Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannuelle.

Fajne i wolne dziewczny po 25 łązmy się i pokażmy, że jesteśmy :)

Polecane posty

Gość Timida_
Ja mam 26 lat i też jestem singielką. Byłam w długim (6 letnim) związku i od roku jestem sama. Ciężko mi wejść w nowy związek, zwłaszcza, że teraz trochę inaczej myślę, niż te parę lat temu. Wtedy to samo jakoś przychodziło, teraz jestem zbyt ostrożna. I nie chodzę na tyle imprez co kiedyś, w ogóle rzadko wychodzę bo nie mam z kim. Koleżanki w większości mają mężów, dzieci. Mam tylko jedną wolną koleżankę, ale ona raczej nie jest zbyt rozrywkowa :)

Gość taki se facet
cream :D żółwik :D nie pasujesz do tego forum, tutaj pyerdoli się od rzeczy a nie mówi prawdę :) dostałem weny di rozszerzenia swojej wypowiedzi otóż wbrew waszym goownianym żałośnie zargumentowanym sprzeciwom wobec tezy że nie ma wolnych ładnych z fajnym charakterem lasek powyżej 25 lat cały czas jestem utwierdzony w tym przekonaniu ale dodam że może faktycznie z pozoru takie są ale do cech ładna i z jakimś charakterem nom niestety w 99% przypadków należy dodać "przeruchana na wszystkie sposoby", z bagażem doświadczeń, zdesperowana aby wyjść za mąż, albo rozwódka, czy tam z dzieciakiem reasumując poznać wolną i ładną przed 25 rokiem życia a po 25 roku życia to dwa różne światy czy przebieg laski czy w ładniejszej nazwie doświadczenie w łóżku to plus? NIE, to prawie zawsze minus w oczach faceta bo zawsze płynie to z posiadania wielu innych penisów w ustach naszej wybranki niestety ( z doświadczenia wiem że kumata w tych sprawach dziewica szybciej się nauczy niż beztalencie po 50 partnerach) czy wiedza o sobie laski, wiedza o tym czego ona chce w życiu to plus? tylko pozornie otóż to też płynie z tego że przed obecnym chłopakiem wybrała wcześniej wielu, pamięta ich, porównuje do nich, laska z bogatym doświadczeniem nigdy nie odda się w całości następnemu ktoś może powiedzieć że się ze mną nie zgadza i że doświadczenie życiowe i erotyczne to plus ale niech mi najpierw powie dlaczego każdy facet nie okłamujący siebie i świata marzy o młodszej, o dziewicy dosłownie lub w przenośni albo ze strachu przed czym laski zaniżają liczbę partnerów...

( z doświadczenia wiem że kumata w tych sprawach dziewica szybciej się nauczy niż beztalencie po 50 partnerach) a czego tu sie kurfa uczyć?:o ale pieprzysz :P;) kumata dziewica;D

Gość taki se facet
setuna nie ja to wymyśliłem, masz tu czarny nick a nie czytałaś nigdy że laski z kafe mające wielu parnterów twierdzą że ich doświadczene to wręcz wyzwanie :) ?

nie, nie czytałam takich tez:) nei spotkałam się z takimi opiniami też po prostu widocznie bywam na innych tematach niż Ty:)

Gość Timida_
Niektórzy przesadzają z generalizowaniem. 20 latka może mieć większy "przebieg" niż 30 latka - to indywidualna sprawa. Poza tym facet w wieku powiedzmy 32 lat może być bardziej zainteresowany taką 28 latką niż np 20, bo z tą starszą może mieć więcej tematów do rozmowy. Jeszcze inna kwestia jest taka, że niektóre dziewczyny około 30 - tki wyglądają dużo młodziej i są atrakcyjniejsze od wieku dwudziestek. Sama jestem drobnej budowy i ludzie dają mi max 22 lata, w sklepach pytają o dowód, a mam 26. Różnie z tym bywa.

Gość opietunta28
Witam:) no właśnie ja mam 28 lat i to , że tyle mam wcale nie oznacza , żę miałam 10 partnerów lub więcej. wręcz przeciwnie . Miałam tylko jednego "seksualnego partnera", i od czterech lat nic ...... niestety . no cóż takie życie. Nie mówię o sobie , żę jestem niewiadomo jak piękna, ale znajomi zawsze się dziwią , żę taka dziewczyna i sama.... w szystko ze mną w porządku , nie brak mi ani jednej klepki :P

Witam ponownie - tym ktorzy maja teraz weekend i spia sobie smacznie w lozeczkach zazdroszcze jak nie wiem .....grrr

Webster współczuje:( ja się o 4tej kładłam a Ty pewnie powoli wstawałeś?:)

o Twojej 4 to ja jeszcze spalem ale o 5 to juz wstawalem - ale nie jest zle jakos leci do przodu

a o któej kończysz?? idę na sniadanie później pocwiczyc na siłce:) coś pogoda nei dopisuje ostatnio by się poopalać;/

Gość taki se facet
setunia z siłką nie ściemniasz? już mi się podobasz :D

oczywiście, że nei ściemniam:) siłownia koedukacyjna , wiec tym bardziej mi sie podoba:D jak dotarłam, to byłam na początku sama na całej sali, a później stopniowo się schodzić zaczęli;) ale z płci pięknej tylko ja byłam:) razem z dotarciem rowerem w te i we wte 2,5h;) teraz filmik:classic_cool:

Gość taki se facet
setunia takiej to bym wybaczył nawet 30 partnerów :D

opietunta28- o ja pierdziu, 4 lata nic?? To ja jestem nimfomanką :P Powróciłam na Rynek Singli w sumie tak na dobre 2 tygodnie temu a już mnie ciśnienie bierze :P Ale w wymagania topiku łapię się podręcznikowo, 25 lat, Sama, nie Samotna ;)

Gość opietunta28
Witam:) a jednak to prawda, no cóż życie.... a nie jestem też taką dziewczyną, że pójdę z byle kim do łóżka , bo taka po prostu nie jestem a uwierzcie mi jakbym chciała to na pewno bym miała z kim , chętni by się znaleźli.... JA myślę , że można się do takiego stanu przyzwyczaić, ale chyba najbardziej to mi brakuje tak po prostu drugiej połówki, z kim będę tak zwyczajnie szczęśliwa, i będę mogła z tą osobą iść przez życie, jakie by ono nie było .... No ale jakoś nie jest mi to dane ...

Gość opietunta28
Tylko pół roku

Gość opietunta28
pewnie , żę próbowałam ,ale to chyba nie dla mnie , bo trafiam na jakichś bardzo dziwnych facetów , którzy Bóg wie ,czego oczekują po pierwszym spotkaniu i w ogóle...dużo by pisać . chociaż ostatnio poznałam jednego faceta, nawet z z mojej dzielnicy, ale to jest taki wolny strzelec , tak naprawdę nie wie,czego chce, ciągle gdzieś wędruje, jak się poznaliśmy był w Niemczech a teraz siedize w Anglii.... A TY Setunia ile dokładnie masz lat? i dlaczego sama?

Gość opietunta28
Setunia zmykam spać, mam nadzieję, że jeszcze pogadamy.DObranoc:)

dokładnie to mam 27lat 6miesięcy i 2 dni dobranoc jutro też w końcu jest dzień:)