Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananika

Szukam wolnego pana koło 40..do partnerkiego związku

Polecane posty

Gość rstnfsvfk
Czyli wyobrażałaś sobie, że facet oleje sprawdzonych przyjaciół bo właśnie zadzwoniła do niego jakaś księzniczka, którą poznał godzinę wcześniej?

Gość rstnfsvfk
przeprosił, powiedział że dostępny będzie wieczorem. Dorośli ludzie nie robią z takich spraw problemu

coś dla rozluźnienia:) Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli. - Łyżwy załóż. :P

nie lubię się tylko narzucać...:) luz......;) na szczęście wszyscy sie tutaj teraz spotykamy i jest miło i przyjemnie :) Oglądam na TVN "X Factor".....niezła zabawa :)

Gość Przede wszystkim ów pan
jeżeli nie mógł faktycznie rozmawiać, powinien przeprosić i odpowiedzieć, że SAM zadzwoni później gdy wróci do domu :o. Ciesz się Autorko, że to się zakończyło zanim się jeszcze zaczęło;). Nie masz czego żałować! Pozdrawiam!

;) ;) oki.....;) polecam teraz na TVN - X Factor.... poprawia zdecydowanie humor...;)

Gość rstnfsvfk
Tu pełna zgoda. Tylko sami zainteresowani wiedzą jak naprawdę było

być może tak by się stało gdybym miał numer:D więc będę bronił swoich racji jak lew:D

Anfy-daj juz spokój! :) ;) Daj na luz......;) Włącz TVN i podziwiaj tak jak ja teraz talenty....;) A co u Ciebie? Jak mija dzień?:) Ja byłam na giełdzie samochodowej.....;) szukam super głośniczki do mojego autka...;) Jak mówiłam lubię szybką jazdę i... głośna muzykę.....;)

ja co prawda też śpiewam i gram na gitarze.......ale to mały pikuś:) Ona ma niesamowity głos.....:)

Gość hahahahahaaaaahhhh
o bosche to ksiezniczka z anfy nie dogadali sie przez telefon :D

ale peszek....;) Bo my nie musimy się dogadywać przez telefon-bo teraz...to my sie juz od razu spotkamy...;) a Wam szkoda będzie..;) :) Ha ha ha....:)

no w końcu ktoś ze mną słucha X Facotr...:) Jak fajnie...;) No to jak minął Ci dzień Anfy?...Bo nie odpowiedziałeś na moje pytanie wcześniej...:)

:P wstyd się przyznać ale poranna kawa i do sypialni ponownie:) masakra:D jakoś pogoda nie sprzyja dzisiaj wędrówką:) potem boski obiadek :) a teraz troszkę tv i kawka:) popołudniowa, może też się napijesz?:)

Etam...od razu reklamę;) Chciałam abyście poznali talenty w naszym kraju...;) ot co....;) nic ponad to....;)

Anfy...rozczaruje Cię,ale chyba jestem jedynym okazem który...kawy nie pije;)

z tego co czytałem jesteś inna:) podaj chociaż kilka wad czy nie posiadasz żadnych ?:):D

taaaak?:) Kurcze,a ja nadal żyję i dobrze sie czuję.....;) To tak chyba jak niektórzy mówią-że aby się dobrze bawić muszą wypić...Ja doskonale sie bawię i bez tego .......;) Jak widać ,zawsze mogą być wyjątki....;)

oj...mam wady...mam......;) Czyli jestem w normie;) A picie kawy wadą?Oj chyba nie.....:) Ja bym tam chciała pić kawę..ale niestety jakoś źle się po niej czuję....

wiesz jak będzie nudno jak każdy będzie taki doskonały, myślę że jednak być sobą to jest sztuka:)