Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 g0s1a82

Gdzie pojecha膰 na wakacje??

Polecane posty

Go艣膰 studenciii
O tak widzia艂am to! tez ze znajomymi ze studi贸w planujemy si臋 wybra膰;) akurat zebrali艣my osoby kt贸re nigdzie nie by艂y na wakacjach, bo cie偶ko pracowa艂y;D wi臋c teraz mo偶na poszale膰!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 p-u-d-i
polecam Ukrain臋 - jest niedaleko a kraj jest naprawd臋 wart zwiedzenia - przed wyjazdem zalecam koniecznie poczyta膰 troch臋 o tym pa艅stwie - warto zajrze膰 na stron臋 http://www.abcukraina.pl/ - przewodnik po Ukrainie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rirka
a ja polecam ci strone http://wind4you.com - sa tam informacje o roznych fajnych rejsach organizowanych w Polsce i Chorwacji. moze akurat znajdziesz cos dla siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafitka
rejsy na Mazurach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opilka23
Polecam kaszuby: www.agroturystyka.kaszuby.pl noclegi bardzo tanie, mimo to bardzo spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kruk-t
By艂em z dziewczyn膮 w weekend majowy w Augustowie i mog臋 poleci膰: http://www.augustow-hotel.pl To miasto otaczaj膮 jeziora. W hotelu by艂o bardzo przyjemnie, czysto, mi艂a obs艂uga no i ceny te偶 przyst臋pne. Dodatkowym plusem jest dobra lokalizacja. Obok znajduj臋 si臋 Port 呕eglugi, wybrali艣my si臋 na Rejs statkiem :) Je艣li kto艣 lubi jeziora lasy, pi臋kne widoki to na prawd臋 polecam. Co tu jeszcze mog臋 Pa艅stwu doda膰.. w hotelu znajduje si臋 restauracja kt贸ra serwuje bardzo smaczne jedzenie w przyst臋pnych cenach. Poza tym byli艣my na jednodniowej wycieczce do Wilna kt贸r膮 zaoferowa艂o nam biuro turystyczne tak偶e znajduj膮ce si臋 w tym obiekcie. Co do minus贸w to obok znajduj臋 si臋 ruchliwa ulica jednak to nie stwarza zbyt du偶ego problemu bo cz臋艣膰 pokoi znajduj臋 si臋 w "wyciszonej" cz臋艣ci. Po co jecha膰 za granice? skoro w Polsce jest tyle fajnych miejsc Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julian 224
Witam, w tym roku wybieram sie z zoneczka na pare dni do augustowa to beda nasez mini wczasy , znalezlismy fajny hotel Logos prawdopodobnie po艂ozony niedaleko centrum tak powiedzia艂a mi pani z ktora rozmawia艂em przez telefon .... ale tak czytalem wypowiedzi a temat tego hotelu to brzmia zachecajaco.... dobra sprawa jest ze w hotelu miesci sie biuro turystyczne z ktorego us艂ug bedziemy rowniez korzystac ( wycieczka do Wilna ) Moze ktos z was juz tam byl i moze powiedziec cos wiecej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kimka
Kolega chyba nie rzeczyta艂 wypowiedzi wy偶ej... pewnie to ten sam hotel. :) Co do wakacji, to podpowiedzcie co艣 na ten rok: Grecja - z tego co si臋 zorientowa艂am du偶e zainteresowanie, ceny r贸偶ne. Bu艂garia - fajne ceny jak na nasz膮 kiesze艅, pogoda? pla偶e? I teraz pytanie jecha膰 na zorganizowan膮 czy pr贸bowa膰 w艂asnych si艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominik12
