Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

custer's

jak on mógł:(

Polecane posty

wiec zaczne od tego ze dzisiaj mam urodziny..mam narzeczonego za miesiac slub, myslalam ze kochany ma dla mnie jakas niespodziankę wstal rano powiedzial wszystkiego dobrego buziak w czolo i poszedl do pracy, czekalam azwroci wrocil a tu nic, zapytal gdzie obied i tyle rozczarowalam sie bardzo:( wiec sama sobie zrobilam may prezencik i kupilam sobie piekna bielizne wrocilam do domu po kapieli wchodze do sypialni odziana w nią a mój x mowi "widze ze ty faktycznie nie masz na co wydawac pieniedzy, zamiast zrobic jakis lepszy obiad i ciasto to kupujesz cos co juz masz" siedze w salonie i placze:(

W dniu urodzin nie było go "stać" gestem nawet na bukiecik a co tu mówić o dniu jutrzejszym itd, koniec złudzen, trafiłaś na jednego z tysiąca nie romantycznych facetów

Gość chdhhd
oj współczuję..mój mnie zabrał na romantyczną kolacje i na przejażdżkę balonem:)

aha super chce wejsc do sypialni a on zamknal drzwi na klucz:( a ja mam chyba na ziemi spac w salonie..juz mam oczy popuchniete od placzu

o Boże,to prowo? jaki popierdolony .. haha drzwi do sypialni ja bym mu kurwa zamknęła,ze by się posrał.

Gość dziewczyna2806
ja tez miałam 28 urodziny i tez miałam popierdolony dzien. nie jestes sama

ale Ja Mu nic nie zrobiłąm:( nawet nie powiedzialam slowa,tylkoplakalam, poprosilam go o kołdre tylkotopowiedzial zebym sobie wypila piwo ktore nawarzyłam :(

Po pierwsze- sami musicie przyznać, że z facetem coś jest nie tak! Kobieta wchodzi do sypialni w nowej bieliźnie, a on ględzi, że pieniądze na nowe majtki wydaje. Litości! Spotkałyście się czymś takim? Normalny facet brałby się za nią już w drzwiach :). Później ewentualnie zapytałby o cenę :(. Jestem z moim męźem 11 lat. Takie szmatki z koronki to podstawa. Czasem mój mąż też narzeka, ale nigdy na nową bieliznę. Sam ją nawet kupuje. Po drugie- zastanów się, z czego to wynika. Może jest chorobliwie skąpy? A może chorobliwie nieśmiały, skoro ty latasz pół naga a on zamyka drzwi sypialni na klucz. Ja na twoim miejscu wskoczyłabym w coś fajnego i wyszła z domu. A poza tym chyba jakieś cholerstwo wisi w powietrzu, bo u nas też awantura z niczego i śpimy osobno :) ;} . Wszystkiego najlepszego!

Po pierwsze- sami musicie przyznać, że z facetem coś jest nie tak! Kobieta wchodzi do sypialni w nowej bieliźnie, a on ględzi, że pieniądze na nowe majtki wydaje. Litości! Spotkałyście się czymś takim? Normalny facet brałby się za nią już w drzwiach :). Później ewentualnie zapytałby o cenę :(. Jestem z moim męźem 11 lat. Takie szmatki z koronki to podstawa. Czasem mój mąż też narzeka, ale nigdy na nową bieliznę. Sam ją nawet kupuje. Po drugie- zastanów się, z czego to wynika. Może jest chorobliwie skąpy? A może chorobliwie nieśmiały, skoro ty latasz pół naga a on zamyka drzwi sypialni na klucz. Ja na twoim miejscu wskoczyłabym w coś fajnego i wyszła z domu. A poza tym chyba jakieś cholerstwo wisi w powietrzu, bo u nas też awantura z niczego i śpimy osobno :) ;} .

Po pierwsze- sami musicie przyznać, że z facetem coś jest nie tak! Kobieta wchodzi do sypialni w nowej bieliźnie, a on ględzi, że pieniądze na nowe majtki wydaje. Litości! Spotkałyście się czymś takim? Normalny facet brałby się za nią już w drzwiach :). Później ewentualnie zapytałby o cenę :(. Jestem z moim męźem 11 lat. Takie szmatki z koronki to podstawa. Czasem mój mąż też narzeka, ale nigdy na nową bieliznę. Sam ją nawet kupuje. Po drugie- zastanów się, z czego to wynika. Może jest chorobliwie skąpy? A może chorobliwie nieśmiały, skoro ty latasz pół naga a on zamyka drzwi sypialni na klucz. Ja na twoim miejscu wskoczyłabym w coś fajnego i wyszła z domu. A poza tym chyba jakieś cholerstwo wisi w powietrzu, bo u nas też awantura z niczego i śpimy osobno :) ;} .

Gość kamaaas
chyba rzeczywiscie cos jest bo i u nas dym;)

jak ty sobie faceta wychowalas??? dla ciebie kupienie bielizny to powinna byc codzienna, powszednia sprawa a nie ze kupujesz sobie raz na ruski rok od swieta a ten ci robi o to foch. zreszta zamiast od razu na niego z ryjem poleciec to ty szybko wyprulas poplakac sobie w kaciku. rzeczywiscie sama sobie warzysz owego piwa..