Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Druga kreska na tescie strasznie blada.Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

ja tez bo myslałam ze tak za pierwszym razem to napewno nie uda sie nam trafic

Gość assialbnn
testu nie robilam bo to zdzierstwo :P stwierdzialm ze bardziej wiarygodnie bedzie zrobic hcg i szybciejj.... i bede pewna na 100%

Gość assialbnn
test zrobilam 2 dni po spodziwanej miesiaczce ... wyszedl negatywny,,,, z kazdym dniem z ktorym nie dostawalam miesiaczki bylam coraz bardziej zdenerwowana.. teraz jest juz 17 dni jak spoznia mi sie okres i dopiero zdecydowalam sie na hcg bo bylam za bardzo zestresowana przez te dni, i panicznie boje sie pobierania krwi..

Gość mama babelkow
autorko chyba testowalas testem quick vue u mnie wychodzila na poczatku taka i uwierz to wcale nie jest bardzo blada kreska:) teraz czekam na blizniaki:)

mama babelkow - a jaką miałaś pierwszą betę? Mi też jakoś po głowie chodzą bliźniaki :D ale raczej nie z moją betą.

ja bede miec jedno dzieciątko i jak wiadomo, ruchy czuc po prawej i po lewej (32 tydzien) i dzis przysnilo mi sie, ze jestem u lekarza i lekarz potwierdza ale dwa bobasy, jednego z prawej a drugiego z lewej strony:-) Alez sie usmialam, jak sie obudzilam:-). Wszystkim testującym i majacym nadzieje zyczę, aby wyniki sie potwierdzily:-)

no wlasnie jak widac:) ha ha cały czas mysle o tym tescie i kiedy z tad wyjde zeby kupic nastepy

Gość mama babelkow
pierwsza beta kolo 3 tys wcale nie wskazywala na bliznieta byla dokladnie w polowie normy dla tego tygodnia a bylam na pierwszej kolo 6 tygodnia po 48h byl wzrost do 5 tys potem juz nie badalam, Na 1 usg w 8 tyg zobaczylismy dwa zarodki:)takze wartos bety wcale nie musi wskazywac na bliznieta moja byla bardzo normalna jak to okreslil lekarz.

i rano? to nie mam szans jej zrobic bo zawsze do pracy wyjezdzam o 07.00

Gość mama babelkow
bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia i nie na czczo:) ale uwierz moj test wyglada identycznie jak Twoj:) a zrobilam ich juz troche w zyciu:)a ten blizniaczy:) wcale sie nie roznil od pojedynczej ciazy tak dla info:)

Sprawdź w swoim laboratorium, od której przyjmują próbki. Niektóre laboratoria zrobią ci betę na cito, poza kolejką, nawet po południu.

a to jest wlasnie moj pierwszy test w zyciu i dlatego myslałam ze druga kreska musi byc wyraźniejsza

Gość mama babelkow
mnie taki bardzo wyrazny wyszedl dopiero kilka dobrych dni po terminie miesiaczki a ten blady w dzien spodziewanej takze spokojnie kreska jest widoczna golym okiem a do tego jesli testowalas quickiem to ryzyko falszywego wyniku jest niewielkie mnie sie nie zdarzylo a mysle ze zrobilam ich w zyciu ze 40:)

nie , robiłam pink test a teraz kupie ze dwa innych firm dla pewnosci

Gość mama babelkow
pink tez mi sie nie przebarwial jedyny ktory mial takie wlasciwosci to bobo test i te z rossmana facielle chyba.

Gość mama babelkow
no ja z zasady uzywam quick ale wlasnie z blizniakami moj maz kupil mi pre test:) z tym ze nie mialo sie co odbarwiac:)

Gość mama babelkow
fajnie tu widac ze nie sa wszystkie takie same:) u kazdej kobiety moze wyjsc inaczej bo to zalezy od ilosci hcg w moczu.

Gość Wiki34568643256885
Daj znać jak zrobisz drugi test:) trzymam kciuki

Gość mamijka85
eeee tam wcale nie musi byc ciązy ja tak miałam zrobiłam test była taka słaba kreska i juz się cieszyałam a tu za dwa dni @ dostalam.