Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic?

Polecane posty

hehe moze posluchal mojej rady i przywiazuje teraz jakas ogluszona bejsbolem biedaczke do grzejnika:)

możliwe :D albo po prostu zasnął ;) ja też będę uciekała do spanka bo zaczynam zasypiać przed monitorkiem :P Inna1245, kafegeb dziękuję za cenne rady, słowa i liczę na więcej :) a co do koszy.. pójdziemy do NBA jak nic :D Dobranoc :*

Gość nooo takie naciągane
to był tylko żarcik.;) 🖐️

Gość tak tak za ekranem
nikogo nie interesuja cieple kluchy bez wyrazu

kobieta. i to jeszcze stanowczo dla was za stara.;) :D

nie no, "ja nikogo się nie boję! choćby niedźwiedź, to dostoję! wilki?... ja ich całą zgraję pozabijam i pokraję!.";) miłych snów:)

Gość kafegeb
Musialem Was opuscic bo z powodu ulewa nie mialem internetu. Dobranoc a wlasciwie to dzien dobry.

witaj inna1245 :) :) :) wybaczcie że tak znikam ale sesja się zbliża a wykładowcy chyba postanowili "zrobić nam prezent" i nawalili masę projektów które muszę napisać w tym tygodniu, część do jutra ;) ale zerkam na Was co jakiś czas uważnie :D

Wesoludka znam ten ból SESJA - sasystyczna eliminacja studiujących jednostek akademickich:P Właśnie zakuwam do egzaminów:) Pozdro dla śpiochów:)

witajcie :) inna1245 SESJA może być rozumiana jako system eliminacji studentów jest aktywny :D:D:D Daję radę :)

Gość kafegeb
Witam ponownie, mialem wyjazd, stad moja nieobecnosc. Wyjazd fajny, nawet 2 kolejne kosze dostalem...

o boze a ten znowu z tymi koszami.............. co ty kazdego kogo mijasz naulicy zapraszasz na kawe?????????????????? lol gratulacje

Gość kafegeb
Kazdego? sugerujesz ze przez 2 dni na ulicy minalem tylko 2 kobiety i kazda z nich zaprosilem?

Gość mzzzzzz
Pytałeś swoich koleżanek,co one o tym myślą? Jeśli macie tak dobre relacje powinny Ci szczerze odpowiedzieć,dlaczego kobiety nie widzą w Tobie materiału na chłopaka. Jesli jesteś taki jak opisujesz (a po wypowiedziach wnioskuję,że głupi nie jesteś :) ) to naprawde mało prawdopodobne,żeby tyle prób skończyło sie niepowodzeniem...