Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyste szaleństwo mnie ogarnia

krótko i na temat: TAKO JEDO czy EmJOT????????????

Polecane posty

pomózcie, zdążyłam obleciec dwa sklepy niestety dalsze ogladanie na zywo zabronione muszę leżeć TAKO JUMPER: podoba sie mojemu m , a ja widzę za małą gondolę ( dziecko koniec wrzesnia) JEDO niby podobny do tako ale jakis taki zwrotniejszy, lepiej "buja" gondola większa ale jedna budka i czarno widze przekładanie jej. Emjot na żywo nie widziałam ładnie wyglada na allegro.

Ja mam jedo. Dla mnie super. Przekładanie budki w zasadzie było tylko raz - z gondoli do spacerówki. Poza tym jest bardzo proste, bo ma zatrzaski.

Jedo. miałam dla synka i jestem bardzo zadowolona. maluch tez odziedziczy po bracie ten wózek! gondolka na prawdę duża synek spokojnie do maja w niej jeździł, zmieściłby się jeszcze dłużej, ale zrobiło się ciepło, więc przeniosłam do spacerówki. myślę że te 7 miesięcy to na bank maluch może w niej jeździć. koła duże, pompowane, ładnie się w nim dziecko buja. jak dla mnie super wózek.

dzięki czyli na razie przoduje jedo:-))

Gość bdjs jnsj jkswj njwbk
Jak dla mnie wozki Taco sa super. Jak ja 3 lata temu rodzilam, to dostalam wozek Taco od szwagierki po jednym dziecku w idealnym stanie. Bylam mega zadowolona, choc teraz widze, ze te nowe modele sa o wiele bardziej nowoczesne i ulepszone. Jak zdecyduje sie na drugie dziecko, to tylko wozek Taco bedzie wchodzil w gre :) Z mojego poprzedniego, starego modelu bylam naprawde zadowolona.

A ja powiem Tako :) Szwagierka ma, jezdzi sie nim swietnie,zwrotny bardzo :) A gondola tez wcale nie taka mala :)