Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1818

18 lat 3 lata związku i ... mało seksu

Polecane posty

Gość smutna1818

No tak jak napisałam ... mam 18 lat. Jestem z moim chłopakiem od 3 lat w związku nigdy jeszcze nie doszło do penetracji. On już nie jest prawiczkiem i jest ode mnie o 5 lat starszy, ja nadal jestem dziewicą. Dla mnie (mimo, że jest moim jedynym facetem na poważnie) dziwie się, że nie ma wcale na to ochoty. Woli spędzać czas grając w gry komputerowe oraz fantasy itp. oczywiście ze mną. Powiem trochę nie skromnie ale urody mi nie brakuje i to na pewno nie jest tego powodem. Co mam zrobić, żeby ta sytuacja się zmieniła?? Nie chce aby robił to tylko dla mnie ale sam również przecież ma z tego przyjemność...

Gość smutna1818
PROSZE O ODPOWIEDZ!

Gość Mała35
No to cos z nim nie tak... a cokolwiek rozbieranego było? Najlepiej zapytaj jego dlaczego nie chce.

Gość ijulkioulu
Nie jest pewny waszej przyszłości to nic dziwnego, że nie chce cię rozdziewiczyć. Poczekaj jeszcze trochę. Poza tym wiesz na 100%, że nie jest prawiczkiem? Może tak ci się wydaje, a on jest z tych co tylko po ślubie.

Gość smutna1818
Wiecie mi nie chodzi o sam sex bo ja tez jestem dosc religijna i jak by przyszło co do czego to bym uciekła ... ale samo jakies takie zainteresowanie i próby ... z jego strony. Rozmawiałam z nim kiedyś o tym to stwierdził, że minął już go okres wszechobecnej fascynacji seksem ...Tak sex analny oczywiście był i z jego strony i z mojej. Ale strasznie mnie to wkurza, że to ja zawsze muszę inicjować

Gość puszczyk w lesie
Ja jestem załamany jak czytam takie rzeczy...18 LAT I 3 LATA W ZWIĄZKU I TO WŁAŚCIWIE BEZ SEKSU????????? To dla mnie patologia:( Nie mówię,że ma to być rozwiązłość ale zamiast zbierać doświadczenia i próbować związków,poznawać facetów i uczyć się seksu,siebie i kogoś to upierd... się i zamykacie na lata a potem wielkie halo i dramaty.Zdrowi,młodzi ludzie próbują życia,siebie i seksu żeby w dojrzałym życiu stworzyć trwały związek w oparciu o doświadczenia a nie stereotypy i środowisko.Dla mnie to już przegrywacie życie na starcie z takim podejściem jak dotychczas

Gość smutna1818
ale dlaczego uważasz, że to żle ?? kocham tego człowieka ... moja wina, że tak los się potoczył i się zakochałam ??

smutna- chyba chodziło Ci o seks oralny a nie ANALNY?? Puszczyk dobrze prawi! A ty laska pal wrotki od tego chłopaka.. on już teraz ma w dupie seks, to po ślubie będzie miał jeszcze głębiej w dupie ten seks!!! I tak skończy się na tym, że znajdziesz sobie kochanka, a przedtem zaliczysz głęboką depresję :] ale, ale nie ma co się denerwować, i tak z nim nie będziesz bo masz tylko 18 lat i będziesz miała jeszcze innych chłopaków :D no i na pewno dużo orgazmów hehahe

Gość smutna1818
ale potraficie podnieść na duchu człowieka ... a miłość się nie liczy ??

Gość smutna1818
to może ty mi ją powiesz ???

Gość pssssssssssssssssssssss
to w koncu byl seks analny czy oralny?? skoro tego nie potrafisz odroznic jak chcesz aby chlopak sie zabral do rzeczy?? bez sensu...

Gość smutna1818
ORALNY ... przepraszam mój błąd ... :(

Gość pssssssssssssssssssssss
to powiem ci ze albo ma do ciebie szacunek i chce jeszcze z tym poczekac albo jest jakis dziwny, skoro nie nalega badz nie rozmawia o seksie a juz jakis czas ze soba jestescie. a tymn bardziej jesli probowaliscie juz oralu. ja dopiero po roku czasu a mialam juz powyzej 20 lat pierwszy raz chlopakowi zrobilam dobrze ustami. ale wtedy juz dawno sypialismy ze soba i to on wtedy bardziej naciskal na oral mnie to bardzo krepowalo bardziej niz klasyczny seks hehe moze to dziwne ale tak bylo. teraz jestesmy malzenstwem mamy dziecko. i seksu ni ma bo mieszkamy w innych panstwach, niestety... maz pojechal za chlebem :(

Gość smutna1818
to smutne... wiem, że ma do mnie szacunek ... ale jesteś kobieta i sama powiedz są takie chwile gdzie strasznie ci się chce ... :(

Gość smutna1818
narazie chyba nie jest ze mną i z nami tak źle, żeby z niego zrezygnować

Gość taka_jedna_
dziwna sytuacja... ale od zawsze taki byl? Moze teraz przez te gry itd cos innego go podnieca? Ja tez mam takiego faceta ze nie zawsze mu sie chce a ja chce prawie zawsze... pogadaj z nim powiedz ze chce sie kochac ze pragniesz aby sie rzucil wreszcie na ciebie albo go kus caly czas i nakrecaj na ten seks aby nie mogl wytrzymac i zeby sie wreszcie zajal toba jak nalezy :P

Gość puszczyk w lesie
Trzymajcie mnie...:P Miłość to też seks jako dopełnienie dziecko drogie.Masz prawo do popełniania błędów ale do określonego wieku jeśli nie wyciągasz wniosków.Dla wielu miłość to szczyt bliskości,chemia,fizyka,rodzaj odurzenia psychicznego,zaburzenia osobowości itp, więc to zależy jak się patrzy

Gość smutna1818
to nie działa ... ja już nie wiem co mam robić ... on chce striptiz ... ale ja nie dam rady boo .... głupio mi ... dzisiaj jak przyjdzie za godzinę to normalnie usiądę na min zacznę go całować a jak już sama się na kręcę to klęknę i mu obciągnę bo "to mu się podoba" i jak go dobrze nakręcę to wskoczy ze mną na pieszczoty do łóżka ... Ale jest też druga strona ... dziś ma mi pokazać zasady gry ... i mam nadzieję, że dam radę przejąć kontrolę ...

Gość mmcz1980
dziewczyno 18 lat i sex...... a nie lepiej zdac mature dostac sie na studia,a potem na spokojnie sie bawic....