Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na córkę i to jeszcze jak

moja córka jest nienormalna! jak mam jej to wybić z głowy

Polecane posty

Moja córka dobrze się uczy. Na pewno więc dostałaby się do dobrego liceum w Bydgoszczy, a ona mi oznajmiła że chce złożyć papiery do technikum! wybrała 3 opcje technikum ekonomiczne technikum hotelarskie technikum poligraficzne to taki wstyd dla rodziny. wychowuję ją sama, chcę aby była mądra a ona takie coś mi zrobiła! Ona mi tłumaczy że chce mieć zawód. Ale przecież jak pójdzie do technikum to nie zda matury! co mam zrobić. poradźcie mi coś?

Boże, jaka ona jest głupioa! nie myśli zupełnie o swojej przyszłości. co ja powiem rodzinie?

Gość 2222222222222222222222222222
a po liceum zda?

Gość leniwa jak jasna cholera
jesli to nie prowo, to jest madra dziewczynka, ze chce isc do technikum. po technikum tez sie zdaje mature. ale to pewnie prowo.

Co za bzdury opowiadasz. Dlaczego miałaby nie zdać matury? Co prawda w technikum trudno pogodzić naukę do matury z dobrym przygotowaniem do egzaminu zawodowego który jest bardzo trudny. Ale jak napisałaś córka jest zdolna, więc da sobie radę.

yo nie jest żadne prowo! ludzie ja wiem, że po technikum zdaje się maturę, ale w technikum będzie miała gorsze przygotowanie do matury i ta matura może jej gorzej pójść! a ona chciała iść na medycynę! to jak zda tę maturę?

Gość gt534
mature zda....ale zawodowego pewnie nie, wiec rok w plecy...masz racje niech idzie do liceum

Gość ddss
trooollll

Gość alauind
głupia ciii po

ale w liceum większy nacisk się kładzie na maturę, a w technikum nie

Gość leniwa jak jasna cholera
ona chciala isc na medycyne czy ty chcialas zeby szla?

Gość ten typ tak ma .
beznadziejne szkoły wybrała , nie ma lepszych techników skoro już tak bardzo chce zawód???

co ja powiem rodzinie? wszystkie dzieciaki do liceum poszły! a ona? ona nie myśli w ogóle o mnie tylko o sobie

Gość urocza czarownicaa
1/10

Gość ja chodziłam do technikum
hotelarskiego i pisałam maturę z 3 przedmiotów rozszerzonych i zdałam na 95%, 75% i 80 wiec da sie. Egzamin zawodowy też zdałam ale na 28 osób zdało go 4... U mnie w klasie tylko 1 osoba nie zdała matury

i ostanio nabąkiwała że medycyna to chyba jednak nie dla niej, bo ona nie chce być odpowiedzialna za czyjeś życie czy śmierć

Gość niewymagająca
Prosze Pani, po studiach ludzie wykształceni mają mniejszą szansę na zdobycie pracy, niż ludzie po zawodówce z konkretnym zawodem

Gość fdfdf
CÓŻ CÓRKA MĄDRZEJSZA OD MATKI:)

Ja własnie zaluje ze do technikum nie poszlam.Mialabym o rok wiecej czasu do przygotowan do matury i mialabym gdzie isc zarobic na zaoczne studia. Kupuj jej repetytoria z poszczegolnych przedmiotow od 1 kl liceum,jakies dobre i zda...szkoda ze ja dopiero w 3 kl dowiedzialam sie o istnieniu takiego czegos jak REPETYTORIUM ;/

ale jej niewolno iść do technikum! zrujnuje sobie przyszłość

Gość szczera jędza1
Niech wybiera poligraficzne. Potem studia na odpowiednim kierunku - a potem dobra zarobki, zwłaszcza w miastach, w których zlokalizowane są wydawnictwa.

wy jestescie głupi

Gość takijeden24
ja mam 24lata i cholernie zaluje ze nie poszedlem po gimnazjum do zawodowki tylko do liceum i na studia, naprawde to byl jeden z moich wiekszych bledow, no ale niestety tez mialem takich glupich rodzicow ja autorka tematu, zwlaszcza matke ktora mowila ze jak pojde do zawodowki a nie liceum to zmarnuje sobie zycie heheheheheeheh szkoda ze wtedy bylem taki glupi i wierzylem w te idiotyzmy.

Gość fdfdf
W OGOLE NA TAK DURNYM FORUM, PRZY TAK DURNYCH DZECIAKACH ZADNA MADRA MATKA W TYM WIEKU NIE SIEDZIALABY I NIE PEIRDOLILA Z DZIECIAKAMI O RPZYSZLOSCI SWEJ MADRZEJSZEJ OD SIEBIE CORKI

Gość niewymagająca
Moim zdaniem jak pójdzie do LO zrójnuje sobie kilka lat życia i młodości. Kapitalizm to cwany system. Jego założenie to ucz się Polaku ucz jak najdłużej.

Gość takijeden24
no dokladnie corka madrzejsza od matki a matka to jakis kompletny debil jesli to nie prowokacja. PS. na studia mozna isc obojetnie po jakiej szkole, wystarczy odpowiednio dobrze napisaac mature a zeby to zrobic to jezeli ktos ma choc troszke oleju w glowie i inteligencji to jest w stanie sam sie dobrze przygotowac na egzaminy, bez nauczyciela tylko z odpowiednimi ksiazkami i zbiorami zadan i tyle

Gość -2320930290
Moim zdaniem jest jedna podstawowa róznica- jakby poszła do renomowanego liceum, to będzie w lepszym towarzystwie. A w technikum to pewnie mormą bedzie kilka ciąż w ostatniej klasie, złe oceny, uzywki, itp. chyba to jest najgorsze bo uczy się człowiek i tak samemu większosci...