Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja :( :(

Rozbiłam rodzicom samochód

Polecane posty

Gość magdalenaaaa
hah nie panikuj złość mamie przejdzie ja mam prawko 5 rok 2 samochody do kasacji 3 stłuczki do kasasacji ojca leksus - był na zamówienie, cieszył się nim pół roku nie z mojej winy, tata na wypadku zarobił 5 tys do kasacji moje suzuki od ojca - nie z mojej winy, zarobiłam 2 tys te samochody wszystkie z salonu 2 stłuczki moim suzuki, 1 stłuczka brata volsvagenenem I NA KAŻDYM WYPADKU ZAROBIŁAM rodzina się smieje ze interes ubiłąm :) teraz od 2 lat mam volsvagena scitro - na zamowienie i odpukac jeszcze zadnej kolizji

Gość help!!!
No to gratuluję, tylko widzisz mi samochód nie skapną od tatusia. Ja na swój sama zapracowałam. Dlatego cierpię...

Gość chudzinka99
nie martw się!!to co z zrobiłaś to jeszcze nic w porównaniu ze mną.... ja 2,5 roku temu SPALIŁAM samochód rodziców!!fakt, że samochód nie był najnowszy i ja nie miałam na to wpływu bo to był samozapłon. A już tydzień wcześniej coś zaczęło się z nim dziac (wtedy jechałam z moją mamą i ona też to zauważyła) ale.... no właśnie: TO NIESTETY JA PROWADZIŁAM WTEDY TEN SAMOCHÓD . Pewnie gdyby wsiadł mój tata albo brat stało by się to samo, ale niestety to byłam ja. Ja patrzyłam jak na środku skrzyżowania w centrum miasta się pali!!Tego nie zapomnę nigdy!!Na dodatek ja nie zauważyłam, że on się zaczął palic bo patrzyłam na kontrolki probując go uruchomic, bo mi zgasł i nie widziałam dymu wydobywającego się z pod maski. Pan przechodzący na pasach otworzył drzwi i kazał mi uciekac z auta. Dodam, że auto było na gaz. Samochód Twoich rodziców da się zrobic a nasz spalił się w większości. Na szczęscie moi rodzice byli bardzo wyrozumiali i cieszyli się że mnie się nic nie stało!! AAA i jeszcze jedno - od tego czasu nie zamykam się w samochodzie od wewnątrz jak prowadzę, bo gdybym to wtedy zrobiła, nie wiem czy wyszłam bym z tego bez szwanku!! Trzymaj się i nie przejmuj!!co się stało to się nie odstanie a życie toczy się dalej!!:-)