Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka8802

Nowa moda - fotografia ciążowa. Co o niej sądzicie?

Polecane posty

Gość werrrrrrrrr
Powiem szczerze, ze nie podobaja mi sie gole brzuchy ciezarnych kobiet i nie chcialabym ogladac takich zdjec. Jesli ktos chce niech sobie robi, ale mnie to osobiscie bardziej odpycha niz zachwyca.

no super są takie sesje ja też myślę o czyms takim jak mi oczywiscie brzusio urosnie przy pierwszej ciązy też miałam kilka sesji robionych to jest wspaniała pamiątka

Gość malamarietta
ja mialam taka sesje w domu i w plenerze, jest to cudowna pamiatka, ale wiem tez ze nie kazdemu sie to podoba po reakcji znajomych. Robilam ja pod koniec 7 miesiaca bo balam sie ze w 9 brzuszek juz nie bedzie taki ladny :)

Gość gość
Dla mnie taka fotografia to przede wszystkim przepiękna pamiątka i uważam, że można sobie coś takiego sprawić. Ważne jest, aby dobrze wybrać fotografa, który uwieczni kluczowe elementy. Miałam taką sesję robioną wspólnie z http://www.fotofinezja.pl/ i jestem mega zadowolona z efektów. Zdjęcia przepiękne a od czasu do czasu bardzo chętnie do nich wracam.

Gość gość
Bardzo piękne zdjęcia- nic tylko gościom pokazać- nogi w żylakach brzuchol w sinych rozstępach i obrzmiałe cyce . Czyste piękno i estetyka, zaiste .