Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieznajomyWB

Ginekolog-Kraków-ciąza

Polecane posty

Gość NieznajomyWB

Witam. Z miejsca zaznaczam ze nie chce sluchac pouczen krytki czy czegokolwiek z tym zwiazanym. Uprawialam seks z chlopakiem( nie nie pierwszy raz) skonczyly mi sie akurat tabletki dlatego uzylismy prezerwatywy niestety pekla a troche jego plynu(tego co wystepuje przed wytryskiem) dostalo sie do mnie. Dzien pozniej po wielkich poszukiwanach wizytach dostałam recepta na tabletke 72H i w sumie zazylam ja nawet mniej niz w 24H po stosunku... nie zadzialala dzisiaj robilam test ciazowy i niestety jestem w ciazy Maksymalnie jest to 5 tydzien. Nie jestem dziewczyna ktora robi to z pierwsyzm lepszym napotkanym po alkoholu czy cos. To byl fatalny zbieg okolicznosci i pech, zrobilismy wszystko zeby temu zapobiec nie moge urodzic tego dziecka zaczynamy dopiero teraz studia, rodzice , do tego nie zdolalibysmy mo zapewnic tego czego potrzebuje. Decyduje sie na aborcje farmkagologiczna z uzyciem mizoprostolu Decyzje przemyslalam i jestem pewna. Problemem teraz jest zdobycie tabletek. Znacie jakiegos ginekologa w Krakowie ktory wypisze recepte na leki Cytotec i Arthrotec(ktorys z tych) lub ew jak je mozna zdobyc wi nny sposob?

Gość NieznajomyWB
Mam jescze pytanie odnosnie wlasnie tje stronki. Oni wysylaja Mizoprostol sam tylko czy razem z tym mifepirston bo polaczenie tych dwoch jak czytam na tej stronce jest oczywiscie wieksze skutkuje 97-98% w odpowiednim czasie. a samego mozoprostolu (ktory mozna dostac w aptekach w polscie) tylko kolo 80 %... wiec oni wysylaja w tym zestawie obydwa te leki ?

witam!!!!!! Mam do sprzedania ARTHROTEC 50mg 14 tabletek za 150zł (środek do aborcji farmakologicznej do 9-tego tyg którą przeprowadza się w domu) i ESCAPELLA TEŻ ZA 150 ZŁ(jeśli zażyjesz do 72 godzin po stosunku to zapobiega ciąży) dostępne są przy odbiorze osobistym codziennie w Warszawie lub za pośrednictwem poczty, przesyłka pobraniowa- płatne przy odbiorze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc wiesz co kupujesz lub kurierem dostawa w ciągu 24h też płatne przy odbiorze, zainteresowane osoby proszę o tel 883 488 826 !! PS. Jeśli nie chcesz aby ktokolwiek wiedział o przesyłce to istnieje możliwość wysłania E-PRZESYŁKI którą odbierasz tylko na dowolnej wybranej przez ciebie poczcie a o tym że jest do odbioru jesteś informowana SMS Jestem jednym z niewielu który nie oszukuje i nie wysyła tabletek przeciwbólowych czy gum do żucia tylko oryginalnie zapakowany ARTHROTEC z długą datą ważności ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^6