Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bendina

Moj facet w ostatniej sekundzie przerywa co jest grane

Polecane posty

Gość bendina

jak w temacie. Jestem z nim niedlugo cos 2tygodnie ale znamy sie dluzej. za pierwszym razem jak bylismy w lozku wszystko bylo ok. Mialam ograzm i myslalam ze on tez dochodzi po czym on do mnie w ostatniej sekundzie ( za goraco mi!) i przestal DOSLOWNIE.Pomyslalam no moze rzeczywiscie ale za Drugim razem innego dnia znowu to samo dochodzimy do punktu kulminacyjnego a on (boli mnie noga!) i przestal. wiem ze on klamie szuka wymowek widze ze jest na mnie napalony i ze chce ale nie dochodzi do wytrysku . POMOCY dajcie jakies rady ja serio nie znam sie na psychice meskiej i nie mam pojecia ocb

Gość ooooooooonononononooa____
Skoro 2 tygodnie jesteście razem a Ty już z nim do łóżka, to może z szacunku do Ciebie i tego, ze znacie się dłużej nie chce potraktować Cię jak pierwszą lepszą a wie, że jak sobie ulży to będziesz go brzydzić?

Gość kkke
może jest pedałem🖐️

Gość bendina
jak to bede go brzydzic niby czym? znamy sie dluzej oficjalnie jestesmy 2tyg razem poza tym sex to normalna rzecz jakby nie chcial to by nic nie zaczynal ... a to wszystko od niego wychodzi i pozniej przerywa faceci sa bardziej skomplikowani niz kobiety

Nie wiem. Może nie będzie się brzydził, ale straci zainteresowanie Tobą jako kobietą? Rozumiem, że Was do siebie ciągnie, ale faceci lubią trochę pozdobywać..

Gość bendina
moze i masz racje w sumie ponad 2godziny pozniej obok mnie lezal patrzyl mi w oczy i glaskal :) nie wiem jak teraz przestane z nim sypiac to znowu on pomysli ze ze mna cos nie tak..

Zrezygnuj z seksu przez jakiś czas ;) Nawet jak nie możesz wytrzymać ;) Będzie Cię bardziej szanował - każdy facet Ci to powie. On na pewno chce się kochać, ale widzisz, trzeźwo myśli. To dobrze :)

Gość bendina
kurde chyba tak zrobie ja myslalam ze on moze sie za duzo masturbuje albo nie wiem. Mowil mi ze mial 3dziewczyny w zyciu (ja jestem trzecia :) ) a ok 20 przelecial i myslalam ze z tym problemu nie bedzie a tu ... zle rozegralam to wszystko bo mi na nim zalezy a po pierwszym wspolnym przespaniu sie on do mnie zadzwonil na nastepny dzien i pow ze mnie przeprasza ze to bylo za wczesnie chociaz wtedy tez nie doszedl... hmmm

Gość groszek25
widocznie sie meczy za bardzo.moze ty wejdz na niego?;)

Gość bendina
to sa typowe wymowki facet jak chce sie bzykac to to robi i nie mowi ze mu goraco albo boli go noga ..!