Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaLLLIIINNNKKKAA

Chlopak mnie rzucil jak tylko sie dowiedzial, ze nie jestem dziewica

Polecane posty

Gość aaaLLLIIINNNKKKAA

Sam byl prawiczkiem, od tej pory won prawiczkom

Gość Dwugłowa Biedronka
wybacz mu przestraszył się,że nie potrafi, i ma przedwczesny wytrysk. Dziewica, bedzie mysleć, że tak ma być, a doświadczona, by go wysmiała.

Gość aaaLLLIIINNNKKKAA
skad wiesz?

Gość timozz
Dlatego dziewice muszą kopulować z prawiczkami wyłącznie!

Gość Taki jeden ziom :P
a tak wlasnie mowia leszcze, ktorzy nigdy nie mieli okazji dymac dziewicy jak na cale zycie to tylko dziewice panowie - nie znioslbym mysli, ze moja kobiete posuwal jakis szmaciarz - musialbym go zabic, zebym mogl normalnie egzystowac

Gość agitattka
ułaaaa prawdziwy samiec ten wyżej :)

Gość prawiczek ma prawo dziewictwa
wymagac

Gość Dwugłowa Biedronka
prawiczek to ma prawo, Reni Rączkowskiej podziękować, że taka wyrozumiała, buhahahahahahahahahah

W sumie to miał prawo :( Ja też nie dopuszczałam do siebie myśli, by związać się z kimś kto robił to z inną lub innymi. Gdybym super się zakochała, ten ktoś byłby idealny i tylko nie był prawiczkiem to nie wiem czy nie dałabym mu jednak szansy...ale w każdym razie nigdy nie chciałam się związać z kimś "używanym" i na szczęście mi się to udało :D

Gość Dwugłowa Biedronka
i dobrze zrobił, jeszcze byś zaciążyła i co by było za dziecko, po takim głupim ojcu. Więcej niż pewne, specjalnej troski.

Gość Jak dziewica 13 lat i już sie
grzmoci na potege:D

Gość TakiZiom
hehe a dziwisz się???? używaną szmatkę miał posuwać? co to dla chłopa za przyjemność - po takie, to se do burdelu pójdzie, zapłaci i codziennie ma inna...

Gość jeremiaszszszsz
Używaną na żonę - w życiu - chyba, że nie miałbym już na prawdę żadnego wyboru...

Tak więc, dziewczyny, wniosek jest jeden: buzia na kłódkę i każdy kolejny facet jest Waszym pierwszym. Byłaś mężatką? Masz dzieci? Żaden problem! Facetowi zawsze da się wstawić jakiś kit. A to "matrimonium non consumatum" a to nie pokalane poczęcie...

Gość jeremiaszszszsz
Dwugłowa Biedronka, skad u ciebie tyle agresji - czyzbys nie mogl wyrobic, ze nigdy nie miales dziwicy?? dziewica to dopiero pelnowartosciowa kobieta wspolczuje tym, ktorych kobiety nie byly dziewicami jak ich poznaly... pozdrowionka dla wszystkich nastepnych (nie pierwszych;)

Taki jeden ziom to on chce posuwać laski ale na dziewczyne to chce dziewice - hipokryta

Gość 35L matka żona i kochanka
co wy o tym dziewictwie? jak to udowodnić zresztą? myślicie gamonie ze przy pierwszym razie zawsze krew tryska? dziewictwo jest przereklamowane - ani ja dla meza nie byłam pierwsza ani on dla mnie - przynajmniej seks do poczatku miał charakter. Dziewictwo to defekt któego trzeba sie szybko pozbyć - to tylko przeszkadza - seks ok 18-20 smakuje najlepiej, ciała młode i jędrne. Nie ma większej głupoty niż czystkośc do ślubu - wtedy rozczarowania i rozwody.

Gość Taki jeden ziom :P
... a Kaitana to dziecko jak sama powiedziała w innym wątku - uważajcie na nią, bo później można pójść siedzieć, bo uznają to za flirtowanie z nieletnią...

Gość agnisia7577
o wiele mniej rozwodow jesli pary trzymaly czystosc do slubu troche sie skompromitowalas 35l

Taki jeden ziom - odpierdol się ode mnie, ja z nikim nie fliruję, jestem prawie dorosła

agnisia7577 rozumiem ze myja sie tylko do slubu a po slubie brudem zarastaja....:D

Gość heheheheheheheheheehe
Masakra to młode pokolenie... Same dupodajki... Żadne się nie wyróżniają... Zero pazurka, zero charakterka... Tylko dać dupy i possać pałę... Wszystkie jednakowe - każda jedna - oczywiście wyjątki są, ale to w ułamkach procent można liczyć, to tyle co nic... Świat schodzi na psy... Ja tam bym w życiu nie ruszył już bzykanej kobiety - dla mnie to już wybrakowana, niepełnowartościowa sucz.

o wiele mniej rozwodow jesli pary trzymaly czystosc do slubu Też tak uważam

heheheheehe..itd.. jest prawiczkiem nierusanym:D

Ciekawe, jakie badanie pokazują, że "o wiele mniej rozwodow jesli pary trzymaly czystosc do slubu"? Kaitana, podaj więcej danych.