Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Anna Tarot

Powróżę, zapraszam...

Polecane posty

Gość venus30
witam jestem strasznie samotna, powiedz czy coś mnei czeka w życiu uczuciowym...nie przezyłam dotąd miłośći prawidzwej, tylko rozczarowanie..czy bede miała rodzine, dziecko???kiedy jak?hmm trace wiare anna 15.10.1976...

ot co. Aleksandro Moje karty jak najbardziej pokazuję przed Tobą wspólną przyszłość z człowiekiem którego kochasz. Na razie jeszze to jest początek uczuć, taka świeża nowalijka. Stawiając na przyszłość - karty blisko nie określają, kiedy to nastąpi. Natomiast jest przed Tobą wspólny dom, nowy początek i zrozumienie.Połączy Was los i przeznaczenie. Nie da się tego uniknąć. Po mimo różnicy zdań i poglądów uda się Wam stworzyć szczęśliwy dom. Pokazało mi się także w rozkładzie Dziecko. Stawiając karty na bliższe określenie terminu, w tym roku na pewno nie będzie takiej możliwości, pokazują dość odległy czas.

Wróżko czy on do mnie wróci? Ja 05.02.1986, On 23.03.1986? Jaka jest przyszlość mojego związku? I drugie pytanie czy powinnam wyjechac za granicę, jak tam sie potoczą moje losy? POozdraiwam

Droga Aniu Niestety taki pasztet jak Ty ma marne szanse na znalezienie miłości. Karty mówią, że dopiero po 2 udanych i 4 nieudanych operacjach plastycznych poznasz swojego wymarzonego mężczyznę, bedzie to na wycieczce w zoo... Czy bedziesz miała dzieci? Niestety, ale zostaniesz poddana sterylizacji (oczywiście zapobiegawczo), gdyż koty i małpiszony sterylizować trzeba.

Gość a taka jednaaa2
Daria 19.11.1991r, Czy powinnam wrócić do byłego chłopaka???

Gość Adgjm
Agnieszka 16.07.1992 co z moim związkiem?

Panna Policjantka Oczywiscie... Twój owczarek do Ciebie wróci i będziecie spółkować długo i szczęśliwie za granicą. Wróżka_Anna_Tarot to podszyw wystarczy zwrócić uwagę na literę "ż" w nicku. Jak ci nie wstyd kobieto tak oszukiwać !!!

Gość mala lilijka 86
kochana wrozko, co karty mowia o tym,jak uloza sie sprawy miedzy mna a moim facetem? anna, 13.10.1986

Gość ecco2010
podszywaczko, widac zakompleksiona jestes nie masz co robić spadaj z kafy!!!

Gość mala lilijka 86
anna 13.10.1986 i bartosz 17 04 1979

Daria Tak powinnaś wrócić do swojego chłopaka kasjera z Biedronki, karty pokazują wyraźnie( głupiec+ wieża) że będziecie bardzo szczęśliwi, wszak pieniądze szczęścia nie dają.

Agnieszko Zbieraj złom dalej, gdyż cierpliwość popłaca, a twoja sytuacja materialna może kiedyś się poprawi, nie życzę szczęścia, gdyż nie będę zapeszać.

Gość a taka jednaaa2
Wrozko podszywaczko pierdolnij sie w łeb gupia szmato

Gość wiesławaaaaa
wrózko juz raz mnie pominęłaś:( wiesława 1.02.1984 kiedy urodzę dziecko, kiedy zamieszkam w nowym mieszkaniu

Gość ecco2010
wrózki prawidzwej nie ma :(

Anno Twój facet daje dupy na dworcu, potem kupuje Ci prezenty, a Ty w rewanżu robisz mu loda. Karty mówią, że takie życie jest fajne, ale nie na dłuższą metę. Proponuję Ci samej wypinać tyłek to lepiej na tym wyjdziesz- Twoja samoocena znacznie wzrośnie, wykorzystywanie innych osób zawsze pozostawia niesmak.

Gość rafaello 0000
rafał 12.08.1979 kiedy zostanem ojcem, jak potoczy sie moje zycie w przeciagu 2 miesięcy. czy cos sie wydarzy?

Drogi Rafale Postawiłam Ci właśnie kabałę i wynika z niej, ze ojcem jesteś juz od dawna. Posiadasz liczne potomstwo- wszyscy się kurwią i kradną (po ojcu).

Wiesławo Urodzisz dziecko, widzę w kartach, że będzie to w niedalekiej przyszłości, ale nie w najbliższym czasie i roku. :) Stawiałam karty na rok, w tym czasie czeka Cię szczęśliwy i pełen sukcesów związek, lub trwające małżeństwo się w niego zamieni, mimo drobnych kłopotów, które widzę.. Karty radzą, byś myślała pozytywnie o swojej przyszłości, nie dopuszczała pesymistycznych myśli. Na razie zmiany miejsca zamieszkania nie widzę, zestawienie nie przewiduje gwałtownych zmian w twoim życiu.

Gość rafaello 0000
rafał 12.08.1979 kiedy zostanem ojcem, jak potoczy sie moje zycie w przeciagu 2 miesięcy. czy cos sie wydarzy?

Gość katarzyna1234
wrózko prsze o odpowiedz cigale mnie pomijasz :(

Gość impressja
Anna 27.07.1987 Czy ja i moj ostatni partner wrócimy do siebie?

Gość zadzwiona całą sprawą
Anna 21.11.1983 Arkadiusz 22.07.1973 - co nas dalej czeka, mamy przed sobą wspólną przyszłość? jak potoczą się nasze losy?

Gość katarzyna1234
wpłaciłam na twoje konto juz 20 zł a ty stara pisdo olewasz

Gość zadzwiona całą sprawą
aha i jak długo będę jeszcze prostytutką zanim wyjdę na prostą, proszę o odp.

Gość jozefe
03.10.1981 Kasia prosze o odpowiedz na takie pytanie . Czy cos sie wydazy w moim zyciu w najblirzszym czasie czy bedzie jak do tej pory. Od jakiegos czasu mam takie dziwne uczucie jak przed burza. Dziekuje