Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKUPOHOLICZKA.....

iLE wydajrcie miesięcznie na ubrania?

Polecane posty

Gość ZAKUPOHOLICZKA.....
J też właśnie najbardziej buty uwielbiam, co tydzień muszę mieć nową parę.

Gość Ja raz wydałam
Moj mąż juz mnie przeklina bo nie mam gdzie magazynować tych butow, wszędzie pudelka z butami heh

Ja średnio 100-200 zł na miesiąc (ciuchy +buty), a i tak mam sukienki czy bluzeczki, które miałam tylko raz czy dwa razy ubrane.

Gość xcvfvx
kolo 100- max 200 tygodniowo, chyba ze nadchodzi zima czy lato i mam sobie kupic nowe buty, plaszcz czy jeansy, wtedy to wydaje znacznie wiecej, kosmetykow nie licze, bo sa miesiace kiedy ich w ogole nie kupuje, a jak juz kupie to tyle ze mi starcza przynajmniej na 3 miesiace,

Jak zaczęłam zarabiać, to trochę poszalałam, teraz mam pełna szafę,tylko jak mi coś wyjatkowego wpadnei, to kupuję :)

Gość aaldona
Ja nie wydaje dużo na ubrania, ale staram się wymieniać z koleżankami lub sprzedawać na allegro. zawsze jak coś sprzedam o mam 200zł do przodu, zainwestuje w coś, potem znów odsprzedaję, uwielbiam, zakupy internetowe. np answear.com, perhapsme.pl Teraz też znalazłam info o skupie ubrań dla mieszkanek warszawy, ale jestem podekscytowana. Skup jest zorganizowany po raz 14. :-) WOW! http://melisaem.blogspot.com/2011/09/skup-ciu chow-w-warszawie-10-wrzesnia.html Napisąłm tez do organizatorki, bardzo miła Napisze jak juz będę po skupie :-))) jupi jajaaaaajjjj