Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Anna Tarot

Powróżę, zapraszam...

Polecane posty

Anitabart Karty niestety nie potrafią jasno sprecyzować. To tylko przypuszczenia. Mówią o sytuacji w niedalekiej przyszłości, mogą określić przypuszczalne powodzenie przedsięwzięć, lub zamierzeń. Podszywaczu - sprawdzałam, nic tam takego nie ma dlatego poprosiłam o screena. Wpadłeś.

Gość to oszustka!!!
nie ma:( ojejej jakoś inni widzą a ty nie -widocznie nie umiesz czytać!!

Gość bo nic tam takiego nie ma
skoncz z tymi spekulacjami. Wrozko daj sobie spokoj, bo wdziecznosci za darmo tutaj nie uzyskasz, nawet porzadnego dziekuje, a wrozysz tu na cafe za darmo pozdrawiam, Monia

Gość zalosne....
kazda karta tarota ma swoja interpretacje, co chcesz tu udowodnic Wrozko olej go

Gość to oszustka!!!
jak ktoś chce spojrzeć po 6 nie powinno byc spacji wtedy link powinien zadziałac

Gość ukiuki
jak co udowodnić nie rozumiesz, że ona bezczelnie kopiuje z google teksty? zobacz wcześniejsze jaką mi wróżbe odpaliła z gazety wileńskiej ekstra :| juz tylko dać jej zapłatę za tą kosmiczną wróżbę

Gość to oszustka!!!
uklad interpretuje sie jako całosc a nie kazda kartę po kolei:D,bo z takiego czegos to dupa wychodzi a nie odpowiedź lol:D

Gość ukiuki
jestem psycholem, ponabijalem sie z wrozki, teraz z was sie ponabijam Zyje z pasozytniczego trybu zycia a swoje zale wylewam na cafe, bo nie mam przyjaciol. Do tego jestem gejem. To tez zaczerpnalem ze strony dla wrozek. Kij mi w kokos!

Gość ukiuki
witam podszywa, jestem dziewczyna 0.0

Gość to oszustka!!!
no dobra, koniec z tym ide zajac sie czyms pozytecznym. Wrozka nie oszukuje, ja natomiast jestem nawiedzona wiedzma :P Wrozko przepraszam, glupia pipa ze mnie

Gość to oszustka!!!
screeny byly spreparowane :D

Gość ukiuki
wrozko staczasz sie na dno probujac odbudowac reputacje w taki sposob czyzby to twoja odpowiedz na screen ? :)

Gość to oszustka!!!
glupia pipa to jest z wrozki:)bo mysli ze nikt oleju w glowie nie ma i lyknie wszystko co tu napisze:P

Gość ukiuki
wydalo sie, jestem transeksualistka, nie gejem. Prtzepraszam wszystkich, dziekuje za uwage :P

Gość to oszustka!!!
zarzucam innym, ze oszukuja, bo sama oszukuje! Niezly ubaw mam tu teraz :D

Gość ukiuki
gdzie sa moje leki na schizofremie? Wrozko pomozesz?

Gość to oszustka!!!
wrózko ładnie się chcesz wybielic pisząc z wielu nicków:),po co ci to,ludzka rzecz przyznac sie ze na kartach nie znasz!!!!!!

Gość pysia999
Hej ja nam fajną stronę znalazłam ją niedawno http://poznajdate.com/ można tam poznać przewidywaną datę swojego odejścia z tego świata. Sama nie wiem czy mam w to wierzyć, a Wy co o tym sądzicie?????

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

dominika 17.10.1991 czy bede miec dziecko i kiedy to nastapi . Jakie zamiary ma wobec mnie pan m