Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Druga kreska na tescie strasznie blada.Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Oki tak zrobie i mysle ze nienarobia mi jeszcze wiekszych watpliwości

Ty bylas odrazu pewna od pierwszego testu? ja bym była gdyby ta kreska druga była wyrazniejsza

Byłam, ale ile dziewczyn ci tu pisze: kreskę widać. Dwie kreski = ciąża! Jest jaśniejsza, bo hormon ciązowy przyrasta stopniowo jak widać.

Gość mozesz miec nawet dziś
myslę że nie. Ja bylam dokladnie w tym samym dniu cyklu co Ty i tak u mnie bylo. Niestety nie trwalo to u mnie dlugo, ale staram się od nowa i podejżewam u siebie ciąże. Ale moze sobie coś wmawiam. Testuje w poniedzialek lub wtorek dopiero.

wg mnie jestes w ewidentnej ciązy. chwal się tu! I kup testy różnych firm.

a ja powiem tak bolli mnie kręgoslup juz od prasiwe pocżatku cyklu piersi od ponad tygodnia boli mnie podbrzusze, ale teraz juz troche mniej czuje czesto krew w ustach - nie iwem czemu

jednego jestem tylko pewna ze nigdny nie spoźniał mi sie okres, ale to tez mozna tłumaczyc stresem.Dzis w nocy obudziłam sie i nie mogłam zasnac bo myslałam o tym tescie co go miałam rano robic

Rossi, a co w takim razie oznacza według ciebie test ciążowy z dwiema kreskami? :) Na dodatek przy braku okresu? :)

no ta druga kreska taka strasznie blada;) no dobra moze zaczynam wierzyc.Mam od kilku dni takie zawroty głowy rano

Normalne, ja zrobiłam test w poniedziałek, a w piątek tylko patrzyłam, gdzie usiąść, żeby nie zemdleć, ale to tylko jeden dzień był taki.

zrobie jeszcze jeden test popołudniu i jutro rano nastepny i jak te 3 roznych firm wyjda z bladymi kreskami to moze uwierze no chyba ze ktorys pokaze brak kreski

Nawet, jak ci jeden pokaże brak kreski, to nie znaczy, że ciąży nie ma. Testy różnie reagują, dlatego najlepiej jest zrobić betę z krwi. No chyba, że chcesz się tak "pobawić" w domowe sikane laboratorium :D

zrobie Bete ale w poniedzialek a do poniedziałku zawriuje, musze porobic testy ze 2 jeszcze.Ale mowisz mi ze jeden z nich moze nawet nie pokazac wogole tej kreski?

Gość assialbnn
lec dzis do labolatorium i zrob odrazu hcg .. ja wyniki odbieram jutro :)

Nie mówię, ty to przecież napisałaś :) "moze uwierze no chyba ze ktorys pokaze brak kreski" Moim zdaniem, skoro test JUŻ pokazał ci ciążę, to ja nie widzę powodu, dlaczego następne miałyby tej ciąży nie pokazać. Ale hormon może przyrastać swoim tempem, a testy z różnych firm różnie pokazują pasek ciążowy, dlatego nie panikuj, jak kreska nadal dzisiaj i jutro będzie blada lub nieznacznie ciemniejsza.

Dziewczyny za tydzien mam urodziny i mam nadzieje ze do tego czasu wszystko wyjaśni sie na 100%

Gość assialbnn
idz nawet teraz do apteki po test, jak jestes w ciazy to wyjdzie Ci to w tescie nawet teraz :) nie czekaj do jutra,,

teraz nie moge bo jestem w pracy ale po pracy odrazu polece i zrobie

Gość assialbnn
ja robilam w luxmedzie to tego samego dnia, teraz czekam 3 dzien bo zamknieta przychodnia :(( przezywam to samo co Ty,,

Rossi, za tydzień na urodziny to się będziesz cieszyć bardziej niż teraz :) o ile teraz się cieszysz

teraz to sie boje cieszyc ze to jeszcze nie pewne, narazie nie dowierzam

No, powiedzmy, że rozumiem niedowierzanie ;) Ja, mimo podejrzeń (na dwoje babka przecież wróżyła) i tak byłam BARDZO zdziwiona pozytywnym testem i nadal nie mogę się przyzwyczaić do tej wiadomości.