Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CarrieLynn

pierwsze opakowanie tabletek i mnie szlag wtrafia !!! tez tak macie?

Polecane posty

Gość CarrieLynn

normalnie masakra. Chcialabym sie spytac Kobietek ktore biora pigulki. czy po pierwszym opakowaniu bolal Was brzuch i czy mialyscie krwawienia.. Zaczelam brac MC21 , i pierwsze 2 tygodnie byly super, ZERO skutkow ubocznych i czulam sie swietnie. od zaczecia 3 tygodnia krwawie i mnie szlag wtrafia. czy to sie kiedys skonczy czy moze powinnam przestac brac albo zmienic na inne tabletki...

Gość Nie przejmuj się
Ja brałam te tabletki.Plamień nie miałam ale za to mnie mdliło i miałam straszne migreny.Jak tylko krwawisz to spokojnie organizm musi się przyzwyczaić.Zazwyczaj do 3 mies mogą występować plamienia.No chyba że mocno krwawisz to idz do gina to ci zmieni.

Gość natalia16181
spokojnie :) po pierwszym opakowaniu powinno minac ja tez przez cale 1 opakowanie mialam plamienia i nie wiedzialam czy sie to skonczy wkoncu w 4 dniu przerwy dostalam kolejny okres ale juz jest ok zaczelam drugie opakowanie i widac poprawe

Gość CarrieLynn
Dziewczyny - dziekuje Wam bardzo.. dobra, nie bede sie martwic.. choc troche mnie to wkurza bo wiadomo lato, plaza, a tu jakies krwienia... no nic, zaczne 2 opakowanie , zobaczymy co z tego wyniknie.