Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaga11

czy moge byc w ciazy?prosze o odpowiedzi - wazne

Polecane posty

Gość jaga11

uprawial seks 16 czerwca (13 dzien cyklu ,przy cyklach 28-dniowych,na drugi dzien rano chyba mialam owulacje bo strasznie bolaly jajniki, na test chyba za wczesnie jeszcze a martwie sie bo strasznie od dwoch dni boli mnie brzuch taki ciagnacy do dolu najgorzej po stosunku,nigdy tak nie mialam a mam stalego partnera od 4 lat,czy to moze byc ciaza jakies komplikacje??

Gość Małoszka
Możesz być w ciaży. Zrób test, są takie co wykrywają ciażę po 24h

Gość hmm to moze ja teraz...
Idz na bete - test z krwi, i wszystkiego sie dowiesz. w ciazy mozesz byc, ale nie musisz.. powodzenia.. ps. my juz sie staramy prawie rok, a ciazy jak nie ma tak nie ma :((( ehh

w sumie minęło juz 10 dni wiec jak kupisz taki super czuły test to może juz pokaże... to może być ciąża jak najbardziej

Gość jaga11
dziei za odpowiedz,naczytalam sie ze najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczi najlepiej robic tylko ten bol taki dziwny wlasnie nigdy nie mialam czegos ciagnie bol w dol .do gina za wczenie bo przed okresem ,to kaze czekac

Gość jaga11
no my specjalnie sie nie staramy ale tez nie zabezpieczamy wiec jak bedzie super:) wczoraj po stosunku, tak mnie ciagnelo w dol ze myslalam ze jak wstane to cos mi wypadnie i kregoslup troche z tylu boli