Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Anna Tarot

Powróżę, zapraszam...

Polecane posty

Gość LKKL
taa bo mi się chce iśc do banku i przekaz nadawać za 5 zł wezcie mnie nie rozbawiajcie

Nie dasz rady się podszyć pode mnie, bo mam zarejestrowany nick. Każdemu z maila odpowiadam, ta drobna opłata ogranicza osoby które chcą się zabawić moim kosztem i poważnie chcą się czegoś dowiedzieć. Więc przestań wypisywać pod moim nickiem, bo nic innego od paru godzin tutaj nie robisz... Pozdrawiam wszystkich poważnych i zapraszam... Każdy przypadek rozpatruję indywidualnie... aniawrozkatarot@gmail.com

Gość wrozka anna tarot..
ojojoj masz racje, jak to sie mowi: gówna nie ruszać bo smierdzi🖐️

Gość saddddddddd
Magda 3.09.87 -pytanie o milosc- czy wkoncu poznam kogos?

Gość Inuetta
Ilona 18.03.1978 - Czy będę miała dziecko? I co z moją pracą?

Gość vska9843
Dlaczego nie chcesz mi odpowiedzieć ?

Patrycja, 06.07.1993 Czy chłopak o imienu Jakub coś do mnie czuje? Tzn ja go nie znam za bardzo, ale chciałabym go poznać.

Magdo, ( 9 buław, 2 buław, 4 kielichów) przede wszystkim to musisz wyleczyć rany bo Ty jeszcze nie pogodziłaś się z przeszłością( król kielichów, królowa buław, rycerz kielichów, królowa mieczy) myślę ze teraz zajmiesz się pracą, lub szkołą ( 3 monet,) lecząc jeszcze rany ( 10 mieczy, kapłanka, ) W maju przyszłego roku będziesz gotowa na uczucie spotkasz mężczyznę o głębokich tradycjach o wspólnym punkcie widzenia ( arcykapłan, giermek monet) być może osoba żywiołu ziemi( byk, panna koziorożec) i tu dopiero narodzi sie uczucie ( 2 kielichów) do tego czasu mogą to być tylko przelotne znajomości w których zawsze będzie Ci czegoś brakowało( 9 kielichów, 4 kielichów, 2 buław )

Gość ciekawy temacik :)
Czy Norbert mnie kocha, co dalej z nami? Basia 13.09.1978

Gość ...ot..co...
aleksandra, 13.06.1987, kiedy urodze dziecko i wezme slub?

Patrycjo Karty mówią, że Jakub diametrialnie zmienił swój stosunek do Ciebie, zdanie na temat Twojego wyglądu, runeło pewne wyobrażenie, raczej może czegoś Ci nie mówić... generalnie Ty możesz żyć złudzeniami ,że mu sie podobasz... Karty radzą, by jednak nic na siłę nie robić, poczekać na kolejny jego ruch. W obecnej chwili jego zainteresowanie jest znikome...

Gość taka_jedna_
Agnieszka 24.02.1991 czy wyjde za maz za tego czlowieka z ktorym jestem obecnie?

Gość dziewczyna z butelki.
jedne jej nie płacą bo to przecież niemożliwe w ciągu kilku minut a i tak im odpowiada drugie pytają i się odpowiedzi doczekać nie mogę, dziwna ta babka :/

Gość Gegron
Tomasz 15.08. 1975 Jak wygląda moja przyszłość uczuciowa?

