Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Anna Tarot

Powróżę, zapraszam...

Polecane posty

Gość rafaello 0000
czy ja i mój partner bendziemy mieli w końcu to dziecko, czy nie ?

Gość impressja
czy ja i mój wibrator weźmiemy w końcu ślub ?

"katarzyna1234 wpłaciłam na twoje konto juz 20 zł a ty stara pisdo olewasz" Właśnie ze wzgldu na takie osoby, jest wprowadzona symboliczna opłata. Nie mam zamiaru spędzać nad kartami połowy życia, wysyłać wróżby, by uzyskać podziękowanie w postaci niemiłych słów i z zasugerowaniem, ze ktoś sobie zrobił żart. Ten, kto zapłaci, wie, że mu naprawdę zależy. Nie urządza sobie kpin.

Gość MASZ SPRAWE W SĄDZIE
O WYŁUDZANIE. DO TWOICH DRZWI ZAPUKA PROKURATOR, A KIEDY TO BĘDZIE TO SOBIE PRZECZYTAJ Z KART.

Gość prawniktakisobie
wyłudzenie to przestępstwo oszustwa, a jego podstawowym znamieniem jest doprowadzenie osoby lub grupy osób do takiego rozporządzenia własnym majątkiem, aby było to z korzyścią dla sprawcy. Sposobami dojścia do wypełnienia czynu jest wprowadzenie kogoś w błąd, np. poprzez podanie się za czyjegoś wnuka i uzyskanie jakiejś sumy pieniędzy lub wykorzystanie błędu sprzedaż wyrobów z tombaku jako pełnowartościowego towaru. Przestępstwo może polegać także na wykorzystaniu czyjegoś podeszłego wieku, niedołęstwa, choroby psychicznej, a nawet stanu odurzenia narkotykami czy alkoholem. Nawet, gdy poszkodowanym jest osoba młoda, zdrowa i w pełni władz umysłowych, może ona paść ofiarą oszustów (np. gdy firma wymienia okna na całym osiedlu, zbiera zaliczki i znika z pieniędzmi). Jeśli Wróżka pobiera opłatę i odsyła wróżbę nie jest to wyłudzeniem. Nie widzę tu próby niekorzystnego rozporządzenia majątkiem, ponieważ skorzystanie z tej usługi jest dobrowolne, tak samo, jak dostęp do serwisów premium w Internecie. Dziękuję za uwagę.

Gość No ja...
Witam! Ilona, 10.07.1991, kuba 13.07.87 i pawel rocznik 68, z kim bede? Prosze pomoz

Gość kancelariaprawnicza
prawniktakisobie "Przestępstwo może polegać także na wykorzystaniu czyjegoś podeszłego wieku, niedołęstwa, choroby psychicznej, a nawet stanu odurzenia narkotykami czy alkoholem." Skąd pewność, iż "klienci" Wróżka_Anna_Tarot nie są w podeszłym wieku, dotknięci niedołęstwem, chorobą psychiczną, oraz pod wpływem odurzenia narkotykami czy alkoholem. Istnieje natomiast ogromne prawdopodobieństwo (sądząc po sposobie wypowiedzi) iż co najmniej 99% użytkowników kafeterii znajduje się w ww. grupie. Jako prawnik składam wniosek do prokuratury o popełnieniu przestępstwa. Będę się ubiegał o nr IP Wróżka_Anna_Tarot na podstawie, którego ustalone zostaną prywatne dane osobowe i wszczęte zostanie postępowanie na podstawie Art. 286. 1. Kk: Przewidywana kara pozbawienia wolności wynosi od 6 miesięcy do lat 8. mec. Piotr W.

Gość capriiiiiiii.i
kancelariaprawnicza, dawno się tak nie uśmiałam panie "mecenasiku" :D oj lubie poczytać takie ewenementy :D czyżby ktoś tutaj miał kompleks niższości i musiał wklejać kodeksy karne żeby poczuć władzę :D jak to zgłosisz do prokuratury hahahaha to daj znać :D

Gość buhahahahahahahaaaaa
Skoro jesteś prawnikiem, to podpisz się imieniem i nazwiskiem Piotrze W! Obraziłeś wszystkich a raczej 99% użytkownikó, że znajdują się w grupie pod wpływem narkotyków, lub dotkniętej niedołęstwem! Ja za to wystąpię o numer IP twojego potu i złożę zawiadomienie o przestępstwie, Zniesławienie, pomówienie, obmówienie występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. 2. k.k.). Resztę sobie dopisz, do masowego pozwu, jaki razem wspólnie z użytkownikami kafeterii możemy złożyć.

Gość buhahahahahahahaaaaa
sram mordą

Witajcie! Dziś znów mam troszkę czasu, a piątki sprzyjają wróżbom. Nazywam się Anna. Od ponad siedmiu lat wróżę z kart Tarota oraz LeNormand. Karty są bardzo pasjonujące, wielokrotnie pomogły mnie oraz moim najbliższym. Nie jestem komercyjną wróżką, wróżę dlatego ponieważ lubię to robić. Za każdym razem gdy rozkładam karty żeby komuś pomóc czuję że realizuję swoją misję i daję coś z siebie. Symboliczne 5 złotych jest po to, aby uniknąć osób niepoważnych, przez które mogę nie mieć czasu dla Ciebie. 5 złotych nie jest wielką kwotą, ale sama konieczność wpłaty odstraszy idących po najmniejszej linii oporu. Proszę piszcie na maila aniawrozkatarot@gmai l.com Pozdrawiam! ANNA

Gość fdffgghhg
wole podszywa, ejst chociaz smieszny

Gość Anno, mozesz udzielić
mi rady... Jestem osobą samotną. Od 10 lat. Monika 11.01.1977 Czy poznam kogoś jeszcze w moim życiu? Czy będe dlej samotna. Co mnie czeka?

