Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merenre

taki sobie trójkąt na włąsne życzenie

Polecane posty

Gość merenre

Jestem z facetem od 5 lat. 3 lata temu odkryłam, że korespondował z pewną dziewczyną. Rozmawiali przez GG. Flirtował z nią. Mieliśmy wtedy mały kryzys, chciałam z im zerwać, bo poczułam się zdradzona (choć podobno fizycznie razem nie byli). Skąd to wiem? Ponieważ spisałam jej nr gg, założyłam specjalne konto, by z nia rozmawiał. Szybko się ,,zaprzyjaźniłyśmy". On mnie przepraszał, wrócilam do niego. Wszystko między nami układało się świetnie. Mimo wszystko kierowałam sie zasadą ograniczonego zaufania. Rozmawiałam czasem z tą laską. Zdarzał jej się mieszać w watkach: raz mówiła, że nigdy sie nawet w policzek nie pocałowali, później, że jednak coś było, potem znów zaprzeczyła (ona myślała, że jest wolnym facetem). Zmieniłą nawet jego imię, mimo, że tak bardzo byłyśmy anonimowe. Od naszej wirtualnej znajomości mijają 3 lata. Ona już od dawna przekonuje mnie, że nic ją z nim nie łączy. Wyznała mi jednak, że kiedyś spali ze sobą. Załamało mnie to. Nie wiem teraz, jak się z tej matni wyplątać. Ja dowieść prawdy?

Gość referencyjna
jesteś porąbana, tyle ci powiem, jak laski potrafią same siebie upokażać ??? po co ci takie dochodzenie, nie ufasz mu to go zostaw

Gość merenre
Tak, jestem idiotką i wariatką. Wtedy mu uwierzyłam, że chce naprawić swój błąd. I stara się, nosi na rękach. Ale czasem jak dostaje sms-a to mnie oblatuje strach. Wiem, że to ja mam problem i tylko się nakręcam. Może ktoś miał podobnie i poradził sobie z tym.