Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNieDoWykręcany

Samotność - Brak chęci do zycia dla samego siebie

Polecane posty

Gość zbulwersowany82
Nie ma co smutać - trza działać ;) Rozejrzyj się dobrze - dookoła pełno samotnych kobit .. nierzadko bardzo atrakcyjnych. Co zresztą nawet na poczciwej kafe widać 🖐️

Gość zbulwersowany82
Jak jestes ze slaska, to mozemy sie ugadac na melanż 🖐️

Gość zbulwersowany82
hmm... pewnie zara ktoś się podszyje że jestem pedałem :D no dobra, lepiej potraktujmy te propozycje z przymrozeniem oka . nie zmienia to faktu, ze takie kobiety są wszędzie - mijaja nas codziennie na ulicach, tramwajach, sklepach oraz w pracy. Uwazam, ze jezeli facet jest facetem, to w koncu zacznie to wykorzystywac , a nie bezradnie patrzec. Nawet nie wiesz ile ja w zyciu okazji przepuscilem na poznanie interesujacych dziewczyn. Masakra, nie mozemy na to pozwalac !! Oczywiscie zakladam ze sei juz w miare otrzasnales z sercowych przypadlosci.

Wiesz... Ja też miewałem wiele okazji , i wykorzystywałem je, ale jako że zostałem wychowany tak a nie inaczej z ogromnym szacunkiem do kobiet , i od zawsze miałem w głowie pragnienie założenia rodziny , nigdy nie szukałem jednorazowych szaleństw. A co do przeszłości to jestem na zero :) Owszem są wspomnienia , ale nie bolą :)

Gość Pawel90
Jestes prawiczkiem?

Gość tosmutne
to smunte ... ale to powinno wam wszystkim pomóc ! :D . link ... glitery.pl/polecam,ZjemCiexDe

Hmm... jak tak podczytuje czasami te wszystkie posty to myśle sobie "qrde tylu fajnych, przystojnych, samotnych facetów z wpojonym szacunkiem do kobiet" gdzie wy sie chowacie, ze ja spotykam samych doopkow ??!!:D:D Co drugi to prawie ideał...a w rzeczywistości albo tępy, albo prostacki cham w dodatku z higiena faceci to wy chyba jesteście na bakier i generalnie co do szacunku do kobiet to nie wiem, ale jakoś tego nie widzę w związkach ludzi mnie otaczających - Boże ześlij mi mojego księcia ...

do autora: jakiez to przykre doświadczenia cię w zyciu spotkały? tylko nie pisz, ze kobieta cie zostawiła i tak przeżywasz bo to żadne wielkie doswiadczenie nie jest - nie można tak sie przywiązywać do ludzi - to głupie i dla smarków

Witajcie :D w takim razie PoNieDoWykręcany podziel się - daj namiary :P temat akcji jest niezawodny :D:D:D

piknamoni zgadzam się z Tobą całkowicie - albo to ściema albo dość dobrze zię Panowie przed nami ukrywają ;) :D

Drogie Panie. W tym wypadku wykorzystuje anonimowość internetu, czyli miejsce gdzie moge naprawde być sobą. Taki jestem :) Oczywiście nie jestem ideałem, mam wady jak każdy. piknamoni wiesz co to jest atak paniki ? Spotkało mnie to i zmieniło moje życie. Potem było już tylko gorzej, gdy pojawiły się stany lękowe. Na szczęście dobrze dobrane leki i dwumiesięczna terapia pomogły. Wystarczająco przykre ? Bo dla mnie tak. wesoludka - namiary ? Hmmm. Pomyślimy :*