Zapraszam do obejrzenia ofert na dkholiday.travelshops.pl posiady oferty ponad 100 organizator贸w. Macie pytania, piszcie dkholiday@travelshops.pl Pozdrawiam Dominik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domymorze.pl
Idealne miejsce na wakacje z dziecmi, z dala od t艂um贸w i blisko do morza! Teren zamkni臋ty i strze偶ony 24h. Witam serdecznie. Oferujemy wypoczynek w nowych komfortowych domkach na osiedlu zamkni臋tym i strze偶onym 24h , dozorowany zamkni臋ty parking znajduje si臋 na terenie naszego osiedla. Domki zlokalizowane s膮 w miejscowo艣ci Ple艣na, 450m od morza doj艣cie wytyczon膮 drog膮 przez pi臋kny, dziki sosnowy las. Idealne miejsce na wakacje z dziecmi. Pla偶a piaszczysta i szeroka na kt贸rej dzieci nie gin膮 nam w t艂umie, moga spokojnie grac w pi艂k臋, nie jest zat艂oczona jak w innych nadmorskich miejscowo艣ciach! Powierzchnia domu 70m. Na parterze znajduje si臋 salon z kominkiem, aneks kuchenny i 艂azienka a na pi臋trze dwie sypialnie i 艂azienka lub garderoba. Przed ka偶dym domkiem dzia艂ka 80-200 m, grill i meble ogrodowe. Domek wynajmowany ca艂y rok!!! Miejscowo艣膰 ta znajduje si臋 5 km od Ustronia Morskiego,do Ko艂obrzegu tylko 15 km, do Koszalina 25 km. Szlaki turystyczne i 艣cie偶ki rowerowe. Nasza strona: domymorze.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwielbiam wakacje
My z rodzink膮 wybrali艣my www.planujemywakacje.pl - znajomi polecili, a maj膮 sprawdzone wyjazdy i jest du偶o mo偶liwo艣ci - co zwi臋ksza szanse, 偶e wybierzesz co艣 co b臋dzie si臋 Tobie podoba膰. Bo jednak o gustach to si臋 nie dyskutuje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰1111
Polecam Chorwacj臋. W zesz艂ym roku by艂am tam pierwszy raz i bardzo mi si臋 podoba艂o, fajny klimat, 艂adne pla偶e, mo偶na naprawd臋 odpocz膮膰. Ja rezerwowa艂am hotel przez http://www.hotele.pl/ , znajdziesz tam bardzo du偶o ofert, rezerwacja jest bardzo 艂atwa. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mysza_87
A Ci polecam Polsk臋!! jest tyle pi臋knych miejsc jeszcze nie odkrytych! Po co szuka膰 daleko wsiada si臋 w auto i rusz膮 w jedn膮 stron臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kam-fora
G贸ry!!! Zw艂aszcza polskie.. ba,tylko polskie :) wypoczynek w g贸rach daje energi臋 na d艂ugi czas.. a przy tym nie wydaje si臋 miliona monet, ma si臋 wspania艂e widoki i 艣wi臋ty spok贸j z dala od ludzi. Jesli chodzi o noclegi w gorach to ja polecam kameralne pokoje go艣cinne, np. tutaj http://www.noclegi-relax.beskidy.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Donegal
Mi w tej chwili marzy si臋 jaki艣 ciep艂y k膮cik, wi臋c mo偶e padnie na Hiszpani臋 albo Malt臋. Tak przegl膮dam katalog Almaturu i nie wiem na co si臋 zdecydowa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sorika
Na wakacje najlepiej wyjecha膰 do innego kraju. W tym roku wybieram sie do Anglii.W tym roku postanowi艂am zwiedza膰 na w艂asn膮 r臋k臋 dlatego musia艂am sama poszuka膰 transportu. Wybra艂am firme Marko-Polo to polska solidna firma, posiada cz臋ste po艂膮czenia z r贸偶nymi miastami w Anglii w bardzo niskich cenach. Tutaj facebook firmy www.facebook.pl/MarkoPolo.transport

