Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojixxn

Dzisiaj Jarosław Kaczyński ma urodziny!!!

Polecane posty

Gość gdhechtwrcn
tak swoją droga "fanatyk" nie potrafi uzasadnić tego co mówi. a ja, jak zauwazyłeś, potrafie. fanatyk to osoba wierząca bez zastrzeżeń w coś a więc nie potrzebująca żadnych uzasadnień i nie potrafiaca uzasadnić tego co mówi bo wypływa to z wiary a nie z faktów.

Gość to śmieszne że ktos jeszcze
Sprawa Kaczyński - Komorowski była smieszną sprawą bo sąd przyznał racje Kaczyńskiemu co do możliwych konsekwencji programowych komercjalizacji ale znaleźli jakies "ale". O jakieś kuriozalne głosowania chodziło co wszyscy byli przeciw bo i tak przepisy były nie zgodne z prawem UE ale na tej podstawie stwierdzono że Komorowski skoro głosował przeciw to nie można mówić że był za.

Gość gdhechtwrcn
brzydze się kłamstwem. to prawda. a gdzie skłamałem?

Gość gdhechtwrcn
zapewwne nie zauważyłes ale ja pisałem o wyroku. a wyrok jest prosty. kaczyński nie mówił prawdy.

Gość gdhechtwrcn
gdzie ty tutaj żydów widzisz?

Gość ja zawsze placę
fanatyk potrafi uzasadnić swoje racje w logiczny dla niego sposób a śmieszny dla innych

Gość gdhechtwrcn
ok. skoro uważasz że tak jest w sprawie fanatyka i ja nim wg ciebie jestem to podaj moje uzasadnienie które jest wg ciebie/innych śmieszne no i napisz dlaczego tak uważasz.

To sobie przeczytaj uzasadnienie sądu. Czy za trudne to dla ciebie? To wszystko jest jawne i łatwo można znaleźć. Ale widze że jesteś zwykły cep.

Gość gdhechtwrcn
bo jak na razie nie potrafisz uzasadnić tego 23:33 [zgłoś do usunięcia] ja zawsze placę brzydzisz sie kłamstwem i kłamiesz ? po tych tekstach można poznac cię z kilometra czy brak uzasadnienia jest smieszny? chyba nie. raczej żałosny.

Gość ja zawsze placę
wszystko co wypisujesz o Kaczyńskim i PISie

Gość gdhechtwrcn
czy ja pisałem o uzasadnieniu sądu czy o wyroku/ sprawdź a potem możemy na ten temat pogadać. co do żydów/żyda. wg ciebie ja nim jestem? możesz coś więcej napisac na ten temat czy po prostu tak tylko pieprzy ci się bo za duzo wypiłeś?>

Gość gdhechtwrcn
nieuwaznie czytasz. >>to podaj moje uzasadnienie które jest wg ciebie/innych śmieszne no i napisz dlaczego tak uważasz. czyli powinieneś podać moje uzasadnienie i napisac dlaczego ono jest smieszne czyli uzasadnić własną opinię. czy teraz już będzie ci łatwiej?

Gość ja zawsze placę
ty i tak tego nie zakumasz i będziesz fanatycznie powtarzał że Kaczyński ma wyrok a Tusk może nie dotrzymywać obietnic bo nastał kryzys

Gość gdhechtwrcn
co do sądu. Sąd uznał, że żadne działania i wypowiedzi Komorowskiego nie uzasadniają twierdzenia, że chciał on prywatnej służby zdrowia; zasadne jest więc stwierdzenie, że Jarosław Kaczyński dopuścił się kłamstwa. We wtorek Sąd Okręgowy w Warszawie orzekł, że Jarosław Kaczyński ma sprostować nieprawdziwą informację, jakoby Bronisław Komorowski chciał, aby służba zdrowia była sprywatyzowana. Sąd zakazał Kaczyńskiemu rozpowszechniania tej informacji. Sąd orzekł jednocześnie, że Komorowski nie musi przepraszać Kaczyńskiego za zarzucenie mu kłamstwa w tej sprawie. Sąd nakazał kandydatowi PiS opublikowanie w TVP1 i TVN między godz. 19 a 21 oświadczenia o treści: "Ja, Jarosław Kaczyński, kandydat na prezydenta RP na wiecu wyborczym w Lublinie (...) rozpowszechniłem informację, że Bronisław Komorowski chce, by służba zdrowia była prywatna, sprywatyzowana. Informacja ta jest nieprawdziwa". Oświadczenie tej samej treści ma zostać również opublikowane w PAP.

