Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic?

Polecane posty

Gość kafegeb
Ja chce poznac obiektywne moje wady a nie pisac subiektywnie o swoich wadach! Chce weidziec jak mnie postrzegaja inni a nie jak ja sam siebie postrzegam. To ostatnie jest mi wiadome!

Gość This is she1
No wiec o to chodzi- moze masz wady nie do zaakceptowania. Wymieniaj subiektywnie swoje wady wiec...

Gość kafegeb
"I nie mów,że znasz psychike kobiet od podszewki,skoro z żadną nie byłeś" Znasz psychike kobiet od podszewki! Nie trzeba byc chorym na HIV by znac od podszewki chorych na HIV, nie trzeba byc kobieta by byc swientym ginekologiem, nie trzeba buc ptakiem by sie znac na ptakach!

Gość mzzzzzz
nie trzeba byc zarażonym HIV,by zrozumiec chora osobę? Powiedz,że żartujesz...

Gość kafegeb
Moja wada w oczach kobiet jest to ze nie daje sie manipulowac, nie dziala na mnie zadna gierki kobiet, szantaze emocjonalne, udawane placze. Nie da sie mnie przekupic obietnica seksu. Jesli czegos sam nie chce to tego nie robie. Nie da sie mnie tez "urobic"

Gość kafegeb
"nie trzeba byc zarażonym HIV,by zrozumiec chora osobę? Powiedz,że żartujesz..." Czy Ty umiesz czytac czy nie? Nic takiego przeciez nie napisalem!

Gość This is she1
moze wlasnie o to chodzi. Moze jestes takim typem zarozumialym, nieugietym, zadnych kopromisow, ma byc po twojemu albo po zadnemu, moze ludzie maja wrazenie ze sie wywyzszasz ze czujesz sie lepszy. Zastanow sie nad tym. A z hivem - jakos ten przyklad zle ci wyszedl.

Gość kafegeb
"Wiesz taki moze zbyt chcesz i kobiety wieją?" Ja wiem ze kobiety w dzisiejszych czasach, tzn wiele kobiet nei interesuje powazny zwiazek tylko chwilowa przyjemnosc, lozko itd. Mnie takie cos nie interesuje, dlatego jesli takie kobiety wieja to tym lepiej dla mnie. Nie jestem facetem na jeden raz i nie chce kobiety na jeden raz.

Gość jakiii ty jesteś głuuuupiiiiii
rozmawiać z tobą nie idzie, bo powtarzasz jak papużka ostatnie zdanie interlokutora i coś do niego dopisujesz nie czytasz, co się do ciebie pisze pytasz o opinie, a jak takowe dostajesz, to zaprzeczasz jak katarynka "nie, ja nie jestem taki" ciągniesz od paru dni 11 stron tematu w kółko o tym samym, co do cholery chcesz jeszcze przeczytać? wszystko ci już powiedziano!

"Ja wiem ze kobiety w dzisiejszych czasach, tzn wiele kobiet nei interesuje powazny zwiazek tylko chwilowa przyjemnosc, lozko itd. Mnie takie cos nie interesuje, dlatego jesli takie kobiety wieja to tym lepiej dla mnie. Nie jestem facetem na jeden raz i nie chce kobiety na jeden raz." Ahahahahahaaaaaa, a co ma piernik do wiatraka? :D ty jesteś jakiś psychiczny!

Gość mzzzzzz
zgadzam sie z tym co powyżej:)

Gość kafegeb
Z Hivem zle mi wyszedl? To Wy nie rozumiecie. Lekarz musi byc chory na HIV by leczyc chorych na HIV bo inaczej nie zna chorych na HIV od podszewki i nie moze byc dobrym lekarzem dla nich? Wy tak mysliscie, o zgrozo...

Gość mzzzzzz
dlaczego jestes tak wojowniczo nastawiony? dlaczego zakładasz,że każda kobieta od razu chce Toba manipulować,szantażowac udawanym płaczem itd.? przeciez to chore:/ teraz w sumie to mnie coraz mniej dziwi,dlaczego wciąż jestes sam...