Moniko, z kart wychodzi, że niedługo czeka Cię zmiana otoczenia, podróż lub przeprowadzka. Widzę, ze potrzebujesz odprężenia, poznania nowych klimatów, jakiejś relaksacyjnej podróży. Jesteś osobą otwartą, komunikatywną obdarzoną temperamentem. Moze wato gdzieś wybrać się w podróż, by kogoś interesującego poznać? Zastanów się nad tym :) pozdrawiam :)

Witaj Anno:) 01.11.1972 chciałabym zapytać cię o mojego syna, czy zmieni się jego podejście do życia?

Gość akimaaaaaaaaaa
witam czy w tym roku zajde w ciaze 18.03.1982 i jaka plec

Gość bizarre12
Ania dziesiąty sierpień 93 Gdzie i kiedy(lub kiedykolwiek) poznam swojego pierwszego chłopaka? Bardzo proszę o odpowiedź.. zapłaciłabym, ale nie wiem jak:/

Droga Olu Powinnaś wyciągnąć wnioski ze swoich dotychczasowych poczynań. Nie działaj w pojedynkę, zjednocz z kimś siły. W ten sposób dużo łatwiej osiągniesz zamierzone cele. Jeżeli czujesz się wypalona i czymś zmęczona, po prostu odpuść sobie.Tak będzie dla Ciebie lepiej. Twój Syn nic nie zmieni, bez Twojej pomocy. Jest osobą bierną, może leniwą, by coś zmienić. W obecnej chwili karty nie przepowiadają większych zmian. Odwrócona karta Gwiazda to znak, że będzie niedługo w stanie pokonać wszelkie przeszkody i przeciwności losu. W życiu powinien kierować się przede wszystkim rozsądkiem, którego niestety mu brakuje... Życzę szczęścia, bo bez Twojej zdecydowanej reakcji może go potrzebować. Pozdrawiam.

bizarre12 napisz na maila: aniawrozkatarot@gmail.com (po gmai bez spacji) Tam poświęcam więcej czasu na analizę sytuacji, bo wiem, że ktoś naprawdę potrzebuje rady. Odpowiedzi są bardziej rozbudowane. Pozdrawiam i zapraszam.

lady w grochy z tej relacji nie powstanie żaden związek uczuciowy, wnioskuję tu, że jest to krótka znajomość która prawdopodobnie szybko się zakończy ( 3 mieczy). Karta ta symbolizuje utratę kogoś - emocjonalnie, oboje pójdą w własną stronę, pozbycie się złudzeń, rozczarowanie. Jest to czas, gdzie człowiek coś traci i musi się z tą stratą pogodzić, mimo, że jest trudno. Pozostałe karty mówią, że możesz podjąć walkę o ten związek, ale będzie to trudne doświadczenie.

dziekuję za wróżbę. pytałam bo znamy się kilka ładnych lat, wiemu o sobie wszystko, oboje zastanawiamy się nad zwiazkiem ale zawsze jest coś nie tak.... coś staje na przeszkodzie. i tak myślę ze skoro tak jest to nie ma co się łudzić. wszystko daje do zrozumienia ze nie bedziemy razem.

Akima Widzę, że być może macie problemy z fizycznym zajściem w ciążę ? Problem tkwi w sferze fizycznej lub psychicznej. Bardzo Ci na tym zależy. Rozkład tarota pokazuje, że podążacie właściwą drogą chcąc mieć potomstwo. W obecnej chwili na najbliższy czas nie widzę możliwości powiększenia rodziny, ale karty nie mówią, ze to nie nastąpi. W takim przypadku określenie płci jest raczej niemożliwe. życzę wam, aby wasze marzenia o dzieciach zrealizowały się jak najszybciej.

Gość ukiuki
sylwia dziewiąty grudnia 94 czy bede potrafila pieknie rysowac? kiedy?

Gość Ola 14.12.1993
Jak ułoży mi się z teraźniejszym partnerem, czy to już ten na zawsze?

Sylwia Bardzo trudne pytanie. Karty mówią, że jesteś osobą, która posiada cechę wrażliwość na piękno;, oraz umiejętność dostrzegania piękna w zwykłych, codziennych pejzażach i zachowaniach napotykanych osób; zdolność do wydobycia piękna z ludzi, przedmiotów i sytuacji. Te cechy z pewnością posiada każdy prawdziwy artysta, który nie tylko czuje i dostrzega piękno, ale potrafi je stworzyć, to znaczy zmaterializować swoje wewnętrzne odczucia i intuicje. Każdy z nas jest w jakiejś mierze artystą. Mając taką duszę masz szansę odnieść sukces, ale nic nie przychodzi bez wysiłku.

Gość pierwsza M
25.95.1984 Magdalena czy będę miała szczęście w miłości ? ;)

Justyna,19.10.1978,co z moim życiem uczuciowym?czy będę z obecnym partnerem?