Gość gdhechtwrcn
Wyśmiewajcie moje pochodzenie. Bronie interesów moich i moich braci , zobaczycie jakie bedziecie płacić odszkodowania za oswiecim. Niech żyje PO i inni którzy chca rozwalic ten kraj na łopatki

gdhechtwrcn jesteś ćwok jak cholera. Po inżyniersku mówiąc twoje wpisy mają wartość logiczną zero. Jedna regułka że Kaczyński ma 2 wyroki i koniec. Ale wiadomo że to shatyn pisze. JEszcze o Kryże przypomnij i ide spać.

Gość jednym ruchem mógłby zepsuć ws
gdhechtwrcn - i owieczka boża fanatyczka majkela i bachledy to jedna i ta sama osoba albo leczą sie na to samo schorzenie

Gość gdhechtwrcn
napisałeś: >ty i tak tego nie zakumasz i będziesz fanatycznie powtarzał że Kaczyński ma wyrok a Tusk może nie dotrzymywać obietnic bo nastał kryzys pierwsze to przypuszczenie nie poparte niczym. drugie. czy fanatycznym jest stwierdzenie prawdy?

Gość ja zawsze placę
jak widac choroba jest zawansowana

Ćwoku po co to wklejasz? To napisał dziennikarz a nie sędzina co prowadziła sprawe. I widzisz jak można tobą manipulować. Szechter kocha takich jak ty.

Gość gdhechtwrcn
napisaleś: >gdhechtwrcn jesteś ćwok jak cholera. Po inżyniersku mówiąc twoje wpisy mają wartość logiczną zero. Jedna regułka że Kaczyński ma 2 wyroki i koniec. Ale wiadomo że to shatyn pisze. JEszcze o Kryże przypomnij i ide spać. widze że zaczynasz używac inwektyw. to dobrze bo świadczy o tym, że nie potrafisz merytorycznie odnieść się do tego co napisałem. kaczyński ma dwa wyrokiu i to jest ważne. gdybyś potrafił uzasadnić brak logiki w tym co napisałem? bo inaczej to twoja wypowiedź jest warta mniej niż pojedyńcze naciśniecie klawisza na klawiaturze.

Gość gdhechtwrcn
to jest cytat z wyroku: >>"Ja, Jarosław Kaczyński, kandydat na prezydenta RP na wiecu wyborczym w Lublinie (...) rozpowszechniłem informację, że Bronisław Komorowski chce, by służba zdrowia była prywatna, sprywatyzowana. Informacja ta jest nieprawdziwa". a zarazem uzasadnienie. jak widze i z czytaniem u ciebie jest nietęgo.

Gość gdhechtwrcn
w dalszej częsci możemy przeczytać: >"Fakt unikania używania pojęcie +prywatyzacja+ wynikał, zdaniem sądu, nie tylko z negatywnego odbioru społecznego wydźwięku tego słowa (...), lecz także z faktu, że założenia ustawy (o zoz-ach) wcale nie determinowały takich zmian własnościowych"

Gość gdhechtwrcn
i dalej uzasadnieie sądu: >"Jednakże z faktu komunalizacji i komercjalizacji nie wynika jeszcze ani konieczność, ani nawet zdefiniowanie prawdopodobieństwa prywatyzacji takiej spółki. (...) Należy podkreślić, że regulacje ustawy o zoz-ach, które dopuszczały możliwość prywatyzacji, ani nie wymuszały tej prywatyzacji, ani nie zawierały tezy o jej nieuchronności czy statystycznej konieczności jej przeprowadzenia" a tutaj dziennikarz: >Sąd przytoczył definicję kłamstwa według słownika języka polskiego, według którego "kłamać" oznacza w języku polskim mówienie nieprawdy, wprowadzanie kogoś świadomie w błąd. W odniesieniu do tej definicji sąd ocenił wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego, jako kłamliwe.

Gość ja zawsze placę
dlaczego w takim razie jeśli nie mógł spełnic obietnic nie podał sie do dymisji ? nie kumasz tego ?

Masz radoche z wyroku a z prywatyzacji szpitali też masz taką radoche? Tak z ciekawości pytam.

Gość gdhechtwrcn
bo rzadzenie to nie tylko spełnianie obietnic. a do rządzenia był przygotowany (jak widac bo efektach) bardzo dobrze. czyli nie było powodów do dymisji.