Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannuelle.

Fajne i wolne dziewczny po 25 łązmy się i pokażmy, że jesteśmy :)

Polecane posty

Gość setuniu jestes
artystyczna bo pekne ze smiechu ale i tak ja tu pokazalas chcac sie dowartosciowac, wiadomo

Gość setuniu jestes
jesli sama sie czepiasz miej pewnosc ze i inni beda sie czepiac ciebie czas juz zejsc z pokladu setuniu bo twoj Titanic chyba zaraz zatonie

napisałam artystyczne w"" aż tak mi nei przeszkadzacie;) ale odstraszacie inny:/

Gość setuniu jestes
inni i tak beda tu pisac a ty jestes nie bardzo mile widziana

zdjęcie mam nadal pod nikiem;) Ty pomaranczo w ogole nie wypowiadasz się merytorycznie uczepiłaś się mnie więc burzysz idee tego tematu całkowicie! jak to zwykle bywa musi się jakaś pomarańcza pojawić co robi kocioł;)

Gość setuniu jestes
albo musi pojawic sie taka setunia co robi bagno wszedzie gdzie wlezie

Gość setuniu jestes
sama jestes jednym wielkim bagnem niestety

niestety, widzę , że tą walkę przegrałeś/aś pogódź się z tym ;)

Gość setuniu jestes
skoro odbierasz to jako walke to ja ci wspolczuje prawda w oczy kole myslisz ze ktos cie atakuje a to tylko najprawdziwsza prawda o tobie

no właśnie to żadna prawda dlatego mnei to wkurza bo mi kogoś też przypominasz:o z tą prawdą nei lubię jak ktoś kogoś kompletnie nei zna a uważa że zna;/ dobra mniejsza już z tym poczekam aż pojawi się ktoś kto ma tutaj coś do napisania:)

Gość setuniu jestes
czyli nie jestem jedyna osoba ktora tak o tobie mysli swietnie ze to przyznalas :)

Gość setuniu jestes
i piszac na forum powinnas liczyc sie z krytyka swojej osoby

ale liczę się z krytą jeżeli jest bezpodstawna, a ta jest bezpodstawna:) tak, już ktoś po prostu pisał, że mnie dobrze zna, a nawet nei widzieliśmy się na żywo, tak samo jak Ty:)

Gość setuniu jestes
jest bardzo uzasadniona ta krytyka wynika z obserwacji twojej osoby calkiem przypadkowej obserwacji bo jestes na wielu topikach wszedzie dorzucasz swoje trzy grosze nie trzeba cie znac na zywo zeby stwierdzic jaka jestes osoby twego pokroju wyczuwa sie na odleglosc

Gość setuniu jestes
zapewne chwalila sie tym juz na forum

Nie mam pojęcia kim jest Setunia, ani co sobą prezentuje, ale ubaw mam po pachy, jak pomarańcza pisze "piszac na forum powinnas liczyc sie z krytyka swojej osoby". Nie ma to jak udzielać się na forum, żeby "krytykować" innych. Bo to nawet nie krytyka, tylko jakieś przedszkolne zabawy "- jesteś bzydka! - sam jesteś bzydki!" No tak, podstawówki i gimnazja zamknięte na wakacje...

Gość setuniu jestes
tak to jest zabawne wlasnie dlatego to robie, zwlaszcza jak widze ze setunia bierze to wszystko bardzo powaznie

jesli pomaranczo myslisz ze to jakoś wpływa na mnie to sie mylisz a jak chesz sobie pożartować to wykaz się większą elokwencją to sobie pożartujemy nie ma to jak sobie z kogoś pożartować;) normalnie ubaw po pachy :P

Gość setuniu jestes
w rozmowie z toba niepotrzebna jest elokwencja, wiec nie licz na nia poza tym rozmowa staje sie powoli bardzo nudna, wiec ide bo szkoda mi mojego cennego czasu

est bardzo uzasadniona ta krytyka wynika z obserwacji twojej osoby calkiem przypadkowej obserwacji bo jestes na wielu topikach wszedzie dorzucasz swoje trzy grosze nie trzeba cie znac na zywo zeby stwierdzic jaka jestes osoby twego pokroju wyczuwa sie na odleglosc bop to jest całkiem poważnie napisane nic żartobliwego tu nei ma więc teraz chcesz wybrnąć od tej uwagi czarnego nicka co dobrze napisał/a i obracasz niby w żart hahahah ale mam ubaw teraz ja:P:) kończę te "gimnazjalne" przepyhchanki z Tobą! czekam na jakąś normalną dyskusję może kolejne, "wspaniałe 25latki" się pojawią:)

nudny jesteś i monotematyczny to i rozmowa stała się nudna i nużąca;) ale refleks mamy podobny:D

Gość setuniu jestes
nudna stala sie z twojej winy, nic ciekawego nie potrafisz zaprezentowac chodzaca elokwencjo tylko nie peknij ze smiechu :D 🖐️

Setuniu, ale gimnazjalna pomarańcza ma odrobinę racji. Gdybyś nie ciągnęła wątku, tylko olała sprawę, to nie dokarmiła byś pasożyta. A tak ma pożywkę i może w nieskończoność, bo widzi, że Cię podkręca.

Gość Marcin84w
setuniu jestes - setunia dalej na bezrobociu? :O

Marin a Ty kto?? i co się tak interesujesz moim statusem socjalnym?? zaciemnijcie się sobą zamiast moim życie:P;) Fakt mogłam to olać i byłoby bez tej całej gimnazjalnej przepychanki ale jakoś nie mogłam się powstrzymać , bo byłam głodna kolejnych reakcji pomarańczy:)

Gość mannuelle.
no właśnie, setuniu, a po co prowokujesz te przepychanki, ten temat niestety zboczył z kursu

Gość mannuelle.
co do zdjęć - nie dałam swojego, bo nie widze takiej potrzeby, poza tym znajac to forum wiem, czego się mozna spodziewać

Gość mannuelle.
jak juz jestem to nikogo nie ma