Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hepatil

schudł ktos jedzac głownie jajka?

Polecane posty

Gość hepatil

jak w temacie. stosował ktos diete oparta na samych jajkach?

Gość jjjjjjjjk
Dieta jajkowa, może być skuteczna, ale pod warunkiem, że dołączycie do niej aktywność fizyczną. Polecam wam rowerowe przejażdżki. Jest to dobry sport, który pozwoli na wzmocnienie nóg bowiem pracują wszystkie mięśnie od stóp, aż do ud. Z tego też powodu trening na rowerze powoduje, że to właśnie nogi stają się smuklejsze. A ponadto można wpłynąć na stan bioder, pośladków, no i na ogólną kondycję. Więcej informacji na temat przejażdżek rowerowych znaleźć można na stronie http://hgh.edu.pl/2010/11/04/z-silowni-na-rower/ I pamiętajcie, że tylko systematyczna jazda przyniesie zadowalające rezultaty.

Gość hepatil
ale od stycznia do czerwca 10kg? czy w jakims krotszym czasie?

Gość dfkljsfd
Wszystkie diety jednoskladnikowe sa niezdrowe i wyniszczajace dla organizmu.

Gość hepatil
up

Gość Mozesz nawet dodac majonez
Ale jak dlugo pociagniesz na samych jajach?

Gość tak na optymalnej diecie
dr kwaśniewskiego ;) je się głownie jajka

Gość kasia123456
Ja jadłam jajka przez pół roku i schudłam 56 kg. Wagę utrzymywałam przez 2 lata, jedząc normanie, ale jak wprowadziłam słodycze i ograniczyłam aktywność fizyczną czar prysł i w ciągu kolejnych 5 lat wróciło mi 36 kg. Jadłam jajka (białka bez ograniczeń) na twardo, na miękko, jako jajecznicę na mleku, z jakimś warzywem i kromką chleba razowego (ewentualnie biały, bułka) i ciepły napój. Z persektywy czasu i tak warto było :) Szkoda tylko, że te słodycze wprowadziłam... Obecnie wybrałam dietę Dukana i uważam,że jest dla mnie stworzona. Schudlam na niej już 30 kg w ciągu 5 miesięcy. Plusy są duże, gdyż jedzenie jest bardzo różnorodne w porównaniu do diety jajkowej ;) Efekty nieco gorsze, ale mniej się męczę i ćwiczę tylko ANR codziennie, a wtedy dużo więcej ćwiczyłam (praktycznie 5 dni w tygodniu => aerobik, siłownia, aerobik, siłownia, aerobik, a weekend jeszcze na jakieś disko leciałam, na rower, na basen).

Gość kasiu ile ty masz lat
i jak wygląda twoje ciało i skóra przy takich wahaniach wagi?