Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Anna Tarot

Powróżę, zapraszam...

Polecane posty

Gość muszka1010
Monika 06.10.1988 W jakim wieku wyje za mąż i kiedy urodze dziecko?

Gość Wróżka Anna Tarot
a...s.. Oczywiście odpowiem. Każda wróżba wysłana mailem za symboliczne 5 zł, po zaksięgowaniu wpłaty, lub dostarczeniu potwierdzenia, jest wróżbą rozbudowaną, starającą się odpowiedzieć na nurtujące pytania. Opłata jest za poświęcony czas, w pierwszej kolejności dla Ciebie. :)

Gość Wróżka Anna Tarot
ale zrobilam was w bambuko :-D :-D

Gość Wróżka Anna Tarot
Jako, że ktoś poszywa się pode mnie, zarejestruję nicka. Proszę pisać.

Gość to moze odpowiedz ludziom
ktorzy podali tu swoje daty i pytania, co ? Wrozeczko

Patrycja, 13.07.1989. Kiedy coś zmieni się w moim życiu uczuciowym, erotycznym...? (Kiedy mogę liczyć na szczęśliwą miłość). Bardzo dziękuję za wróżbę ;)

Małgorzata 12.07.1976 Obecnie nie jesteś szczęśliwa. Wkrótce spotkasz mężczyznę, jednak, to nie będzie ten, na którego czekałaś. Na związek taki dłuższy musisz jeszcze troszkę poczekać, myślę że za rok pojawi się ktoś w Twoim życiu kto przewróci je do góry nogami. Będzie to nieoczekiwana, bardzo miła niespodzianka. pozdrawiam

Gość Małgorzata 12.07.1976
jesli ty jestes wrozka to ja ksiedzem. jestem obecnie w zwiazku i to dlugo. nie szukam mezczyzny.

Czerwona Różo... Decyzja, o podjęciu ryzyka związanego z założeniem zwiążku jest dla Ciebie trudna. Widzę w kartach, że przeżyłaś rozczarowanie uczuciowe. Tak, spotka Pani człowieka z którym planowany będzie dłuższy związek, nie wiem jednak czy będzie sie Pani chciała na niego zdecydować..

Gość damian 1997
a co ze mną?

Gość czarny orzeszek8
Witam Anno Mam pytanie Czy zdałam mature ? Katarzyna14.03.92 Kiedy zmienie miejsce zamieszkania ?

uhh a co ze mną ?:( Patrycja, 13.07.1989. Kiedy coś zmieni się w moim życiu uczuciowym, erotycznym...? (Kiedy mogę liczyć na szczęśliwą miłość). Bardzo dziękuję za wróżbę

Gość Wrozka Anna Tarot...
Ewo twoj facet jak to okreslilas dostanie w najbliższych czasie rozwolnienie, wspolczuje. reszta osob zapraszam na maila, kasuję po 5 zl od kazdego hehe, ale bede bogata, tylu idiotow sie nabierze, juz zacieram rączki.

Patrycjo, w zyciu erotycznym widzę wielkie zmiany... widze sporo klientow, tak, prawdopodobnie zostaniesz prostytutką. ale nie martw sie, wzystko będzie dobrze, w pracy poznasz swojego przyszlego męza. Niestety po 5 latach zacznie cie zdradzac a ty znowu wrocisz do swojego fachu.

Gość Yołka
Jeśli można poproszę o wróżbę: Czy ja spotkam kiedyś mężczyznę z którym będę szczęśliwa? Kiedy? Jak? Agnieszka 14.08.77

spadaj podszywaczu ;p Wróżko będę wdzięczna, czekam ;)

damian 1997 karty mówią, że przeżyłeś dużo bólu i jeszcze wiele Cię czeka. Mówią również, że nie jest to twoją winą, czyli twoje zdrowie nie nadwyrężyło się przez Ciebie bezpośrednio. Twoja obecna choroba trwa już jakiś czas, karty mówią, by uzbroić się w cierpliwość i wkładać wiele wysiłku w pracę nad sobą. Ciężko mi określić, jak już napisałam wcześniej, czas, w jakim się poprawi twój stan zdrwoia, ponieważ karty nie określają go precyzyjnie. Mówią mi jeszcze, że choroba ustąpi, jednakże konieczna będzie interwencja lekarska (z tego co widzę - kolejna). Co stanie się w ciągu najbliższych 3 miesięcy. Życzę zdrowia.

GF... Szczęśliwy każdy być może kto tylko chce. Zbuduj swe szczęście na swoich zasadach.Jesteś osobą, która pragnie sukcesu we wszystkim. Przeszłaś rozczarowanie. Nie zatrzymasz już tego co odeszło. Razem z nim odeszło twoje zaufanie. Jeżeli uwierzysz raz jeszcze, jeżeli dasz sobie szansę i zaufasz znowu tej drugiej osobie to będziesz szczęśliwa. Ale potrafisz znowu i bez reszty powierzyć swe serce drugiej osobie. Nie jesteś jeszcze na to gotowa. Pozostań singlem jeszcze trochę. NIE UNIKAJ ZNAJOMYCH.

Gość To może jaaaa
Jeszze ja prosilam wczesniej;) Justyna 29.11.1987 Jak ulozy mi sie zycie zawodowe? I co do wczesniejszej wrozby- czy poznam swojego meza w miejscu zamieszkania, czy zwiazane to bedzie z przeprowadzka? Czy bede szczesliwa i bede miala dzieci?

Justysiu niestety zostaniesz starą panną.

Justyno Widać problemy zwiazane z twoją pracą . Natomiast w tych problemach pojawi się osoba ta jedyna która będzie Cię wspierać w tych trudnych chwilach. Koniecznie ją zauważ. Może to być Kobieta, jakaś przyjaciółka. Ten mężczyzna, z tego co widzę mieszka blisko Ciebie, być może na tej samej ulicy, ale karty tego nie potrafią sprecyzować. Co do dalszego szczęścia - określenie dokładności nie jest najlepszą stroną tarota, jednakże karty mówią o płodności i chęci powiększenia gromady (buławy), więc wynika z tego, ze jesteś gotowa by założyć rodzinę, czyli - mieć dzieci.

no dalej dalej zapraszam na maila, ale bede miala kasy, 5 zl od kazdego za chwilke roboty :D sprytna jestem co nie?

lady w grochy widze ze niedawno zakonczyl sie twoj dlugoletni związek, swoja druga polowe ale niestety tylko łóżka znajdziesz za jakies 3 lata.

Gość tadeusz wajhe przełóż
symboliczna to może być złotówka a nie piątak , za którego można w chuj kupić !

Gość odp..
Agnieszka 16.07.1992 co z moim związkiem?