Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Druga kreska na tescie strasznie blada.Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

he he no musze cos ściemnic , ale zrobie jutro test innej firmy a po weekendzie najwyzej zrobie Bete.Okres spoźnia mis pierwszy raz w zyciu

Gość graTtulacje!
Jak musisz, to rob, ale w ciazy jestes na pewno. W sumie to Ci chyba zazdroszcze:) Jak chodzilam z brzuchem, to tak wesolo do konca mi nie bylo, ale z perspektywy czasu.. nie bylo tak zle. Taki maly czlowieczek wywraca zycie do gory nogami.

antybiotyk dobra mysl:-) nie sa drogie,te marki w innych sklepach kosztuja o 4-5 zl wiecej. spowadzamy tylko ubranka najlepszych producentów, oczywiscie nikt nie broni nikomu kupowac bodow za 9 zł na allegro czy gdzie indziej, jesli komus nie przeszkadza, ze ubranko sie mechaci i niestety zmienia kształt po wypraniu. Nasze nie zmieniaja. A wracajac do tematu, ja wypilam pol wina dzien przedzrobieniem testu, bo nie wiedzialam jeszcza ale Ty juz wiesz wiec antybiotyk:-)

Gość graTtulacje!
Najpierw robilam paskowy, a pozniej plytkowy. Jeden z rosmana, drugi z apteki.

Mój pierwszy test dzień przed okresem to Acon, czułość 10. Drugi, w terminie miesiączki, to też Pink Test, a na trzeci dzień zrobiłam betę.

Gość mozesz miec nawet dziś
po poludniu wyraźniej, ja tak mialam :) Rano bladziutka, po 18 duzo xciemniejsza :)

musze zrobic drugi test bo padne z ciekawosci.czytałam na innych forach ze słaba kreska moze nie świadczyc o ciazy;(

Gość graTtulacje!
rob od razu:) juz teraz wyszla druga kreska, wiec drugi raz tez. mowie, ja zrobilam dwa w odstepie dwoch godzin. potem juz sie dalam przekonac, ze jednak ciaza. U gina bylam w 10 tyg, bo tyle czekalam na wizyte. przychodnie najwygodniej ogarnac sobie gdzies kolo domu, bo chodzi sie o 7 rano na to pobieranie krwi:/

Czemu myślisz, że nie jesteś w ciąży? Nie rozumiem. przestań czytać te durackie fora! Ja to w ogóle nie mieszczę się ze swoim podejściem do żadnego wątku ciążowego, dlatego nie czytam, bo mnie skręca od pewnych tekstów ;) Mówię: idź na betę, to będziesz miała pewność 100%.

czemu nie wierze? bo ta kreska strasznie blada, a maz powiedział ze jej prawie nie widac ;(

dzieki ;) zrobie ten test popołudniu jesli nie musze czekac do jutra rana

Gość graTtulacje!
Capricornus ma racje, nie ma co sobie wkrecac niewiadomo czego i czytac o komplikacjach i takich tam. Tego typu watkow jest duzo, bo jak sie cos zlego dzieje, to ludzie o tym pisza. Jak jest dobrze, to wiekszosc nie pisze o tym. Ja mowie, ze bedzie dobrze:))

Gość graTtulacje!
Tak, troche tak. I pozniej tez, w ciagu paru tygodni kilka razy. To normalny objaw.

hej mam taki pytanie kochalam sie z mezem w dni plodne i wydaje mi sie ze trafilismy w owulacje cykle mam 31 dniowe teraz mam 25dc i caly czas mnie pluje w podbrzuszu i czasem tak ciagnie do dolu, piersi mam takie nabrzmiale czy to moze byc jakis objaw ciazy czy to jest jeszcze za wczesnie?

Mnie brzuch pobolewa, ciśnie od czasu do czasu. Niefajne, ale i tak nie mam na co narzekać, bo prawie nie mam objawów.

mnie to podbrzusze boli i latam do wc czy nie dostałam @ wariatka:)

Gość graTtulacje!
swoje trzeba odcierpiec:) potem bedzie Dzideusz jak sie patrzy:)

Gość bnnhnhgnhgn
moze wysrasz a jak nie to moze kase masz ?

Na objawy moim zdaniem za wczesnie, a kupilabym 3 testy bo druhgi mnie podlamal a potem trzeci znow podniosl na duchu:-). Moj popoludniowy: druga kreska prawie niewidoczna i zalamka. Ale za dwa miesiace rodze i juz nie moge sie doczekac:-)

Czemu na objawy za wczesnie? Ja, jak patrzę na swoje wykresy, to było widać sygnały, ale można je było interpretować różnie.

Gość mozesz miec nawet dziś
Kup sobie dwie lub 3 sztuki. Zrob jeden dziś - bo myslę że moze Cię uspokoic, i zrob sobie jeszcze jutro rano, a trzeci za jakies 3-4 dni to ozbaczysz juz ciemna krechę :)