Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackwater1981

Nie ma nic przyjemniejszego niż szybki seks z nieznajomą.....

Polecane posty

Gość dedede
Niczego nie napiszę, przecież zapewniłam Cię o tym. Ja się nakręciłam, bo Ty nie chcesz odpowiedzieć. I nie przewiduj proszę też, co pomyślę, bo tego nie możesz wiedzieć.

przepraszam ze sie wtrące zyje w wolnym zwiazku i moja partnerka wie o mich wyskokach a ja o jej i to nas kręci

Gość dedede
A ja dziękuję rtl2 za to wtrącenie i za szczerą i konkretną odpowiedź :)

truskawko zapraszasz na kawe ? :) batoniczka to może daj się ponieść temu popędowi ? Myśle że kopotu ze znalezieniem chętnego na taki seks nie będzie ( i znowu ubolewam że nie jesteś z Kraka) dedede - Nie. Koniec tematu.

Gość dedede
Wiem o tym, już to powiedziałeś. Odpowiedziałam tylko, bo zarzucałeś mi pewne schematy.

Gość Jurita
midokuee ty masz naprawdę problem z czytaniem ze zrozumieniem... nie chce mi sie z tobą dyskutować, bo czytasz pobieżnie, a taka dyskusja byłaby jałowa. Ja stąd spadam, bo tylko choroby wrzodowej sie nabawie.

Gość *batoniczka*
blackwater ,jak to jest,kiedy wiedzieć ,,że ta osoba też tak ma .....?

Ci którzy macie jakiekolwiek sprzeciwy co do tego sexu z nieznajomym to po lakiego chooja sie produkujecie tu.Poszła z tad!.

Gość midokuee
tak z rób bowiem jak masz cos zarzucac komus co sobie powinnas to sie nie dogadamy

ciężkie pytanie:) to się czuje w powietrzu, czasem wystarczy spojrzenie, czasem dotyk. najczęściej to facet musi mieć "jaja" żeby coś takiego zaproponować, ale zdarza się że to kobieta robi pierwszy krok. Potem to już tylko czysta przyjemność i pożądanie, czasem na tym się kończy, czasem powtarzacie to jak was znowu najdzie ochota na małe niezobowiązujące co nieco :)

mnie się tak zdarzyło na parkingu pod M1 i silesią, i w hotelu na spotkaniu z przedstawicielką firmy handlowej, było takie straszne napięcie między nami ......

Gość *batoniczka*
blackwater już wiem ,dzięki ,fajnie się z Tobą gada ,Kraków mówisz ,no niestety daleko ,szkoda

rtl2 - zazdroszcze ci . . .:) Ale to potwierdz że takie szybkie numerki się zdarzają i najczęściej chcą tego OBIE strony :)

oczywiście że obie, ja zaczynam działać jeżeli widzę wyraźną chęć drugiej strony, zaczynam od niewinnego pocałunku

Gość ***batoniczka***
blackwater masz jakieś namiary ,gdybym chciała z Tobą pogadać ?

Gość ***batoniczka***
no na forum to wszystkiego się nie da ,ale jeżeli nie chcesz to nie będę pisała ?

A jak się organizuje taki sex ? Pytasz Panią czy chce ? bo jak na ty mówisz to już jest znajoma :) czy łapiesz je w parku ?

Gość ***batoniczka***
odezwę się niebawem ,teraz już kończę i dzięki ,miło było ,pa

gdyby nie odlegość to mogło by być miło...ech... :) Ja też spadam ! koniec tej ciężkiej pracy biurowej ide do domu :) do jutra :) P.S do jutra to ktoś pewnie usunie ten temat :(

Dzień dobry wszystkim :) Co tak cicho w moim temacie : :( nikt już nie jest zainteresowany szybkim numerkiem w Grodzie Kraka ? :( :( :( To nic :) Może być też dłuuuugi numerek :) :) :)