Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanie chusteczki niemowlęce?

Jakie polecacie tanie ale i porządne chusteczki dla niemowląt?

Polecane posty

nie czytalam calego tematu od poczatku; osobiscie nie cierpie chusteczek Pampers, zapach tego balsamu jakim sa nasaczone wywoluje u mnie mdlosci, a juz zapach pupy dziecka ktore zrobilo kupe, przetartej chusteczkami Pampers sprawia ze muchy padaja... cos okropnego... czy ktos moze mi wyjasnic po co te chusteczki sa nasaczane czyms zapachowym??? nie pojmuje... poza tym cienkie sa jak mgielka, musze zuzyc co najmniej 5, a najczesciej wiecej zeby wytrzec pupe dziecka, a i tak wszystko sie maze zamiast wycierac...porazka... od prawie 4 lat pozostaje wierna bezzapachowym chusteczkom Huggis, i tak juz zostanie :)

Gość Ewela 19
Lionne, zamiast zużywać 5 chusteczek przy kupce spróbuj najpierw zebrać z pupy ile się da zwykłą miękką chusteczką higieniczną (taką z ekonomicznego kartonowego pudełka), a dopiero później doczyść resztę mokrymi chusteczkami. :) W ten sposób będziesz ich zużywała mniej i oszczędzisz. Ja też na początku zużywałam te nawilżone chusteczki jak szalona, ale z czasem się wycwaniłam i widzę, że nie zawsze są potrzebne akurat mokre. Częściowo można się spokojnie wspomóc zwykłymi tanimi suchymi.

Gość Ewela 19
(Albo miękkim papierem toaletowym.)

Gość Ewela 19
(Zresztą, tak jak pisałaś, wycierając pupę mokrą chusteczką wszystko się marze - to prawda. Suche albo papier użyte na początku częściowo rozwiązują ten problem. Ładnie zbierają i pozostawiają tylko niewielkie zabrudzenia do "doszlifowania" mokrymi. Spróbuj, na prawdę.) :)

Gość Ewela 19
* maże