Gość kafegeb
"dlaczego jestes tak wojowniczo nastawiony? dlaczego zakładasz,że każda kobieta od razu chce Toba manipulować,szantażowac udawanym płaczem itd.? przeciez to chore:/ teraz w sumie to mnie coraz mniej dziwi,dlaczego wciąż jestes sam..." Mozesz podac gdzie wyczyttalas ze tak zakladam? Czekam na cytat.

Gość mzzzzzz
nie,lekarz nie musi byc chory na HIV by leczyc farmakologicznie chorych na HIV,ale nigdy nie zrozumie tego,co czuje jego pacjent!!!

Gość kafegeb
"Ahahahahahaaaaaa, a co ma piernik do wiatraka? ty jesteś jakiś psychiczny!" Gdybys myslal/a to bys wiedzial/a ze ma duzo.

Gość kafegeb
Ale ja nie pisalem nic o rozumieniu! Umiesz czytac? Dlaczego "wyczytujesz" cos czego nie napisalem

Gość mzzzzzz
Moja wada w oczach kobiet jest to ze nie daje sie manipulowac, nie dziala na mnie zadna gierki kobiet, szantaze emocjonalne, udawane placze. Nie da sie mnie przekupic obietnica seksu. Jesli czegos sam nie chce to tego nie robie. Nie da sie mnie tez "urobic" to Twój cytat.

Gość kafegeb
Nie moze ktos napisac katalogo moich wad, jaki mozna bylo zaobserwowac w tym watku?

uhm, twoja nachalność i zaczepianie kobiet na ulicy ma coś wspólnego z tym, że kobiety obecnie chcą seksu... ty skończyłeś jakieś studia, naprawdę? bo bełkoczesz jak uczeń szkoły specjalnej, bez obrazy dla tych uczniów oczywiście

Gość kafegeb
To jest moj cyta, ale gdzie on mowi ze ja zakladam ze kazda kobieta chce manipulowac facetem? Gdzie? Pokaz mi gdzie!

Gość mzzzzzz
nie znam Cię a juz mi ciśnienie podniosłeś :D ciekawe co by było na żywo. Idę cos przekąsić :D

Gość już ci wszyscy napisali wady!!
jesteś nudny, ciotowaty i zarozumiały!!!!!!!! dotarło????????

Gość kafegeb
"twoja nachalność i zaczepianie kobiet na ulicy ma coś wspólnego z tym, że kobiety obecnie chcą seksu." Mysl to nie boli. Zarzucono mi nachalnosc, to ze jestem zainteresowany powazna znajomoscia z kobieta a nie numerkim jednorazowym. Wiele wspolczesnych kobiet jest zainteresowana tylko tkaim numerkiem! Nadal uwazasz ze jedno nie ma nic do rzeczy?

Gość kafegeb
"jesteś nudny, ciotowaty i zarozumiały" Dziekuje za te wady, ale to tylko ulamek moich wad. Czekam na wiecej.

Gość mzzzzzz
masochizm (dla mnie to nie jest zaletą :D )

Gość kafegeb
To tylko 4 wady, nie ma mozliwosci bym mial tak malo wad. Tak jak pisalem, chce poznac wszystkie moje wady jakie mozna bylo zaobserwowac dzieki mojej aktywnosci w tym watku.

Gość kafegeb
"nie znam Cię a juz mi ciśnienie podniosłeś ciekawe co by było na żywo." Na zywo cisnienie byloby zapewne jeszcze wyzsze. Jestem osoba ktora wzbusza kontrowersje, niektore moje poglady sa kontrowersyjne. Wzbudzam latwo emocje, pozytywne czy negatywne - dlatego dziwiia mnie troche zarzuty o mojej nudnosci.

Gość kafegeb
To nie jest masochimz, to chec poznania swoih wad tak bym mogl potem popracowac nad nimi i zmienic sie na lepsze. Dla dobra swojego i otoczenia w ktorym przebywam. To jest chec samodoskonalenia sie.

Gość kafegeb
mialo byc - masochizm i swoich