Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabia

Czy to plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość Sabia

Witam, Jestem w totalnym rozbiciu, nie wiem co sie dzieje z moim organizmem, jedynie mogę się domyślać. Chciałabym, aby poprosić o wasze doświadczenia w tej sprawie. Przejdźmy do rzeczy: W dni płodne kochałam się z moim facetem. Moje cykle trwają 30-33 dni, dzisiaj mam 24 dc - 7 dzień od stosunku. Wczoraj wieczorem miałam delikatne plamienie, dzisiaj rano pojawiła się krew, której teraz nie ma, jedynie odczuwam pobolewanie w dole brzucha (które występuję już od kilku dni) i mam wrażliwe piersi a szczególnie sutki, chwilami odczuwam nieprzyjemne pieczenie. Najbardziej dziwi mnie to plamienie, ponieważ nigdy jeszcze nie miałam przed spodziewaną @. Czy może to oznaczać zagnieżdżenie zarodka? Dziewczyny, czy któraś z Was to miała i okazało się, że jest to ciąża? Mam 27 lat, dwa lata temu w 9 tc ciąża obumarła, także troszke panikuję.

cześć :-) ja miałam plamienie implantacyjne. Tydzień po dniach płodnych i tydzień przed spodziewaną @. Pamiętam, że rano poszłam do łazienki a tam plama krwi ( takiej świeżej) - myślałam, że to okres się zaczyna, ale później już nic się nie pojawiło. Za tydzień zrobiłam test i dwie kreski. Moje jedyne objawy ciąży w początkowym okresie to był ślinotok ;-) powodzenia :-)

Gość Sabia
czyli jest to możliwe, dziekuję za odpowiedź:) Nie chciałaby tez się nakręcać (mimo, że już to robię), bo może okazać się, że nie ma żadnej ciąży, ale wydaje mi się, że jest to naturalne, tym bardziej dla kobiety, która stara się o dziecko. Obserwuję również temperaturę, dzisiaj rano spadła mi z 37,3 do 36,6, a teraz znowy mi sie podnosi, nie mam pojecia, czy ma to jakieś znaczenie, tak jak wspomniałam, jest to dla mnie nowe, ponieważ wcześniej tego nie miałam, nigdy nie miałam tak wcześnie@ nawet nie odczuwałam typowych objawów jak na @ No nic, zobaczymy, odczekam jeszcze 6-7 dni i zrobię test. Oczywiście dam znać o wyniku:)

jedyne, co mogę poradzić, - to wyluzować :-) Wiem, łatwo się mówi, ale najlepiej zapomnij o " sprawie" na tydzień. Ja jakoś zupełnie nie skojarzyłam, że to może być plamienie implantacyjne. Jeszcze raz powodzienia :-)

Miałam podobnie jak miszka, wydawało mi sie, że to juz okres się rozpoczyna, plama świeżej krwi a potem cisza. Przed okresem bardzo złe samopoczucie i efekt - ciąża :) Pozdrawiam.

ja miałąm cykle 28-31 dni,ostatni raz kochałam sie z mężem 12dc i tydzień po tym jednego dnia na wkładce było troche śluzu zabarwionego na brązowo, następnego dnia tez troche było, myślałam, że to przez bakterie jakieś coś bo zapalenie pęcherza miałam,ale zapalenie mineło i okazało sie, że jestem w ciąży ;) powodzenia życze :) w terminie spodziewanego okresu zrób może bete jeśli okres nie przyjdzie :)