Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Druga kreska na tescie strasznie blada.Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Dziewczyny zaczne od poczatku.Kochalismy sie z mezem w 11dc , przy cyklach regularnych 26 dniowych.Okres spóźnia mi sie juz 2 dzien i zrobiłam test i wyszła ta druga kreska bardzo bardzo blada.Nie wiem co myślec

Gość mała stoki
Jesteś w ciąży gratuluje miałam tak samo!

mała stoki a po jakim czasie zrobilas kolejny test zeby sie upewmnic

a dziewczyny po jakim czasie moge zrobic dla pewnosci drugi test, czy jutro to zawczesnie

dzieki dziewczyny ale jakos nie moge uwierzyc , myślalam ze ta druga kreska bedzie widoczniejsza

Gość grattulacje!
ja mialam tak samo. w dzien spodziewanego okresu wieczorem zrobilam jeden i za jakies dwie godziny, drugi. na drugim kreska byla wyrazniejsza. jakby nie bylo ciazy, to nic by sie tam nie pojawilo. urodzisz w marcu:)

Gość grattulacje!
zapisz sie do lekarza od razu.

Gość gryczka
Gratulacje:-) Ja zrobiłam test jeszcze przed spodziewaną @ i druga kreska była tak blada, że myślałam, że coś mi się śni. Miałam taniutkie testy z all, więc następnego dnia powtórzyłam - nadal był to tylko cień, ale już trzeciego zaczął się robić ciemniejszy :-) Teraz ma 7 miesięcy i turla sie po całym domu :-D

fajnie, dziewczyny zawsze myslałam ze druga kreska ma byc wyrazna ajestem drugi dzien po spodziewanej miesiaczce

Gość super gratulacje
tez bym chciała......zazdroszcze :)

Gość carmencarmen
w sumie powiem Ci, ze lekarze i polozne twierdza, ze najlepiej pojsc na pierwsza wizyte mniej wiecej w czasie drugiej spodziewanej miesiaczki, ktorej nie mialas, wiec mozesz zaczekac jeszcze troche. Ja nie wytrzymalam ;) Bierz kwas foliowy, bo to wazne i na razie mozesz jeszcze poczekac, tak wczesnej ciazy jeszcze nie bedzie widac na usg i lekarz bedzie Ci pewnie kazal przyjsc za jakies 2 -3 tygodnie

Gość grattulacje!
Moje szczescie ma prawie piec miesiecy i tez kombinuje z turlaniem:)) Zapisac sie juz mozna, na wizyte sie czeka. No chyba ze nie na NFZ:) w tak wczesnej ciazy gin powie, ze macica jest rozpulchniona i cos sie tam dzieje. a na USG, to jakos w 6 tyg widac, czy wczesniej nawet. Taki migajacy punkcik.

wiem ale zebym była pewna to musze zrobic chyba drugi test jutro rano bo tak to mi sie zdaje ze sobie wmawiam jakis cien kreski

Potwierdzam. Też tak miałam a ostatnio na USG było widać i słychać serduszko:) Gratulacje:)

Gość autorko!
super gratuluję.......i zazdroszczę :)

Dzieki dziewczyny, kurcze jakie wy jestescie pewne tego wyniku , nie to co ja :( ja ciagle mysle ze moze nie

Gość o tak o
bo my juz przez to przeszlysmy, bylysmy w takiej samej sytuacji ;)

wiem dziewczyny , tylko czy jak jutro zrobie kolejny test to kreska nadal bedzie taka blada

Gość gvftrvfd
to wrzuć na neta i pokaż nam ten test - powiemy Ci czy tylko Ci się zdaje czy my tez widzimy drugą kreske :)

Gość o tak o
nawet jak jutro zrobisz test i bedzie druga bladziutka kreska to znaczy ze jestes w ciazy, zeby byla gruba i widoczna musisz odczekac kilka dni bierz folik jak tam Ci ktos radzil i sie nic nie martw, jestes w ciazy na pewno ;) gratulacje :)

teraz nie mam mozliwosci wklejenia tej fotki ale jakas dziewczyna na poczatku topiku wkleiła swoj to ja mam ciut bladsza ta druga kreske

Gość gvftrvfd
a tam nie marudz, ciesz się - gratuluję :)

jesli chcesz zobaczyc gruba kreske to muszi odczekac kilka dni, jutro kreska tez pewnie wyjdzie jeszcze slaba

Jesteś w ciąży, nad czym tu się zastanawiać? W instrukcji wyraźnie jest napisane i pokazane, jaki wynik potwierdza ciążę.