Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotka22@o2.pl

Drogo? ginekolog ile płacicie?

Polecane posty

Gość karotka22@o2.pl

jak uważacie czy cena u prywatnego ginekologa za wizytę 80 zł to drogo?? dodatkowo USG kosztuje 70 zł, czyli razem wizyta wychodzi 150 zł. uwaząm że to bardzo drogo, Wy tez tyle płacicie?

Gość no raczej drogo
ja za wizytę z usg płacę 80zł. jeśli cytologia to jeszcze 20zł.

Gość olosieeee
ja place 80zł badanie z USG .Bardzo drogo!!!!

Gość fdbsf
ja placilam 100zl za wizyte i na kazdej mialam robione USG nawet zdjecia dostawalam w 3D

Gość kaskadaaa
ja 70 z usg

Drogo. Ja płacę 100 z dokładnym usg, 60 bez usg - a i tak p. doktor zawsze robi usg, żebym zobaczyła małe. Ta ginekolog ma same dobre opinie w necie i multum pacjentek.

Gość mama__Tomka
Ja za badanie kontrolne ( usg, cytologia, badanie piersi i badanie ginekologiczne) takie kontrolne (nie ciążowe) płaciłam 150zł. Teraz w ciąży samo badanie 80zł i usg też 80zł, czyli 160zł według cennika, ale że jest to moja 2 ciąża którą prowadzi ten sam ginekolog, to liczy mi zniżkę i płacę 130zł.

Gość cokolwiekja
100zł za wizytę: usg pochwy, cytologia, wszelkie kompleksowe badania, recepty, bzdury, zawsze 100zł. dodatkowo jest to najlepszy ginekolog, u jakiego byłam, chodzę do niego od lat :)

Gość mama__Tomka
Ale jak widzę, co dziewczyny napisały,to też zdziera niemiłosiernie, a to prywatny gabinet, nie jakaś super ekskluzywna klinika..

Gość alaaa ma kotaaaaaaa
płacę 50zł za normalną wizyte 70zł za wizytę z USG ale to nie jest powiedziane, że Ty dużo płacisz wszystko zależy od miasta. Znam dziewczyny z wiekszych miast i one płacą 200zł a nawet więcej.

Gość kruca fuks
za wizyte od 150-180zł, w zależności czy jest jeszcze usg, prywatna klinika Wrocław, b.dobry gin, dla mnie jeden z najlepszych specjalistów, a a wcześniej byłam już u wielu różnych ginów ok.10, i płaciłam wtedy też 40zł za wizyte prywatą, ale jakoś usług, sprzętów i wiedzy znikoma. Niestety ale za wiedzę i jakość świadczonych usług sie płaci ;)

Gość alaaa ma kotaaaaaaa
kruca fuks a ja się z Toba nie zgodze bo tak jak napisałam wszystko zalezy od miejscowości ;) mój gin też ma bardzo dobry sprzęt i wiele kobiet do niego chodzi ale jako że mieszkam w małej mieścinie nie może sobie zaśpiewać 180zł bo straciłby wiele klientek ;)

Gość to żadna z was nie chodzi na
nfz? ja chodziłam miałam wszystkie bqadania usg i cytologie bezpłatnie, cała ciąże ani złotówki nie wydałam na lekarza

Gość to zależy jeszcze w jakim
mieście. Ja mieszkam w Krakowie, chodzę do dobrego gina za wizytę bierze 100 złotych, w tym usg (jestem w ciąży), za usg prenatalne (45 minut) płacę 180 złotych. Myślę, że bardzo przyzwoicie. W poprzedniej ciąży (2007) rok płaciłam więcej.

Gość kruca fuks
owszem, w małej mieścinie nikt ci nie zaśpiewa 180zł za wizyte, bo w mojej mieścinie okolice Wrocławia, najwyższa stawka gina to 100zł, ale też w takiej mieścinie nie ma co liczyć na specjalistyczną opiekę i sprzęt oraz porządnych specjalistów. leczyłam kilka lat bezpłodność przez ten czas trochę się naodwiedzałam tych ginów i mam obraz tak to wszystko wygląda w małej miejscowości a dużym mieście, gdzie prędzej znajdziesz wykwalifikowanych specjalistów którzy pracują na wysokiej klasie sprzęcie. Dlatego podpisuje się obiema rękami że za wiedzę i te udogodnienia sie niestety płaci.

Gość alaaa ma kotaaaaaaa
nie generalizujmy wiadomo , że jeśli chodzi o leczenie bezpłodności najlepiej się udać do lekarza który zajmuje się tym na co dzień i to zazwyczaj do kliniki gdzie zrobią specjalistycznie badania .

Gość karotka22@o2.pl
bo niedawno przeprowadziłam sie do Krakowa i znajoma poleciła mi ten gabinet http://www.pro-creative.pl/pl/cennik.htm byłam już jeden raz i za wizyte ze zniżką +usg zapłaciłam 150 zł

Gość mamamama26
ja płaciłam za wizytę plus badanie na fotelu plus usg 60 zl w zeszłym roku - w tym podrożało i jest 80 zł

Gość drogo placisz...
Ja place 100zl za ogolne badanie palpitacyjne na kozle do tego usg dopochwowe, badanie tarczycy i piersi no i konsultacja. Jesli ma byc do tego cytologia, lub chlamydia, lub inne wymazy na bakterie dodatkowo 30 zl. A lekarza mam najlepszego na slasku :)

Gość karotka22@o2.pl
a cóż to jest badania palpitacyjne???

karotka to duzo placisz... ja tez z Krk jestem i bym Ci mogla smialo polecic mojego lekarza.,. ja za wizyte z usg place 100zl, jezeli jest cytologia to 120zl ale to jest rzadko.... i do tego lekarz pracuje w szpitalu wiec jakby co to masz dzieki niemu zawsze jakis udogodnienia...

Gość karotka22@o2.pl
jak sie nazywa ten lekarz, gdzie przyjmuje? czy wiesz ile płaci sie u niego za założenie mireny?

Gość lolciapoz
ja płacę 150 i w tym mam badanie ogólne,cytologie,badanie piersi,a podczas ciąży 200 i mam wtedy USG 4D z nagraniem

jeśli nie chcesz płacić za wizytę to znajdź lekarza, który przyjmuje w ramach ubezpieczenia nfz. Ja na przykład chodzę do ginekologa w prywatnym Centrum Medycznym Falck w Szczecinie, ale nie płacę za wizyty. Dzwonię, zapisuję się i idę. Powiem wam ze jestem bardzo zadowolona. Moja mama też tam chodzi. Dr Sokołowski, to bardzo dobry specjalista. Naprawdę polecam poszukanie tego typu rozwiązań.

Gość ertyu8i9o0-
Gdynia. Wizyta u mojego ginekologa - 60 zł. Usg- dodatkowo 30 zł, cytologia - 25 zł

Gość ja płace 80 zł
z usg i raz na początku ciąży miałam zrobioną cytologię i to też było w cenie

Gość kochajaca mamusia
no to ja prywatnie 100zl zwykla wizyta , 100zl USG ;)))) Cytologia dodatkowe 20zl