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwia_fikfik
Okuninka - moja m艂odo艣膰:) chyba si臋 tam wybior臋 mo偶e na jaki艣 weekendzik czerwcowy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂yPodr贸偶niczek
Ja ostatnio wpad艂em na pomys艂, 偶eby odwiedza膰 polskie miasteczka , bo s膮 najpi臋kniejsze naprawd臋 niekt贸re, mo偶e na wakacje dziwny pomys艂 ale zawsze przygoda :) http://turystyka.wp.pl/gid,11238628,title,polska--najpiekniejsze-miasteczka,galeria_zdjecie.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malta艅czyk
Polecam Malte! Jest fajna opcja wyjazdu na kurs angielskiego i zamieszkanie u rodziny malta艅skiej a do tego pla偶a, pi臋kne morze dooko艂a i mn贸stwo atrakcji - p艂ywanie z delfinami, nurkowanie, rejsy. Ja planuje jecha膰 w te wakacje. Jak co艣 to tu jest info: EuroCultures.pl

Udost臋pnij ten post

Fajnym miejscem na weekendowy, wakacyjny wypad jest O艣rodek Promenada w Bia艂obrzegach nad Zalewem Zegrzy艅skim (oko艂o 30 km od Wawy). Jest to dobra propozycja szczeg贸lnie dla amator贸w sport贸w wodnych. Przysta艅 偶eglarska oraz mo偶liwo艣膰 wynaj臋cia 艂贸dki, katamaranu czy skutera wodnego sprawia 偶e mo偶na w ciekawy spos贸b sp臋dzi膰 czas z dzie膰mi b膮d藕 znajomymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bak艂azanka
A ja polecam Maroko! Pi臋kny kraj! By艂am tam z BP Bee Free dwa tygodnie, ale uwa偶am, 偶e to za ma艂o 偶eby zobaczy膰 wszystko to, co mnie interesuje i ch臋tnie wr贸ci艂bym tam jeszcze na przynajmniej kolejnych 14 dni. Je艣li kto艣 szuka fajnego miejsca na wypoczynek, naprawd臋 Maroko jest wskazane:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 northw
Ja polecam polskie morze :-) Od wielu lat tam je藕dzimy i musz臋 powiedzie膰 偶e nie wyobra偶am sobie lata bez polskiego morza! :) Byli艣my w Hiszpanii, Francji, Grecji - owszem, polska si臋 "chowa" przy tamtejszym poziomie, ale nigdzie nie ma tego "czego艣" :-) W t膮 maj贸wk臋 byli艣my z m臋偶em w hotelu przy pla偶y www.baltyk-hotel.pl . Rewelacja, mo偶na zje艣膰 艣niadanko na pla偶y, zasypia膰 przy szumie morza (za oknem mieli艣my praktycznie pla偶臋), poopala膰 si臋 czy te偶 bardzo dobrze zje艣膰 :) Pokoj贸wki to bardzo sympatyczne studentki, recepcjonistka to przemi艂a staruszka... Czuli艣my si臋 tam bardzo dobrze :) Polecamy zw艂aszcza przepyszne posi艂ki w tamtejszej restauracji :) Wypoczynek nad morzem w Polsce nie ma sobie r贸wnych :) Pami臋tajcie o tym :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienia11
Ja polecam na wakacje Fuert臋, jak dla Mnie to wymarzone miejsce na wakacje i wcale nie jest tak daleko. Ja je偶dz臋 z Rainbowem do hotelu Playa Real Resort w Costa Adeje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fioletowa88
A ja w wakacje wybieram si臋 na wycieczk臋 objazdow膮 "Mi臋dzy niebem, ziemi膮 a morzem". W Chorwacji ju偶 by艂am na wczasach w Dubrowniku, ale tym razem chcia艂abym troch臋 wi臋cej pozwiedza膰 nie tylko Chorwacj臋, ale tak偶e inne pa艅stwa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kse_ni.a
jak szukacie rozrywkowego miejsca to polecam Ko艂obrzeg - w dzie艅 mo偶na wylegiwa膰 si臋 na 艂adnych i czystych pla偶ach, a wieczorami szale膰 na r贸偶nego rodzaju imprezach, bo w sezonie jest ich tam naprawd臋 wiele. A je偶eli szukacie noclegu zajrzyjcie na portal http://www.przymorzu.pl/kolobrzeg - szeroko rozwini臋ta baza noclegowa. Cz臋sto korzystam z tego serwisu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deleknnn
Ja z kolei uwielbiam je藕dzi膰 w g贸ry. Tatry - moje ukochane ;) W te wakacje jak co roku zamierzamy wynaj膮膰 noclegi w Zakopanym: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,zakopane i sp臋dzi膰 tam tydzie艅 albo dwa na w臋dr贸wkach. Kto nie by艂 niech 偶a艂uje - znajduje si臋 tam polodowcowa dolina pi臋ciu staw贸w kt贸ra jest moim zdaniem jednym z najwi臋kszych cud贸w przyrody w Polsce.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