Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarver johnson

Facet który nie lubi piłki nożnej to ciota

Polecane posty

Gość tarver johnson

nie oszukujmy się... przecież to tak jakby nie lubił np: sexu zwykła ciota i tyle

Gość lejla28
to doberze ze mój jest ''ciotą''

Gość a ja zupelnie na odwrot
zgadzam sie, nawet jesli to miala byc prowokacja. Nie ma bardziej zalosnego widoku, niz facet czekajacy z wypiekami na twarzy na mecz swojej ukochanej druzyny, a potem zalegajacy w pelnym skupieniu przed ekranem telewizora z browarem w lapie.

Gość tarver johnson
lejla28 nie masz sie czym chwalic.. masz faceta ciote ;O

Gość asdasd asd asd asd sdfsgsdfg
masz kurwa 100% racji. też tak uważam dla mnie facet ktory uprawia inny sport niz pilka nozna to ciota. a najwieksze cioty to dla mnie siatkarze. nie oszukujmy sie ale taka prawda .dobry temat zalozyles.

Gość obojetnosc i apatia
facet który: - nie lubi piwa - nie lubi piłki nożnej - nie lubi poruchać to ciota a nie facet

dokładnie.

mnie zawsze denerwuja te cioty na wfie . kiedy jest rzucony pomysl zeby zagrac w pilke nozna to oczywisie wiekszosc mowi - nie nie. siatkowka. a najgorsze jest to ze takich jest coraz wiecej. pilka nozna to najlepszy sport na swiecie i kurwa kazdy powinien to lubic tak samo jak poruchac.

Gość buahahaha!!!
Ale macie wyznacznik męskości :D Facet gapiący się jak grupa innych facetów gania za piłką :) Nie powiem, sama lubie czasem pooglądać, ale ludzie.. Dajcie spokój! (Zaraz ktoś założy temat: "prawdziwy facet to taki co sam upoluje sobie kolację" - i to miałoby większy sens niż ta żałosna piłka nożna)

No jasne, a facet, który nie lubi seksu grupowego, to totalna ciota :D

Gość Mega Facet z Jajami
Prawdziwie męskie sporty to sporty niebezpieczne i ryzykowne, gdzie łatwo o śmierć, jak np.: - sporty walki - strzelectwo, myślistwo - wyścigi samochodowe/motorowe itp. - lotnictwo - wszelkie sporty ekstremalne więc nie pieprzcie mi tu, że dorosły facet biegający w szortach po przystrzyżonej trawce za kawałkiem napompowanej szmaty to facet, bo to właśnie zwyczajna ciota.

Gość obojetnosc i apatia
powtrórzę.. facet który nie lubi piwa, piłki nożnej i sexownych dup to zwykła ciota i leszcz...

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
O czym wy tu piszecie... prawdziwy facet to taki, który na piąchy z niedźwiedziem idzie się boksować, albo jedzie do Somalii robić interesy z tamtejszym odłamem Al-Kaidy - a nie jakieś sporty walki, piłka nożna czy sporty "ekstremalne" - to są dopiero ciotowate zajęcia.

Gość Kiss my ass baby
Prawda jest taka, że prawdziwy facet powinien umieć zrobić 3 rzeczy: - zerżnąć dziwkę - zastrzelić jelenia - wypić z gwinta 0,5 l

Facet który nie miał nigdy nic wspólnego z bronią nie jest facetem tylko ciotą skończoną. Zamiast marnować siły na bieganie za piłką można pójść na strzelnicę i poćwiczyć coś co może się w tej niepewnej przyszłości przydać. Piłka nożna jest dla ciot, jedna ciota strzeli gola, reszta ciot pod pretekstem radości się na nią rzuca i rucha prosto w dupe. Tak samo kibice, pod pretekstem radości się całują i obmacują po jajach. :D

beliar co ty wiesz dzieciaku o broni - chyba tylko swojej w gaciach, gdy ją trzymasz i strzelasz na sucho :D i odpierdol się od footballu , bo piszesz jak męska dziwka :classic_cool:

revolver a wiem debilu o broni bardzo dużo, reko, rodzinne tradycje itd. fótbol to sport dla lamusów i intelektualnych niedorobów takich jak ty.

Gość joeey
Ja lubię boks,mma i inne sporty walki.Piłka nożna mnie wkurwia.Większość tych kolesi to pajace myślące że co to nie on.

Gość szczeruś
Facet ,który wypisuje takie tezy jest ciotą do kwadratu autorze :D Wolę siatkówkę i rugby nie wspominając o rajdach samochodowych.

Gość ninnnnnnnka
to mój tez jest "ciotą" z czego się bardzo ciesze bo piłka nozna jest nudna jak flaki z olejem.Lubi za to F1 co da się znieść i czasem nawet z nim poogladam

bo nie ma nic bardziej męskiego niż oglądanie męskiej, wydepilowanej klaty ronaldo jak wygina się w dziwnych pozach udając ciężko rannego :)

Gość XY none sens
to pilka nozna jest dla ciot. sportem prawdziwych mężczyzn jest kosz.

Gość Homerr 666
tylko cioty sie podniecają jak 22 facetów lata jak dzieci za kawałkiem nadmuchanego pęcherza i jak jeden z tych debili strzeli do bramki to obściskują swoje spocone cielksa jak pedały. jeśli to lubisz to raczej ty jesteś ciotą pizdo

Gość gość
Jestem kobietą i kocham piłkę nożną i oglądać i grać, i co jestem babochlop?

A ja naprawde nie łapie jak sie można jarać kilkunastoma kolesiami biegających po kawałku trawy kopiących kawałek skóry. Wole już w sufit patrzeć. Niejarają mnie też laski które lubią futbol i dobrze niech każdy sobie znajdzie dla siebie odpowiedniego partnera

Gość sieć neuronowa
Fff

Wszystko można spłycić do stwierdzenia np. 22 facetów biegajacych za piłka. Nawet seks jako ruch posuwisto-zwrotny - i co jest w tym fajnego. Albo kolarstwo jako pedałowanie:-)

Gość gość
a kobieta nie lubiąca piłki nożnej to jest "ciotka"

Gość gość
autor tego tematu to bezmózgi frajer kto najgłośniej krzyczy o c***ach, sam nią jest, taka prawda