Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idbqwerty

nieznana przyrodnia siostra

Polecane posty

Gość idbqwerty

Niedawno dowiedziałam się, że mam przyrodnią siostrę, (córka - mojego ojca z pierwszego małżeństwa - o tym też nie wiedziałam) nic zupelnie o niej nie wiem, poza tym, że mam jej zdjęcię od chrztu, i zdjęcie mojego ojca od ślubu z jej matką. Ja mam teraz 30 lat, czy to nie za późno by ją poznać, nie wiem ile ona ma lat, ale na pewno jest starsza sporo ode mnie. Jedyne co o niej wiem, to że kiedyś nosiłyśmy to samo nazwisko. Niestety kobiety je zmieniają po ślubie. Ja mam już inne i ona pewnie też. A szkoda, bo to bardzo żadkie nazwisko. Pewnie nawet nie wie o moim istnieniu. Nie wiem jak ją znaleźć, miałam kilka pomysłów, ale niestety nic z tego nie wyszło. Oczywiście moi rodzice stanowczo odmawiają udzielenia jakiejkolwiek informacji. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł ...? Nasza klasa odpada, nie ma jej, już szukałam, z drugiej strony czy jest sens jej szukać, bo gdyby ona chciała mnie poznać to z łatwością by mnie znalazła na nk lub moikrewni. Są tam nazwiska panienskie, więc to nie problem, zwłaszcza w przypadku żadkich nazwisk, gdzie wyników wyszukiwania jest niewiele. Ale może w ogóle nie wiedzieć o moim istnieniu:). Jeśli ktoś ma jakieś pomysły jak mogę ją znaleźć, piszcie

Gość rzadkich
sprobuj na nk bez wybierania plci i miasta. wpisz tez w google i facebooka

nasza rodzina poznala syna mojej babci rok temu...w tej chwili ma on 64 lata...dowiedzial sie ze byl dany do adopcji po rodzinnej awanturce na jakims weselu...zaczal drazyc ..no i.....jest...szkoda ze go babcia nie mogla pozanc bo nie zyje od 5 lat..

Gość idbqwerty
Dzięki za odpowiedź, Mam pytanie do miauczydełka, Jak twojemu wujowi (jeśli dobrze zrozumiałam wasze relacje rodzinne) udało się was odnaleźć. Korzystał z pomocy jakichś urzędów ??