Droga Basiu Norbert kocha Cię nad życie. Karty ustawiły się tak, że aż się sama zdziwiłam. Rozkładając komuś karty mówię wprost-nie wierzcie ślepo kartom.Ufajcie intuicji.Karty pokazują obraz sytuacji i daja wskazówki.Nie pomogą wybrac drogi.Owa droga jest wybierana przez nas samych.ślepa wiara w karty może przynieść wiele złego. A co u Was na chwilę obecną-jesteście szczęśliwi, choć na odległość. Jednakże nie osiedliście na laurach i dbacie o waszą miłość. On uważa,że wszystko jest dobrze. Daje ciepło,miłość,dba o Ciebie, chociaż przez tęsknotę i łzy...Jednak jego uczucia nie do końca sa czyste.Martwi się czymś.Nie wiem,czy chodzi tu o jakieś nałogi, czy kłopoty. Między innymi ;alkohol,hazard,a moze to się tyczy jakiejś toksycznej osoby w jego otoczeniu..Może nawet nie chcieć o tym mówić. Skupia swoja milość na Tobie, bo sam w życiu nie miał jej wiele (widzę w kartach trud życia i ciągłe rozpaczliwe zmartwienia).Na codzień jest dość trudnym partnerem, na zasadzie-ja mam rację. Jednakże umiecie się dogadać, bo Ty z kolei od razu pokazujesz sie jako osoba,ktora uwaza,ze wsystko wie najlepiej.Tobie czegos brakuje,a nie jemu. Może dlatego, że nie kochałaś naprawdę.Tak przynajmniej mowia karty.Jestes bardzo elastyczna w tym zwiazku,ale czasami mam wrazenie,ze momentami niezdecydowana.Moze narzucilas sobie zbyt wiele celow w Waszym ukladzie.Karty pokazuja ,ze na zewnatrz w tym zwiazku jestes niedojrzala emocjonalnie,troche roztrzepana majaca slomiany zapal. On jednak o ten związek będzie walczył i wygracie tą walkę. Rada od kart macie przeczekac kryzys (czas rozstania?).Sugeruja,ze macie nabrac dystnasu do codziennych spraw. Na chwile obecna wyglada to nieciekawie w kartach.Jednak ten zly okres jakby sie konczyl u Was. Zaowocuje to wielką radością i spotkaniem.Wydaje sie Tobie,ze juz wiecej nie zniesiesz,ale to juz koncowka i nie masz sie poddawac,jesli checsz to utrzymac i być szczęśliwa..Stawiajac karty w inny sposob znow pokazalo sie,ze musicie szukac wspolnych rozwian,bo po prostu tęsknota was wykańca, choć nie oddala. Nawet, jesli byscie sie rozstai i tak wrocicie do siebie, ten związek jest dla was jak narkotyk - bez niego nie będziecie potrafili dalej żyć. :) pozdrawiam

Gość ,m.,m
czy on oswiadczy mi sie jeszcze w 2011 roku anita 20 07 1984 bart 27 11 1975

Gość katarzyna1234
czy zdałam mature ? i kiedy zmienie miejsce zamieszkania ?? katarzyna14.03.92

Aleksandro... Pytasz kiedy urodzisz dzidziusia i weźmiesz slub... karty wyraźnie wskazuja na liczne potomstwo( 5 córek i 8-u synów) z tego jeden z wielkim przyrodzeniem, a dwóch innch to ani baba, ani hooj wie co. Córki Twoje ohydne bedą jak małpiszony, a każdą z innym facetem mieć bedziesz. na starość bedziesz walić w kocioł z miejscowymi żulami i dawać dupy za 5 zł.

Gość ...ot..co...
bardzo smieszne :O 🖐️

Gość ...ot..co...
wrozko, czy odpowiesz mi na pytania? nie wiem, czy mam czekac, czy isc spac...

Gość Gegron
A ja? :(

Droga ,m.,m Oczywiście, że twój ciapaty oświadczy Ci się jeszcze w tym roku, czyli w 2011(bo taki obecnie rok mamy) będzie Ci klepał miche z samego rana, potem będziesz wkładać na ryło torbę z papieru, żeby dzieci nie straszyć. Będziesz ich miała czworo (dwoje czarne, jeden mulat i chinka) za tę chinkę twój muzułmański małżonek obetnie ci nos, a znanej sławy rosyjski chirurg Władimir Wydupcew ci go naprawi. Przyszyje Ci świński ryj i będziesz z nową twarzą żyła długo i szczęśliwie.