Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic?

Polecane posty

Gość kafegeb

Mam 27 lat, moj problem polega na tym ze kompletnie nie wzbudzam zainteresowania u kobiet, zero. Mimo tylu lat nigdy nie bylem w zwiazku. Kobiety traktuja mnie jak powietrze, zero zainteresowania seksualnego. Co najwyzej istnieje jako kolega, ktoremu sie mozna wyzalic(jestem dosc wrazliwym facetem, pomocnym). Uprzedzajac pytania o wyglad juz pisze jak wygladam. Wysoki(186 cm) brunet, normalna budowa( ponad 80kg), twarz przecietna(niebrzydka, przecietna, srednia, nic specjalnego ale tez nic wyrozniajacego sie in minus). Chodze zawsze zadbany, z innych cech, kulturalny,mily chyba nieglupi, srednio zamozny. Dla kobiet nie istnieje jako ktos wiecej niz koleg. Nie mam widocznie tego cos. Jakies porady dla mnie?

Gość tyuilok fns788
fajnie ze dobrze się oceniasz ale daj fotę to ci stylistki pomogą, kobieta najpierw ocenia fizycznie, fajnych wolnych facetów dziś mało, albo jestes brzydal albo brak ci stylu

Gość kafegeb
to że noszę skarpety do sandałów ma znaczenie? ktoś mi mówił, że ma

Gość kafegeb
Wpis z 18 05 to podszyw. Juz sie zaczynaja podszywy.

Nie zwalaj na mnie! A co myślisz, że może być z tobą nie tak?

Gość a jakiego zainteresowania
oczekujesz? Czy może masz taki problem, ze kobiety odmawiają spotkań z tobą? Właściwie o co chodzi?

Gość kafegeb
Podrywam ,niestety zadna nie jest zainteresowana blizsza znjaomosc. Co najwyzej jako kolega.

Gość kafegeb
moze to dlatego ze cala gmina huczy o tym ze rok temu obciagnalem pale 67 letniemu woznemu z lokalnej podstawowki?

Gość halinka1015
o masz moj problem mnie tez faceci nie zauwazaja .niestety.....:(

Gość kafegeb
i mam jeszcze jeden problem, ciagle zaczepiają mnie faceci , co ze mną nie teges ?

Może już kogoś mają? A zresztą rzygam ludźmi, którzy użalają się nad sobą. Spaaadam stąd! :P

Gość ks natanek 8525
moześ grzeszny?

Gość kafegeb
Zainteresowania takiego ktore moze doprowadzic do zwiazku a nie tylko bycia kolega, ktoremu sie mozna wyzalic. Mam mase kolezanek, ktore mnie traktuja jaka meska wersje kolezanki. Zadna nie traktuje mnie jako faceta, samca, do ktorego moglaby czuc cos wiecej niz tylko przyjazn

Gość vella ton
może smeierdzi ci z ust?

Gość kafegeb
znowu sie pojawil podszyw - ten wpis z zaczepianiem przez facetow

Gość fgfgfgghgh
a jakie masz hobby? co robisz w wolnym czasie?

Gość kafegeb
Badz powazna, jestem zadbanym facetem. Higienia taka jaka powinna byc.

Gość dertyuoljngf1
moze jestes za delikatny, mało meski? nie mówię ze jestes gejem ale może masz takie zachowania no wiesz lekko pedalskie?

"nie mówię ze jestes gejem ale może masz takie zachowania no wiesz lekko pedalskie?" Haha, spadłam z krzesła

Gość kafegeb
Hobby mam bardo duzo, musze jakos spedzac wolny czas. Dlugo by wymieniac. Bardzi lubie aktywne spedzanie wolnego czasu, sport, spacery, lubie teatr, rozrywke dla ambitnego widza itd.

Gość a jakiego zainteresowania
no ale tak od razu mają czuć coś więcej? Przyjaźń to niezły punkt wyjścia na coś więcej. Może oczekujesz na zbyt szybki rozwój sytuacji?

Gość kafegeb
ręka mnie juz boli od kręcenia śmigła :(

Gość kafegeb
Nie sadze by byl za delikatny. Nic na to nie wskazuje. Jestem wrazliwy ale niedelikatny

Gość fgfgfgghgh
ja znam takiego chlopaka, ktory tez sie nie podoba kobietom. wedlug mnie problem lezy w tym, ze on praktycznie cale dziecinstwo spedzil przed kompem, grając w jakies durne gry, ogladając filmy, zero ksiązek, i mimo ze facet sympatyczny i mily to odczuwa sie ten brak inteligencji... a do tego nie ma prawka, ubiera sie tak sobie, ciagle w tym samym, ale mily ejst tak ogolnie.

Gość kafegeb
Wpis z 18 13 ze smiglem to oczywisci podszyw. Nie oczekuje zbyt szybkiego przejscia. Mama 27 lat, nigdy w zwiazku, w tym czasie mialem mase kolezanek, wszystkie traktowaloy mnei jako kolege ktoremu moga sie wyplakac, nie byly niczym wiecej zainteresowane. Nie jestem nachalny, jestem cierpliwy.