do autora: nie chciałam żebyś źle odebrał to co napisałam ale tak jak napisała wesoludka - spotkac faceta nie jest ciężko, ale faceta szanującego kobiety, kulturalnego, z jakimis okreslonymi celami w życiu i do tego zadbanego, przystojnego itd to jak trafić 6 w totolotka (no chyba, ze wy sie zaszywacie w domach i dlatego jakos was nie widać) mniejsza o to - co do stanów lękowych - pewnie cierpisz na jakies stany fobiczne - byc może wynikaja one z jakiegoś napięcia emocjonalnego (rozumiem, że atak paniki pojawił sie w późnijszym wieku i nagle) - moze za duzo od siebie wymagasz, zbyt sie spinasz, skupiasz na sobie albo wydarzyło sie coś co tak cie zestresowało - na pocieszenie powiem, ze stany fobiczne pojawiające sie nagle w późniejszym wieku często tak samo szybko jak przyszły potrafią ustąpic a samo leczenie jest dużo efektywniejsze i ma więsza szanse na powodzenie niż u osób, które się z tym męcza od wczesnego dzieciństwa. I wiesz - mimo tego masz duże szanse na fajne życie bo wbrew pozorom duzo zalezy od ciebie - to jest w głowie - nie ma innej rady jak żyć na złość lękom i codziennie do upadłego je przełamywać - w końcu odchodza tak jakby nigdy ich nie było a nawet jak czasem czuje sie lekki niepokoj to jest on juz tak jakby oswojony na tyle, że przestajesz na niego zwracac uwagę - życzę powodzenia.

tragedia , tylu zawiedzionych facetów, az niemozliwe, to przewaznie dziala w drugo strone, hej co z Wami, bo zaczynam sie martwic, taki młody wiek a Wy popadacie w przygnębienie starcze, he he zartuje, podstawa to optymizm, nigdy nie bedzie sie kochac tak jak kochało sie pierwszy raz, ale ta nastepna , kolejna miłosc , bedzie bardziej dojrzalsza, bardziej uczciwa, bardziej przez Was pielegnowana....bo moze okazac sie to ostatnia...trzymam za Was kciuki....ciasteczka kochane..;)

piknamoni Nie odebrałem tego źle :) Każde rozstanie boli przez jakiś czas , a później mija i żyje się dalej. Wiem , przerabiałem. Ale jak widzisz mój problem był/jest innego rodzaju. Napisałaś : "no chyba, ze wy sie zaszywacie w domach i dlatego jakos was nie widać". Bingo. Dokładnie tak to u mnie od jakiegoś czasu wygląda, więc niestety nie spotkamy się na ulicy czy w autobusie. A to co napisałaś o stanach lękowy znasz z doświadczenia czy wyczytałaś ? agula :* dziękuje za życzenia i tego samego życzę i Tobie.

ehh...zycie jest ciężkie - człowiek chciałby fajnego mena to nie bo w domach siedzą ...:D Chociaz w sumie tez nie jeżdzę komunikacją miejską (całe szczęście - nigdy nie ma gdzie usiąść bo wszędzie babcie i zmęczone siatki). Co do moich doświadczeń z lękami itp. - róznie bywało chociaż po mnie jakos tego nie widać - bywam wszędzie i raczej łatwo nawiązuje kontakty, ale zdarzył mi się czas kiedy było bardzo źle (chociaż wtedy też nie siedziałam w domu) - generalnie uważam ze zaszywanie się w domu to cos najgorszego co mozesz zrobić -same leki nie pomoga jak sam sobie nie zaczniesz pomagać - musisz wychodzić choćby nie wiem co, na siłę, nawet jak jej w sobie nie znajdujesz i tak codziennie a najlepiej idź do pracy czy coś żebyś ciągle miał kontakt z ludźmi - uwierz mi, ze nie ma innego sposobu (chociaż mi pomogło bardzo coś jeszcze, ale nie mam zamiaru o tym tutaj pisać-zresztą i tak już za dużo napisałam) wiem, ze będzie u ciebie wszystko ok bo najgorzej jest jak siedzisz w problemach, ale przychodzi taki moment kiedy zdajesz sobie sprawę z tego , że to juz za tobą - taki moment nadchodzi zawsze tylko teraz pewnie w to nie wierzysz - 3m się

piknamoni Pracuję :) I to mam pracę którą lubię. A siedzę w domu gdyż podczas pobytu zagranicą kontakt z większością znajomych się urwał. A co do lęków, hmmm, w zasadzie to już ich nie ma. Pojawia się czasem pewnie dziwny dyskomfort, takie dziwne uczucie nie do opisania , ale panuje nad tym. Ciekawi mnie co to jest to co Ci pomogło. Hmm. Ciekawe czy to to co mam na myśli :) Może kiedyś się dowiem.

piknamoni masz rację - nie ma się co łamać, jak przyjdzie odpowiedni czas to będziemy latać na ziemią ze szczęścia.. P.S. jeśli macie na myśli kwestie depresyjne związane z utratą bliskiej osoby to wiem o czym mowa, aż za dobrze.. ale czas leczy rany..na szczęście :)