Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Napis na nagrobek-powazny temat

Polecane posty

Nie wiem,ktory wybrac 1.w zyciu sa piekne sa tylko chwile... 2.dzieli nas tylko czas 3.sa serca w ktorych zyjesz 4.niech snu anioł modrymi skrzydły Cię otoczy, dobranoc a moze cos pieknego mi podeslecie z gory dziekuje:)

Gość nie podoba mi się to 1
czyli odwoływanie się do piosenki popularnej, śpiewanej przez pijaną młodzież na ogniskach - nic w tym złego, ale jakoś nie pasuje mi do powagi chwili i miejsca.

Gość charlotte-york
"oddasz robakom co moglas oddac chlopakom RIP"

w zyciu sa piekne sa tylko chwile..."- nie pasuje to w ogole na NAGROBEK... dolujacy napis w takim miejscu dzieli nas tylko czas- bez emocji, nudny a serca w ktorych zyjesz- tez bez uczuc, bez wyrazu,bez serca niech snu anioł modrymi skrzydły Cię otoczy, dobranoc- prostackie Szukamy czegos pieknego...

Gość Andreje Samsone
NEKROFILE SĄ WŚRÓD NAS LUB: STRUPIESZEJ W SPOKOJU

Gość Okupantka zawodowa
Nie stój nad mym grobem i nie roń łez. Nie ma mnie tam; nie zasnąłem też. Jestem tysiącem wiatrów dmących. Jestem diamentowym błyskiem na śniegu lśniącym. Jestem na skoszonym zbożu światłem promiennym. Jestem przyjemnym deszczem jesiennym. Kiedy tyś w porannej ciszy zbudzony, Jestem ruchem - szybkim, wznoszonym, Ptaków cichych w locie krążących. Jestem łagodnym gwiazd blaskiem nocnym. Nie stój nad mym grobem i nie roń łez. Nie ma mnie tam; nie zasnąłem też. Nie stój nad mym grobem i nie płacz na darmo. Nie ma mnie tam. Ja nie umarłem. Mary Elizabeth Fyre - "Nie stój nad mym grobem i nie roń łez"

to moze cos podeslecie nie mam glowy a musze jutro zamowic nagrobek-juz wybralam ale cos chcialabym napisac

Gość nhnhj
Rozstanie jest naszym losem. Spotkanie naszą nadzieją... Bogu nie stawia się pytań dlaczego... Można odejść za zawsze, by stale być blisko... Żegnamy się z Tobą na krótką chwilę jaką jest życie.

Gość acg
proponuję:wieczny odpoczynek

Gość Tu spoczął na łonie
Abrahama Icek przeżywszy lat 35. Prosi o westchnienie do Boga.

Gość moj ukochany wiersz
"Niech staną zegary, zamilkną telefony. Dajcie psu kość, niech nie szczeka, niech śpi najedzony. Niech milczą fortepiany i w miękkiej werbli ciszy wynieście trumnę. Niech przyjdą żałobnicy. Niech głośno łkając samolot pod chmury się wzbije i kreśli na niebie napis "On nie żyje". Włóżcie czarne wstążki na białe szyje gołębi ulicznych. Policjanci na skrzyżowaniach niech noszą czarne rękawiczki. W nim miałem moją północ, południe, mój zachód i wschód, niedzielny odpoczynek i codzienny trud, jasność dnia i mrok nocy, moje słowa i śpiew. Miłość myślałem będzie trwała wiecznie, myliłem się. Nie potrzeba już gwiazd, zgaście wszystkie do końca. Zdejmijcie z nieba księżyc i rozmontujcie słońce. Wylejcie z morza wodę,odbierzcie drzewom cień. Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się."

"Brak Ciebie jest bólem ciszy, ciężarem dziwnego oczekiwania." "Każda ciemna noc ma zawsze jasne zakończenie." "Bóg widzi, Czas ucieka, Śmierć goni, Wieczność czeka." Współczuje straty...

Gość mama córki :):):) 2,4 mce
wyrazy wspolczucia:( Chorowal?

Gość ppppppppppppppppppppppppppppp
Są serca,które się nigdy nie żalą. Są skargi,na które nie ma sędziego, Więc jeśli ktoś płacze, Nie pytaj dlaczego

Gość nhnhj
Są chwile i ludzie, których się nie zapomina. ... pozostaniesz na zawsze w sercach tych, którzy Cię kochali... wspomnienie jest dusza zycia, a zycie tylko wspomnieniem"

Gość sryt7j
z tą wodą to powaga?

Gość andziaa72
Bardzo ładna jest dwójka "2.dzieli nas tylko czas"

Gość jawybralamk
Ja wybrałam taki dla mojej mamusi": Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochac"

Gość gadulaem9
Sa lzy, co jak ogien pala, sa serca, co nigdy sie nie zala, sa winy, na ktore nie ma sedziego, wiec, gdy ktos placze nie pytaj dlaczego.

sryt7j -tak powaga skoczyl do wody i sie zachlysnal lezal ponad 30min pod -serce mu jeszcze pracowalo ponad dobe

Gość sryt7j
ehh jeśli tak to głupia śmierć..