Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Druga kreska na tescie strasznie blada.Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

mamijka - gonadotropina wydziela się w ciąży, przy problemach hormonalnych (bodajże z tarczycą) lub przy nowotworze. To, że dostałaś okres, nie znaczy, że nie byłaś w ciąży. Pewnie byłaś, ale doszło do mikroporonienia (ciąża biochemiczna).

Gość no i co i co i co
i co

Gość blabla bbla
i gówno :D

Gość Jak wynik Rossi?
śledziłam twój wątek od początku ale się nie udzielałam.

Czytam te posty i jak bym czytała o sobie:) Wczoraj zrobiłam test (uwaga) po okresie, który się pojawił i "dziwnie zachowywał" Czułam że jest cos nie halo ze mną i zrobiłam test. Był dokładnie taki jak twój Rossi. Dziś zrobiłam kolejne trzy i dwa wyszły beznadziejnie blade i jeden taki właśnie jak ten pierwszy, czyli dobrze widoczna blada kreska. Też już się podłamałam, ale coż.... poczekam i zrobię kolejny w przyszłym tyg, no chyba ze dostanę sie do lekarza. Co będzie to będzie. Jak na razie odczuwam straszną nadwrażliwość na zapachy i nie mogę patrzeć na jedzenie. To też był mój pierwszy cykl i w dodatku po odstawieniu tabletek. Oby wszystko było ok. Życzę powodzenia Rossi i cóż.... GRATULUJĘ!!!

Aaaaaa i jeszcze co mnie skłoniło do tego testu.... Bóle podbrzusza po okresie już i bóle w okolicy kręgosłupa.... takie tępe. no i to otumanienie rankami z tym wrażliwym nosem. No nie wiem.... mam nadzieję ze test się w tę stronę nie mylił. Już go wywaliłam, więc wklejać foty nie będę. Wyglądał dokładnie tak jak test Rossi. Trzymajcie kciuki.

Dziewczyny :((((((((((((( dostalam dzis @ i co wy na to????????????????????. Mąż sie zalamal i jeszcze mnie zdolowal mowiac ze dałam mu tamtym testem złudna nadzieje.:(((((((((((((((( a ja :(

Rossi a normalna intensywność? wpsolczuje Ci bardzo, mimo wszystko musisz pojsc do lekarza. I glowa do gory! Pomysl sobie że zajscie w ciaze to pikus i bedziesz juz niedlugo!

Gość liliannaaaa
ale przecież dopiero pierwszy raz spróbowaliście, to czym tu sie załamywać... poza tym możecie jeszcze sobie trochę przyjemnie popróbować :)

Gość taka jedna mama...
to niwstety mogla byc ciaza biochemiczna bo patrze na zdjecie i ta kreska jest dosc wybarwiona no moze nie ciemna ale widoczna.Bardzo mi przykro ,ale takie ciaze sa niestety powszechne a stwierdzone sa zwykle na podstawie zbyt szybko zrobionego testu:(

wiem, ze moge jeszcze próbowac, ale ja juz sama uwierzyłam ze bede mama i tak sie juz cieszylismy z mezem.Dzis miałam isc na bete.Do dupy to wszystko. Za bardzo zaufałam testowi ;((((((((( i ten maz ktory sie juz nastawił a potem było mu tak przykro :(((((((((((.Nigdy nie mozna sie cieszyc przed czasem bo zawód wtedy jeszcze bardziej boli.

a okres moze mam nawet intensywniejszy niz zawsze.Teraz czeka nas urlop w ciepłych krajach i moze sie tam zrelaksujemy, poprostu niepotrzebnie sie juz tak nastawilsmy;(

Gość koszatniczka mala
no i dlatego lepiej uzywac testow elektronicznych, ktore maja wyswietlacz. Nie lam sie. Najwazniejsze to sie nie stresowac :)

Rossi*, ale nikt nie mówił, że tej ciąży nie było. Mogła być biochemiczna. Bardzo dużo kobiet to przechodzi nawet nie zdając Sobie sprawy. Bardzo mi przykro, ale głowa do góry:)

tak mi przykro ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość ale czasem zdarza
sie krwawienie na poczatku i to nie jest wcale @. Moja mama tak miala przez 3 miesiace, dlatego sie nie zorientowala, ze jest w ciazy. Pewnie cos tam popalala a mi nic nie jest. Glowa do gory. A jak nie, to w cieplych krajach bedziecie mieli natchnienie:)

Hej dziewczyny, zrobilam trzy testy, dwa wieczorem i jeden rano i we wszystkim druga kreska jest bladoróżowa, ale wyszla po minucie. Czy jestem w ciąży?

Gość becky24
pewnie jestes w ciazy ja jestem w podobnej sytuacji 2 testy wyszły pozytywne, w jednym tescie kreska słabsza ale widoczna w drugim robionym rano obie jednakowe.poszlam do lekarza i dostalam skierowanie na usg ale moze jeszcze byc za wczesnie..

Gość becky24
a co u Ciebie Kasiula?

Gość moja bardzo blada kreska
urodzi się za 20 tygodni:)

Gość gość
Hah wiecie że można dostać za darmo doładowanie? Dostałem info na meila od operatora, myślałem że ściema ale nie. Doładowałem za darmo konto za 30zł :) Jakby ktoś też chciał doładować to śpieszcie się bo promocja jest ograniczona czasowo: http://daa.pl/4tyj