Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Druga kreska na tescie strasznie blada.Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość jednorazowy albo nawet dwukrot
odczekaj kilka dni i powtórz test -wówczas będziesz całkowicie pewna.

Gość gvftrvfd
Dziewczyno jesteś w ciaży - to pewne. Już się nie zamartwiaj, ciąża jak byk. Supeeeer!!! :) Cieszę się razem z Tobą, też bym chciała i też czekam :)

Zreszą nawet na teście pisze, że jak jest kreska nawet słabo widoczna tzn., że jest ciąża:)

poprostu nie moge uwierzyc, to byl nasz pierwszy cykl starań i dlatego nie mam doswiadczenia z testami.Myslałam ze ta druga kreska wychodzi mocniejsza

Gość raossi a jakie masz
ciazowe dolegliwosci?

Gość mloda.mama
Ja miałam tak samo, a test powtórzyłam dla upewnienia na drugi dzień (nie robiłam rano) i wyszło trochę bardziej widoczne. Jednak 100% pewność dała mi pani ginekolog potwierdzając ciąże. Także jeśli się martwisz czy to ciąża czy nie powinnaś po prostu pójść do lekarza, tam on Ci wszystko powie.

wiem usiłuje sie od rana dodzwonic do ginka , ale to chyba zawczesnie zeby on cos potwierdził

Gość mloda.mama
Tzn jeśli jesteś w ciąży to "coś" w Twoim organizmie zaczęło się dziać. Ja np miałam już powiększoną macicę co sprawdzała ginekologicznie, czego oczywiście nie czułam, także nie martw się na zapas . :)

Rosii, ty nie musisz mieć doświadczenia z testami, skoro masz instrukcję. Z tym lekarzem, to też się nie spiesz: jeden wykryje ci ciążę, inny nie na tym etapie. Najpierw zrób betę.

Gość gryczka
Jest druga kreska jak w pysk strzelił. Na moim pierwszym teście była bledsza :-) Jesteś w ciąży. Super, że tak szybko Wam się udało, my staraliśmy się 10 miesięcy, zanim zobaczyłam ten cień drugiej kreski :-)

Gość me here now
ja tez tak mialam i zrobilam test elektroniczny, na ktorym juz pisalo 'pregnant'

Gość gvftrvfd
ja bym narazie nie szła do lekarza ani nie robiła bety. Test ciążowy potwierdził ciążę. A widoczna u lekarza będzie dopiero za 2-3 tygodnie. Czekaj spokojnie, musisz uzbroić się w cierpliwość, no ale nie ma wyjścia. Jeszcze raz gratuluję tak szybkiego efektu. Super.

Gość graTtulacje!
no pewnie, ze jest kreska:) Co do objawow to jest roznie. Ja np mialam powiekszone zyly na piersiach a poza tym wlasciwie nic sie nie dzialo. Moja mama przez 3 miesiace nie wiedziala, ze jest w ciazy, bo miala krwawienie jak co miesiac i nie czula sie dziwnie.

Hej, po pierwsze, jesteś w ciazy i gratuluje:-) ja zrobiłam 6 testów zeby sie upewnic, pierwszy dwa dni przed spodziewana @, wstalam rano i poczulam, ze jestem w ciazy:-) pojechalam do apteki i bach druga kreska, nastepny test kreska blledsza wiec lekkie podlamanie, na drugi dzien dwa nastepone i znow blada ale byla. Do lekarza zapisz sie za jakis tydzien, bo moze jeszcze zarodka nie byc widac i lekarz nie potwierdzi ciazy. Po co masz sie niepotrzebnie przejmowac,moja niunie było widac dwa dni po wizycie u innego lekarza a zapisałam sie po tygodniu od tego jak sie dowiedzialam. W ten sam dzien nawet mnnie nie chcial badac bo i tak by moglo nic nie wyjsc. Jeszzce raz gratulacje, zycze zdrówka a jakbys chciala ciuszki dla dzidzi to popatrz w stopkę:-). Moja ciaza byla inspiracja do zalozenia sklepu, choc wczesniej tez o tym myslalam. Przypominam siebie teraz co ja czułam będąc na Twoim miejscu i nie bede pisac "czekaj spokojnie" bo wime, ze Cie roznosi hehe. Pozdrawiam.

Gość graTtulacje!
To prawda, ciezko uzbroic sie w cierpliwosc i po prostu czekac. Najwieksze emocje sa chyba przed pierwszym USG. Kiedy jeszcze nie czuje sie ruchow i brzuch nie rosnie. Niby ciaza jest, ale nic na nia nie wskazuje. Oczywiscie nie zycze Ci zadnych mdlosci, zgagi i tym podobnych efektow specjalnych:)

Gość gvftrvfd
trochę przesada już z tymi ciuszkami dla dziecka... a po drugie one są drogie :)

Jest mi niedobrze i mam czasem zawroty głowy i kłucie w podbrzuszu ale myslałam ze to moze jakas niestrwanosc

Gość graTtulacje!
I dobrze, ze nie bedziesz chodzic z wielkim brzuchem w srodku lata, tylko zima.

Będziesz pewna, jak zrobisz betę. Ja do lekarza idę w 8tc, może dla niektórych dziwne. U mnie kilka dni po owu, chyba tydzień, pojawił się takie objawy, jak przy zatruciu pokarmowym hehe.

zrobie jutro rano drugi test, bo wieczorem ide na impreze rodzinna i tak podpadne jak nie wypiuje ani jednego drinka.A nie chciałabym nic mowic poki nie bede pewna

Gość graTtulacje!
Na mdlosci jeszcze za wczesnie, nie ma takiego stezenia hormonow. Co do klucia w podbrzuszu, to jak najbardziej tak. Czasem az zadziwiajaco bolesne, jak od szpilki. Kazda ciaza jest inna, tez sie nie ma co dopatrywac.

Gość graTtulacje!
Z piciem chyba lepiej sie wstrzymac. Ja jak zrobilam test wypilam dwa browary i do tej pory abstynecja:)

no wiem:) bola mnie clae piersi i sa nabrzmiałe ale tak bywało przed okresem.Więc mowie ze na tej imprezie wszystkim podpadne ;)

Gość pimper
bardzo Ci gratuluję. Ciąża jak w mordę strzelił. Ile ja bym dała za taką drugą kreskę na teście.... u mnie wciąż tylko jedna i to juz 8 miesiąc

Gość graTtulacje!
z antybiotykiem dobre:) Ja sie tak przejelam tematem, bo troche ponad rok temu sama siedzialam na forach i czytalam o objawach ciazy i takie tam.