Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmęczona Mama

Mąż mnie załamał

Polecane posty

Gość joejor
widocznie jesteś nikim w somu skoro on robi tobie tyle dzieci ile chce a ty sie godzisz chociaż nie chcesz - w takim razie niech zrobi ci jeszcze piątkę :D:D

ja pierdziele to spierdalaj od tyrana -.- a mi mowili ze z turkiem bedzie ciezko OO!! pff

to nie koniec świata..;), stac Was na 5 dziecko, ale jest wyjscie, niech mąz zatrudni Ci nianie, nawe dwie, a Ty bedziesz miala czas dla siebie. Tak bardziej powaznie, Ty decydujesz, idz do lekarza, to nie jest sredniowiecze, porozmawiaj, naoewno cos Ci doradzi, a maz bedzie sie starał, a Ty bedziesz miala z tego tylko przyjemnosc..;)

Gość urocza czarownicaa
jestes glupia i tyle. gratuluje piatejnpociechy bo pewnie bedzie w twojej rodzinie

Gość Zmęczona Mama
Hej Pamięta mnie ktoś tu jeszcze? Dawno nie pisałam Dzieci w łóżkach, jutro na ósmą do szkoły, mąż w delegacji to weszłam sobie na forum. Byliśmy w lipcu nad morzem i któregoś wieczora zebrałam się na odwagę i powiedziałam mężowi, że nie chce więcej dzieci i tak jak myślałam wściekł się, krzyczał, że jestem leniwa i z wygody nie chcę kolejnego dziecka itp. Myślałam, że dzieci śpią już a tu nagle córka przyszła i powiedziała ojcu, że oni też nie chcą więcej rodzeństwa. Byłam w szoku, nigdy z dziećmi o tym nie rozmawialiśmy Myślałam, że na nią też się wkurzy ale nie odprowadził ją do łóżka i jak wrócił to stwierdził, że to moja wina, że tak nastawiam dzieci. A to nie prawda No ale na razie stanęło na tym, że więcej dzieci nie będzie, chociaż z wielkim fochem. Ale i bliźniaki do przeszkola nie poszły "Bo są za małe"

Gość rftgd54t
nas jest 4 moja mama zaszla poty dwa razy w ciaze i usunela i szczerze niewiem co by bylo jakby byla kolejna dwojka...dodam ze mieszkamy w uk wiec jest latwiej, ale z 6 tobylby problem a co dopiero w pl pozatym rany boskie bezprzesady 3, 4 dzieci ok ale 5 , 6?? facetom latwo mowic nie im zmienia sie cialo, nie oni rodza nie oni chodza w ciazy\ a co z przyjemmnosciami??drink na relaks??szalenstwa??jakas silka czy nawet te niezdrowejedzenie od czasu do czasu jakies bieganie, niewiem ziolo jak sie pali, pic jak sie pije...swoje zrobilas ile mozna??? 4 to malo?

Gość Zmęczona Mama
No na razie spokój z 5 tylko mąż z fochem

Gość lilan86
Dziewczyno,nie daj sie czworka wystarczy.Masz i tak sporo zajęcia z nimi a zobaczysz jak wszystkie pójda do szkoly.Odrabianie lekcji,prowadzanie.nie bedziesz miala czasu o siebie zadbać a on zacznie patrzeć za atrakcynjymi.Pomyśl dobrze Ci radze .Pozdrawiam

Gość to bierz tabletki
bo Ci potajemnie 5 zrobi

Gość rebeckaaaaaaaa
Czy ten twój mąż myśli że jesteś maciorą która nic ma nie robic tylko całe życie zachodzic w ciąże, rodzic, bawic, wychowywac, tak??? Jacy oni są wygodni!!! Współczuje ci.

4 to w dzisiejszych czasach rzadkość ale jak piszesz to Was stać! Skoro nie chcesz to w bardzo stanowczy sposób mu to oznajmij!

4 to w dzisiejszych czasach rzadkość ale jak piszesz to Was stać! Skoro nie chcesz to w bardzo stanowczy sposób mu to oznajmij!

Gość ieuroiuroiw
O matko, ja myslę że z nim problem jest o wiele większy niż tylko w kwestii ilości dzieci. Traktuje cię jak g..... Ja bym złozyła pozew o rozwód, jak ma takie dobre dochody to na 4 dzieci dostaniesz tyle kasy że jestes ustawiona na całe życie.

Gość co za menel
spolczuje wiadra miedzy nogami.