Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal_Pz_-----

seks w ciazy, porzadanie, .. oczami faceta.... pomocy

Polecane posty

Michał (swoją drogą, to tak mam zamiar nazwać Młodego hehe), powiem ci, jak zachowuje się mój facet. Nie ma żadnego nacisku na seks. Raz mu wyjaśniłam pewne kwestie i przyjął do wiadomości (co prawda co on tam w głowie tak naprawdę ma, to ja na pewno nie wiem ;) . Ja nie chcę - ok, nie, chociaż mu ciężko (widzę to). Stwierdza, że jak ja nie chcę, to on tym bardziej, bo widzi, że ja nie mam z tego żadnej przyjemności. Choćby nie wiem jak był zjeb*** (sory za słowo) po pracy, a pracuje ciężko fizycznie, to zawsze się ze mną wieczorem spotka i nie ma marudzenia, że czegoś nie zrobi. Nawet takie z pozoru głupie sprawy, jak podanie mi talerza, czy zrobienie herbaty, a widzę, że prawie zasypia na siedząco ;) No więc ekhm, pewne rzeczy są oczywiste i chyba nie wymagają porad na forum. Żeby było śmieszniej, to łóżeczko on wybiera jak na razie :D

Gość Fantastyczna kobietka
aaj widzisz, napisałam w poście poniżej potem, bo pomyliłam cię, że niby ty dałaś linka do topicu gdzie wielmożny Michał pisał, to Capricornusm podała, sorrki :)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwonisz

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.