Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika Cebulowska 46

Dzień dobry państwu piszę bardzo ważną rzecz proszę o poświęcenie kilku sekund

Polecane posty

Tak więc dzisiaj na mój adres gadu gadu dostałam kilkanaście wiadomości od różnych kobiet w sprawie wróżb lub nagród/wycieczek bodajże do Grecji. Jest to wstrętne zachowanie ponieważ tematy na tym forum nie były zakładane przeze mnie tylko jakiegoś oszusta co go widocznie mama nie kocha. W każdym razie sprawa została zgłoszona do prokuratury, nikt nie będzie upubliczniał mojego adresu bez zgody. Bardzo proszę więc nie pisać na mój adres gg numer: 28717664. Tematy które zostały przez oszusta założone można skasować, jeśli administracja sobie tego zażyczy. Dziękuję za uwagę miłego dnia :)

Gość chomiczek bobasek
tylko sie nie zesraj

Gość elijkbal
ty nie masz co robić tylko na prokuraturę latać.współczuję ci.poza tym chyba śmieszna jesteś że ktoś zainteresuje się sprawa dot nr gg..

Gość elijkbal
jakie ważne? Że ktoś podał twój numer gg?

Gość elijkbal
zresztą sama napisałaś numer.teraz ten który podał twój numer może powiedzieć że sama go podałas na publicznym forum kafeteria i będzie miał rację

bez mojej zgody, pisał że jestem wróżką, dziwką i rozprowadzam narkotyki więc sprawa jest poważna ja się cackała nie będę nauczono mnie że jak ktoś sobie za dużo pozwala to w pysk, a jako że tej osoby nie znam ześlę jej na głowę policję