzalic, bo nie mam przeciez komu:(

Gość alik_a
Zlapala cie zwykla chandra, przejdzie :)

Gość fruzzzica
pomyśl że wielu z nas ma ten sam problem w cholerę dla uczucia zrobi wszystko na przyszłość będziesz wiedzieć by nie pakować się w chory związek a teraz nosek do góry i wybierz się na jakiś spacer w piątkowy wieczór;)

Gość ,,Nieszczęśliwa..
Dziękuję, jestem zaskoczona, że są pocieszające odp, myślałam już ,ze ktoś mnie pociśnie i bardziej zdołuje.. wybrałabym się na spacer ale nie mam jakoś ochoty.

Gość arizonaa
idz na spacer, dobrze Ci zrobi:) ja Cie dobrze rozumiem, czuję to samo. ostatnio tak nakombinowałam, że sama już siebie nie poznaję, nie wiem co ze mną, płakać mi się chcę, wiedzialam, że wszystko w końcu wyjdzie na światło dzienne i wyszlo i teraz postanowiłam, że już tak nie będę wiecej robila. Dodatkowo zauroczylam sie strasznie, w chłopaku, bylismy razem 4 miesiące, ale on stwierdzil, że jednak kocha poprzednią dziewczynę, byli razem 3 lata, ale go zostawila bez słowa wytłumaczenia

Gość ,,Nieszczęśliwa..
o kurcze.. to faktycznie też masz niezłą sytuację:( współczuję..

Gość jkjlkjlkjlkjlkjlkjlkjlkjlkjlkj
Nie martw się. W końcu się jakoś ułoży. Szkoda życia na zadręczanie się i np. myśłenie o jakiś dupkach z przeszłośći. Ja też ostatnio przeżyłam rozstanie z chłopakiem. Wybitny przypadek a może najcięższy z najcięższych. Wiesz, jest na świecie ktoś pisany nam:) Kiedyś go znajdziesz:) A z tym nadmiarem wolnego czasu i brakiem znajomych to chyba niestety "normalna" sprawa. Ja mam podobnie, cociaż moge liczyć na wsparcie rodziny:) Znajomi albo nie mają czasu, albo im się nie chce albo coś i coś tam... Trzeba szukać swojego, nowego towarzystwa:) Powodzenia i głowa do góry:)

Gość Mimiminka
Znajdź sobie nowe, pochłaniające, zajęcie:) Może hobby albo cuś takiego:)

Gość sdfgsdfsd
Nieszczęsliwa..... napisz na maila rafali134@o2.pl podam ci gg i popiszemy... tez nie mam znajomych i mam dola moze razem uda nam sie to rozwiazac

Gość arizonaa
ja to cały czas sobie mówię, że bedzie dobrze i zaraz potem chce mi się płakać, okropnie się teraz czuję, jeszcze plany wakacyjne mi się pokrzyżowały, jeszcze sesja i jeszcze ta pogoda, ciagle pada. Jak się psuję to wszystko naraz, ale kiedyś od dna trzeba sie odbic

Gość nieszczęśliwa paskuda
ja mam z was najgorzej - płacze prawie codziennie bo mam wrażenie że nic mnie już dobrego nie czeka - mam 25 lat a wciąż mieszkam z rodzicami (oni sa super ale juz bym chciala mieć coś swojego) - mam gówniana pracę i zarabiam tyle że ledwo starcza na oplacenie benzyny do auta, studia itp. nie mam faceta i niegdy nie będe miala, nikt mnie nigdy nie kochał i nikomu na mnie nie zalezało, nie wiem jak to jest jak ktos sie o kogoś troszczy, ja nie mam nikogo - jakbym jutro umarła to tylko rodzicom byłoby żal bo nikt inny mnie nie kocha = jest mi tak strasznie dzisiaj źle że nie chce sie żyć - nie umiem już z optymizmem patrzeć w przyszłośc i czasem sobie myśle że lepiej by dla wszystkich było gdybym sie nie urodziła.

Gość arizonaa
my to chyba powinnyśmy się jakoś wspierać, a tu tylko jeszcze bardziej idzie doła złapać:/

Gość kobieta_trzydziestoletnia
Mi jest tez smutno jak czytam, co piszecie. Jestem pewna, ze wasz los sie odmieni i tego wlasnie wam zycze. Ja tez jestem sama i mieszkam teraz z mama. Mam wlasne mieszkanko, ale je wynajelam, Mialam wczesniej bardzo okropnego faceta, ktory mnie strasznie skrzywdzil. Rozstalismy sie w tamtym roku w czerwcu, a w lutym urodzilam mu coreczke. Nawet sie nia nie zainteresowal. Ale ja sie i tak strasznie ciesze tym dzieckiem, jakby nie ona, to moj dolek wygladalby mniej wiecej tak samo jak wasz..