Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Anna Tarot

Powróżę, zapraszam...

Polecane posty

Gość kawka gorąca i gorzka
Kiedy doczekam się dziecka?Magda 7 listopad 1982 Dziękuje za odpowiedź

Gość pierwsza M
25.05.1984 powinno być przepraszam :)

Gość droga wrózko
co powiesz o przyszłości związku łukasza 7.10.1077 i Karoliny 28.10.1984?

Gość ukiuki
proszę spojrzeć dalej Wrózka napisała: Powinnaś wyciągnąć wnioski ze swoich dotychczasowych poczynań. Nie działaj w pojedynkę, zjednocz z kimś siły. W ten sposób dużo łatwiej osiągniesz zamierzone cele. Jeżeli czujesz się wypalona i czymś zmęczona, po prostu odpuść sobie.Tak będzie dla Ciebie lepiej. http://www.astro.pl/component/content/article/25/813-strzelec-horoskop-polroczny trzeci akapit wróżko jesteś po prostu oszustką dziwne, że karty ci nie pokazały, że nie powinnaś mi wróżyć bo cię zdemaskuję

Gość ukiuki
nie ufajcie tej pseudo-wróżce kopiującej frazesy z google tylko w balona was robi :< smutne ale prawdziwe

Gość taka prawda hahaha
buhehehehe zalosna wrozka, faktycznie kopiuje z googla. to juz koniec tej zenady przestan wrozyc bo sie osmieszasz. ludzie ona kopiuje z googla :D

Gość nikt nie każe wam płacić
więc nie wymagajcie cudów. Na meilu odpowiada indywidualnie, wcale sie nie dziwie, ze nie chce dla was pracowac, bo tylkowysmiewac umiecie i za darmo byscie chcieli, ja tam jestem zadowolona

Gość ukiuki
na pewno na mailu pewnie też ten sam bubel co i teraz gdyby była prawdziwą wróżką to nie problem by był jej te karty rozłożyć i z nich czytać!!! ale najwyraźniej nie potrafi, wymyśliła sobie sposób na szybką kasę i jeszcze pisze teraz anonimowo!!!

Gość zawsze znajda sie niezadowolen
juz pare osob bylo w tym temacie\ Mam to w dupie takie zalosne komentarze, nie czytam tego Wrozko - czy bede miala szanse na wyjazd za granice? Marta 14.07.1980

Gość ukiuki
żal mi ciebie wróżko pisać pod innym nickiem, byle się 'wybronić' straciłaś twarz i już jej nie odzyskasz chyba, że ślepi korzystają z tego forum

Gość Anna_Wróżka_Tarot
Marto Karta siódemka monet mówi, że na horyzoncie u Ciebie widać plony twojej ciężkiej pracy. Możesz się cieszyć z pierwszych sukcesów i osiągnięć. Jednak do uzyskania ostatecznego rezultatu musisz jeszcze poczekać. Siódemka pucharów mówi, że pojawi się wiele różnych możliwości i propozycji, jednak będziesz zmuszona dokonać własnego wyboru. Więc wyjazd jest jak najbardziej możliwy. Będzie to trudne zadanie, ponieważ oferty będą bardzo zróżnicowane, może co do kraju, do którego wyjedziesz? Ps. Znów padłam ofiarą podszywacza. Proszę uważnie patrzeć na nick...

Gość jesetem ciekawa
agnieszka 14.08.77 czy uda mi sie przeprowadzka? Czy dam sobie radę? Jak szybko nastąpi?

Gość anitabart
kiedy zajde w ciaze? i jakiej plci bedzie dziecko? anita 20 07 1984

Gość ukiuki
dziwne, ze juz czarna wrozka anna nie pisze ale niemalze o tym samym czacie pomaranczowa juz sobie wypisuje falszywa wrozbe a gdzie sie podziala czarna? pewnie zastapila ja pomaranczowa bo to ta sama osoba!!! gratuluje 'chytrosci'

Agnieszko Wisielec wróży zmianę natury duchowej. Pojawi się okazja do spojrzenia na życie z innej perspektywy (właśnie może to być zmiana miejsca zamieszkania) Będziesz zmuszona dokonać trudnego wyboru, związanego z rezygnacją z czegoś ważnego. Lecz niebawem przekonasz się, że to poświęcenie się opłaciło. Szóstka kijów mówi, że wkrótce będą wynagrodzone poniesione rzez Ciebie wysiłki, ogarnie Cię poczucie spełnienia, czyli dasz sobie radę ze wszystkimi przeciwnościami :) Wieża to nadchodzące gwałtowne zmiany. Czyli przeprowadzka nastąpi w bardzo krótkim czasie, dotychczasowe układy w jakich się aktualne znajdujesz legną w gruzach, będziesz musiała odbudować nowe. Czyli - nowe otoczenie, nowe znajomości. Powodzenia. A podszywaczowi życzę niepowodzenia.

Gość jesetem ciekawa
super. dziękuję:)

anitabart Król Kijów - symbolizuje postać wesołą, pełną entuzjazmu, przepełnioną optymizmem, i pozytywną energią - czyli jest posłańcem dobrych wiadomości, być może będzie to wiadomość o ciąży? Siódemka monet mówi, że na horyzoncie pojawią się pierwsze plony ciężkiej pracy możesz już się cieszyc z pewnych sukcesów i osiągnięć - twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona :) Jednakże do ostatecznego rezultatu prowadzi długa droga - uzbrój się w cierpliwość, szanse są wielkie :)

Gość to oszustka!!!
To ty przestań manić ludzi swoimi prawdziwymi wróżbami.Wklejcie sobie w google te jej przepowiednie i zobaczycie co wam się pokaże:)

Podszywasz się pode mnie pod innym nickiem z przekręconą kolejnością, lub literkami, teraz wypisujesz brednie, które nie mają zadnego podparcia. Analiza kart jest tylko i wyłącznie moja, a wcześniejsze podrobione podobne nicki, Ciebie oszuście zdemaskowały Wróżę tu dla ludzi, nie dla Ciebie, więc miej chociaż odrobinę klasy i nie przeszkadzaj.

Gość to oszustka!!!
nie wymiguj się podrobionymi nickami,wróżba dla agnieszki jest z nicku z którego aktualnie piszesz a interpretację można znaleźć właśnie na tej stronie,która została podana wcześniej:).

Gość ukiuki
wszystkie jej wróżby takie są!!! co do jednej!!!!! jeszcze bezczelnie próbuje się ona wymigiwać, że to podszyw tralalala żaden podszyw by nie robił sobie zachodu z niby wróżeniem!!!! szkoda mi ludzi którzy dali się nabrać i wpłacili jej pieniądze :

Gość to oszustka!!!
to sobie otwórz tą stronę i zobacz-czy tego też nie potrafisz?:P

Gość anitabart
wrozko dziekuje za wrozbe ale jest nieprecyzyjma. nie podalas ani czasu ani plci dziecka a o to tylko pytalam...

Gość ukiuki
wróżko nie poznajesz strony z której spisywałaś? kilka słów zmieniłaś i znowu walisz głupa

Gość to oszustka!!!
bo ta wrozka tylko to potrafi:P tzn.skopiowac znaczenie karty ale zinterpretować już nie potrafi:)

Gość ukiuki
pragnę ci powiedzieć, że POWINNAŚ ODDAĆ PIENIĄDZE KTÓRE WZIĘŁAŚ!!! za te kłamstwa!!