Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze byc???

Dziewczyny co oznacza różowy śluz??

Polecane posty

Gość co to moze byc???

Zauwazylam rano na papierze toaletowym i troche sie przerazilam prawde mowiac Dodam ze bylam w czwartek u gina i mialam robiona cytologie i normalne badanie

Gość majajaja
Moze to miesiczka sie zaczyna?

Gość co to moze byc???
no wasnie miesiaczke mam dostac za tydzien

Gość majajaja
Ja mialam tak jak zaszlam w ciaze..wtedy kiedy dochodzilo do zaplodnienia mailam rozowy sluz..Nic innego nie przychodzi mi do glowy

Gość co to moze byc???
a po jakim czasie od stosunku pojawil sie u Ciebie ten rozowy sluz?

Gość co to moze byc???
prosze napiszcie cos i pocieszcie mnie ze nie jestem w ciazy:(

Gość majajaja
Nie pamietam dokladnie sorki..Zastanow sie czy w ogole moze byc taka mozliwosc,nie ma sie co martwic na zapas..

Gość co to moze byc???
za tydzien mam dostac okres tydz temu kochalam sie z facetem ale ten wyszedl ze mnie przed wytryskiem, czyli do niego we mnie nie doszlo kurde tak sie martwie, nie chce byc w ciazy:(

Gość majajaja
I tak sobie mysle ze moze to po tym badaniu,,,poczytaj cos na ten temat

Gość co to moze byc???
juz sama nie wiem ale to badanie bylo takie troche nieprzyjemne jak nigdy, przy kazdym badaniu bylo ok, drugi raz robilam cytologie i pamietam ze wtedy nic nie czulam a teraz tak jakby male obtarcie, przez kilka sekund czulam dyskomfort, myslisz ze to od tego?

Gość majajaja
To calkiem mozliwe,jesli podraznila szyjke moze wystapic niewielkie plamienie.Tym bardziej ze czulas dyskmfort.

Gość co to moze byc???
teraz jak drugi raz poszlam do toalety to juz rozowego sluzu nie bylo, taki normalny bialawy wiem ze prawdopodobienstwo ciazy bez wytrysku jest male ale jednak mam obawy napisz cos wiecej, moze znasz jakies przypadki jak moj?

Gość ja po tym badaniu
mialam taki różowy śluz co do prawdopodobieństwa ciąży - to kochalas sie z chlopakiem w dni płodne i nie wiem czy wiesz,ale przed wytryskiem w śluzie u faceta są plemniki;). Taka rada - stosuj dodatkowo jakieś zabezpieczenie przed ciążą.

Gość co to moze byc???
a napisz prosze, po jakim czasie od badania wystapil taki sluz?

Gość co to moze byc???
wie, ze zrobilam glupote kochajac sie bez zadnego zabezpieczenia w dni plodne ale to nie byl zreszta pierwszy raz, ale zawsze jest to przerywany stosunek i nic sie nie dzialo ten sluz mnie niepokoi:(

Gość ja po tym badaniu
mialam nastepnego dnia,przy badaniu mnie zabolało i wydaje mi sie ze moze doszlo do malego skaleczenia i troszke krwi zmieszalo sie ze sluzem i stąd ten różowy sluz

Gość ja po tym badaniu
no ja tez się tak kiedyś kochalam... Liczylam dni plodne i nie plodne i... Mam córkę

Gość co to moze byc???
no wlasnie a ja mialam badanie w czwartek po poludniu no a dzis jest sobota, mozliwe ze to mogloby poczekac te 2 dni?

Gość ja po tym badaniu
mogło, moze mialas glebiej to skaleczenie

Gość ja po tym badaniu
tylko radze ci zebys jakies tabletki anty brala;),są specjalne np yasminell ktore mają małą dawkę hormonów

Gość co to moze byc???
no wlasnie nie bardzo chce brac tabletki bo po nich przytylam i je odstawilam w lutym i do tej pory mi ciezko pozbyc sie kg ale jestes pewna ze ten rozowy sluz to od badania? bo juz go nie mam, pojawil sie rano raz

Gość gość
Ja dzis mam dni plodne i tez leci mi ruzowy sluz i niewiem czemu bo nigdy takiego czrgos niemialam

Gość gość27
Z wypowiedzi ginekologów!!! Kochajac sie bez zabezpieczenia w dni plodne bez wytrysku do pochwy nie mozna zajsc w ciaze,na penisie owszem znajduja sie plemniki.ale nie sa one w stanie zaplodnic kobiete. Kobiety,ktore twierdza,ze w ten sposob zaszly w ciaze powinny wiedziec,ze ich partnetrowie mieli przedwczesne wytryski I mogla to byc tylko kropelka plemnikow,a facet ma swoja dume I sie nie przyzna sie do tego!