Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannuelle.

Fajne i wolne dziewczny po 25 łązmy się i pokażmy, że jesteśmy :)

Polecane posty

Gość Holykris
Ludzie a co to za stwierdzenie z przebiegiem??? Gościu ty miałbys 50 partnerek i co chwilibyś sie tym tak?? Kobieta ma 1 faceta przez pare lat i co powiesz ze ma przebieg i jest jyż używana hmm ... ciekawa teoria Mi się wydaje ze nawet jak bym teraz poznał kobiete po rozwodzi i z dzieckiem podejrzewam ze jezeli była by na prawde moja połówką nie zważałbym na to ze tak jest brałbym szczęście i dziekował losowi

oj chłopcy chłopcy... własnie to Wam jest łatwiej. mężczyzna nie musi być piękny. nieraz teoretycznie brzydki' facet ma branie, bo to FACET. nie musicie się malować, nie musicie się kombinować z włosami, nie musicie się depilować.. a i tak jesteście atrakcyjni. oczywiście zakładając że dbacie o higienę, ubieracie się W MIARĘ modnie i widać że jesteście pewni siebie. :)

czyli podsumowując są faceci do ruchania a normalni są zbywani ale przychodzi czas sie ustatkowac to wtedy bierzecie sie za normalnych? a panna z dzieckiem albo rozwódka z dzieckiem jest dla mnie bezwartosciowa jako partnerka do zycia nie bede wychowywał cudzego jebanego bachora

kurde a ja myslalem ze mam poukladane w glowie ale sprowadzilyscie mnie na ziemie ...

Gość Holykris
Dziekuje za dobre słowo;)

Gość el ninka
to prawda, więc AKYSZ ode mnie:(

Gość Holykris
Zgadzam sie czas weryfikuje nasz wyboryi upodobania i naucza okrutnie.... Ja sam dostałem takiego kopniaka od życia ze wiecej mi już nie trzeba.... Ale jakoś sie trzymam może teraz sam ale wierze ze poznam kobiete która takie brzydala jak ja pokocha;););):P

localocaloca... " jeśli chcemy z kimś być to zakładamy że jest odpowiedni w każdej roli. ale niestety życie czasami weryfikuje nasze poglądy ...bardzo często pozostawiając niesmak i poranioną psychikę. bo to FACET okazał się choojem. " to po co sobie takich wybieracie:? nie wiem jaka mnie przyszłosc czeka ale jak mam byc z kims kto popełniał błędy i zle wybierał celowo bądz nie to chyba pozostaje mi samotnosc

Gość pani jadzia znad morza
mnie wkurzaja te mezatki, co to sa w separacji z mezem od wielu lat, ale nie zalatwiaja swoich spraw i skacza z kwiatka na kwiatek, bo im tak wygodnie. a pozniej placza, ze ich nikt nie chce na dluzej.

Gość udshvbk
ale jaki ma byc ten odpowiedni bo juz sam nie wiem czy sie golic czy zapuszczac brode " ty lepiej dziure w spodniach sobie zaszyj :D

Gość cream wracaj na swoj topik
prawiku 🖐️

a po co skoro wszystkie popełniają te same błędy i bedą robic to dalej :D zabawne ja zawsze byłem sam a jestem normalnym przeciętnie wyglądającym kolesiem więc o czyms to swiadczy ze mnie nie wybierały mimo ze sie starałem one w tym czasie zabawiały sie z innymi a mi pozostawał net , gry i tv a one sie seksiły z innymi i jak mam na to patrzec odciąc wszystko grubą kreską

setunia ..a co za różnica czy jestem tu czy gdzie indziej . ty widziałaS moją aktualną fotke więc wiesz jak wyglądam . ja sie nie podobam z wyglądu więc panny które dawały mi kosza nie miały okazjii poznac jaki jestem to są owoce mojej postawy , gdyby było inaczej to napewno bym tu nie siedział

Krem wygląd to tylko połowa sukcesu! uwierz mi! mnei sam wygląd nie kręci liczy się osobowość charakter! to czy ktoś potrafi mnie zaintrygować!

Webster to nei zazdroszczę:) Kremik wierze, wierze szkoda , że te laski takie są!

setunia ..no widzisz nie dziw mi sie ze mam takie nastawienie i jestem jaki jestem to wina dziewczyn :O

Gość No dwie odważne
dziewczyny sie zdecydowały pokazać, co jest warte docenienia - inne dziewczyny tylko piszą w temacie, więc można sie tylko domyślać dlaczego. I niby inne też by kogoś poznały, ale jak jest okazja, to nawet zdjęcia wkleić nie chcą i niech nie piszą 5 mln wytłumaczeń, bo pewnie zaraz z uśmiechem zaczną dokręcać do tego filozofię

Gość mannuelle.
no no widzę, że mój temat się rozkręcił, było sporo do doczytania tylko coś mało dziewczyn się wpisało, może ktoś nowy jeszcze dołączy do dyskusji?

Gość mowcie co chcecie...
to ja taka mala rade zostawie :p dziewczyny, jesli chcecie kogos poznac, czy chociaz nawiazac znajomosc, to zostawcie jakis kontakt do siebie, w profilu np jak ktos sie zainteresuje to sie odezwie :p zalozcie sobie jakis mail na spam i... kto wie, moze sie trafi ktos to wasza uwage tez zwroci

Do No dwie odważne:) nie mam potrzeby by tutaj wklejać swoje zdjęcie:) ewentualnie jak potrzeba będzie to mogę wysłać na mejla:) Widzę , że wszyscy od kompa odpoczywają i dobrze!:)

Gość nie mam potrzeby... skoro tak
twierdzisz :]

skoro Ty masz pomarańczo taka potrzebę, to chętnie zobaczę jak wyglądasz;] :D

Gość skandybnawa
Nie wiem co w tym temacie robi Setunia, ona z pewnoscia fajna nie jest