Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inc.

Przykłady największej bezczelności

Polecane posty

Gość Inc.

Były tematy najgorszego skąpstwa, wady ex , z uwagi, jaka sytuacja miała miejsce u mnie zaczne od swojej story...a więc...Od wczoraj do domu dzwoni taki jeden nazwijmy Go Marian, i ciagle wyptyuje o mojego tate, ze ma sprawe itp...Ja juz sie domysliłam w jakiej gestii dzwoni i zbywałam padalca, ze tata spi, ze gdzie pojechał. Dziś godzina 6:58 na stacjonarny dzwoni owy IDIOTA!!!!! ja mu tak" wie Pan która jest godzina??????" prawie 7!!!!!( ja wczoraj do pozna sie uczyłam wiec chciałam sie wyspac) a On, ze "No to co"!! nosz, jak sie nie wkurwiłam i pytam po co Pan dzwonisz???!! a on ze tata mu obiecał, ze zawiezie jego siostre do lekarza naszym autem;/...ja mu na to, ze nasz samochód jest do naszej dyspozycji i nie bedzie woził innych ludzi i jak chce to niech po taryfe dzwoni to on sie oburzył i odp" Bóg zapłac" tak ironicznie..za godzine ten luj bo juz nie wiem jak sie wyrazic dzwoni znów, i chce gadacv z tata ja na to Prosze wiecej nie dzwonic!!..Po 1 te facet za frajer by chciał, zeby go zawieźść, po 2 za dziekuje sie nic nie kupuje po 3 sa to ludzie , którzy z higiena sa na bakier, smród , brud i 100 kilo mułu, JAk mnie tacy bezczelni ludzie wkuriwaja..Sory, ze sie rozpisałam ale sa ludzie którym wydaje sie , ze im sie nalezy;/..Piszcie sory, ze tak długo...

Gość Inc.
podnosze

Gość a moze twój ojciec sam
załatwiałby swoje sprawy co? A nie chował sie za plecami dzieciaka ?:O

Gość vsddg
moim zdaniem to to co ty soba reprezentujesz to jest najwieksza bezczelnosc , brak kultury i klasy

Gość fhgrsxh
jasne nic za darmo tylko kasa...egoisci

Gość Inc.
Odezwali sie wykorzystywacze...tak sie składa, ze mi nikt nie pomagał i ja za darmola tez nie zamierza bo pieniadze nie leza po ulicach.....Hipokryci ciekawe ilu z was zabrałoby zawszawionego typa, który jak słyszałam wmawiał opiece społecznej, ze maja mu nowy telewizor przyznac, ten człowiek to popirdolony idiota ..mam nadzieje, ze Was tez bezczelnie ktos bedzie w domu po 7 i po 23 meczył telefonami;]...a moj tata zbyt chartytatywny jest, szkoda, ze nie dla nas , swoich dzieci;] tyle jak ktos bedzie jeszcze obrzucał błotem

Gość Inc.
A czy WY tak wozicie OBCYCH LUDZI??????????? za darmo jak dzwonia o kladej porze dnia i nocy?!!!!!!!! ja pierdole widac niezłe downy tu siedza;/

Gość fhgrsxh
chyba twoj ojciec mu obiecal tak? a pozniej go olal, wiec o co ci chodzi? mogl sie nie wychylac i nie byloby problemu. Zawistna coreczko!

Gość lokikokoilopooorrr
Przykladem najwiekszej bezczelnosci jest autorka tematu :O

Gość Inc.
fhgrsxh Nie nie obiecał mu głupia pizdo;/ mam nadzieje, ze ciebie tez bedzie ktos nachodził a temat był stworzony po to, by inni sie wpisywali i opowiadali jacy bezczelni i głupi ludzie jak m.in. TY moga byc... Orange_Bud jak nikogo to nie interesuje to wypierdalaj;] have a nice day

Gość Inc.
lokikokoilopooorrr jak jest ta moja bezczelnosc????!!!!!!!!!!! ze nie dam sie naciagac naciagaczom??????? zakłamancy;] to przyjedzcie po tego typa i sami go wiezcie 50 km za frajer;] Matki Teresy sie odezwały, za darmo to nasza mame i kogos z rodziny moze podrzucic ale nie OBCEGO FRAJERA

OH BOZE BOZE jakis facet wydzwanial do ojca i juz temat na wątek żebys sie nie posrała przypadkiem!!! ile ty masz lat gówniaro co??? wypierdalaj to mozesz do swojego starego mowic a nie obrażać obcych ludzi bo Cie pojechali za debilny wpis,jak każdego innego głupka tutaj. have a nice day :]

Gość mam nadzieję,że
to prowokacja. W innym przypadku-O MY GOD! Chamka i kretynka do kwadratu, jak można tak traktować innych ludzi... Mam nadzieję,że kiedyś będzie Ci potrzebna pomoc i trafisz na takich samych ludzi wokół jak ty. Powodzenia!

twoj stary to frajer najpierw obiecuje czlowiekowi ze pomoze,zawiezie kogos do lekarza a pozniej nie ma tematu jeszcze coreczka rozkapryszona ma czelnosc wypowiadac sie w tej sprawie i zbywac czlowieka bo sie nie wyspala,zostala mu oferowana pomoc dlatego dzwonil i bezczelna to jest twoja rodzina a nie ten facet

Gość Inc.
Orange_Bud jesli masz problemy ze zrozumieniem to juz inna sprawa tepaku!!!! moj ojciec nic nie obiecywał. tamten wie, ze ojciec jest charytatywny i to wykorzystuje

Gość Inc.
Orange_Bud tematem frajerze, jest bezczelnosc!! a moja historia to przykład idioto

Gość Cyberos
O czym wy ludzie mówicie? moze i dziewczyna troche za ostro zareagowała, ale prawda jest taka , ze nikomu manna z nieba nie leci i trzeba tez liczyc sie z domownikami. Poza tym szczytem bezczelności jest jak ktos komus pluje w twarz a ten dalej bezczelnie sie wpycha tam gdzie Go nie chca.. Takie jest moje zdanie

Gość Inc.
Widac, ze siedza same charytatywne dusze to moze napiszecie jak Wy pomagacie obcym???????? sami ledwo wiazac koniec z koncem??

oj inc olej to nastepnym razem daj telefon ojcu i niech on sie uzera

Gość fhgrsxh
Sama jestes glupią pizdą!!!

Gość Inc.
Tamari ale tata to by pół Polski za darmo zabrał;] a nie po to rodzice ciezko spłacali samochód, zeby słuzył innym, sory ale nikt za nich Go nie spłacał;]

Gość Inc.
oj tam,oj tam huj wam w dupe' ide jesc kupełe mojego starego:) mniam

Gość fhgrsxh
ja wożę Mietka żula i sie nie pluje taka jest dobra dziewczyna a i raz kiedys zabrałam Obsranego Heńka, chciał dac mi troche kupy z dupy ale odmówiłam, poniewasz ja pomagam za darmo, najwyzej kiedys dam mu babola z nochala za to ze chciał skorzystac z moich taxi-usług zbiorowego przewozu ludzi a i tankuje na stacji Hydrant-wode niechlorowana i jezdze na niej cała polska

Gość Inc.
kupe podszywie to sam wpierdalasz na sniadanko:D