Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Napis na nagrobek-powazny temat

Polecane posty

nhgnhj -tez chcialam jasny bo i praktyczny ale przy takim nagrobku nie bedzie efektu bo jak sie obije to musi myc kontrast ale tenn jasny kamien piekny:)

Gość do bzdurra
a ty do kogo piszesz teraz?

Gość a ja tak myslee
"kochani nie umierają nigdy"

Gość bzdurrra........
Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie "do bzdura". Do kogo mam pisać? Przecież że do autorki topiku.

Gość nhgnhj
to jest viscount white, piekny kamien ..oczywiscie kazdy ma swoj gust, jeden lubi czarny, drugi zielony, trzeci bordowy, ja wybralam jasny bo wiem ze tacie b ysie spodobal:)

Gość ****************** ebrvfwabs
"Rozłąka jest naszym losem, spotkanie naszą nadzieją."

Gość psychiczna kafezdzira
Brzydulka 🖐️ Bardzo mi przykro, naprawdę.. Trzymasz się jakoś? Kiedy to się stało? Eh, pieprzone życie, nawet nie wiesz kiedy, pstryk, jak zapałka :( Z tych, które są na tym topiku podobają mi się najbardziej te: ''Dzieli nas tylko czas'' ''Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się na próbę'' ''Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać'' Sama od siebie dodam jeszcze taki: ''Rozłąka jest naszym losem, spotkanie - nadzieją''. Trzymaj się kochana 🌼

skoro ma być od Ciebie to czemu sama czegoś nie wymyślisz? Co byś mu chciała powiedzieć.

ja tez chcialam jasny kamien,te ciemne na wysoki polysk kojarza mi sie z szafkami jakos tak dziwnie i mroczno wszystko proste,stojace rzedami ale kamien musze miec ciemniejszy,szarosci nie lubie-ten ze zdejecia jest szary bzdura pisze do mnie:)

Gość asia88-84
Rozłąka jest naszym losem. Spotkanie naszą nadzieją."

Gość bzdurrra........
Ten nagrobek jest piękny, naprawdę. ale mammita ma rację, napisz to co byś chciała mu powiedzieć.

Gość Fendii
Brzydulko a ' Jesli zapomnę o Tobie, Ty Boże na niebie zapomnij o mnie ?'

Gość cytat Jana Pawła II
ja uważam że cytat JP II jest taki trochę budujący (dający małego kopa, w przypadku nagłej śmierci), dodatkowo nie umieszczałam zdjęcia swojej mamy na nagrobku... to pomaga. Zapłakałabym się na śmierć gdyby było tam zdjęcie i jakieś (przepraszam za określenie) ckliwe wyznanie. Ale to tylko (aż) moje zdanie

Ja bym napisała, że będziesz na zawsze w moim sercu... To bym powiedziała mojej babci, która zmarła w styczniu :(

2... dziwie ci sie, ja bym w takiej sytuacji nie byla w stanie pisac na forum i pytac tu o takie rzeczy. ale to twoje sumienie.

Gość nhgnhj
do martva-idz stad podla dziewczyno kazdy ma inna psychike, skad wiesz czy autorka nie bierze psychotropow? ja wzielam tak silne leki, ze nawet nie uronilam lzy..dopiero po pogrzebie wybuchlam ,kilka dni po

spoxer jaki cyrk?O co Tobie chodzi? Taki wybralam i juz odbij ode mnie bo i tak mam wisielczy humor:(

sama sie prosisz, co odbij? chwaiszsie w stopce nowym foto i lekko sobie temat zakladasz w takiej sytuacji SZOK nawet jak dla mnie.

Gość bzdurrra........
Noxelia odpuść sobie dziewczyno... idź na topik na twoim poziomie

martva -co ty wiesz powiedz o mnie? ja przez dlugi czas codziennie chodzilam i podlilam sie siedzac na trawie prosilam ojca,zeby zabral mnie do siebie chociuaz wszystko jest takie same,niebo niebieskie,ptaszki cwierkaja ale jednak nigdy nie bedzie jak dawniej wiem,ze zyc musze-bo musze

Gość nhgnhj
a co ma robic? podcinac sobie zyly? tak naprawde dam dobra rade autorce zalobe tzw 'na zewnatrz' zakoncz wraz z wyjsciem z kosciola bo potem nikogo nie obchodzi ze stracilas ojca...a jeszcze powiedza na boku ze innym dzieci umieraja wiec strata ojca to zaden koszmar chociaz w sumie i nie rozczulaja sie nad kobietami ktore stracily dzieci....mam kolezanke w pracy ktorej umarl syn rok temu i nikt juz nie pamieta w pracy

to przebieraj dalej w napisac i nagrobkach, koniecznie na forum... na pokaz :o 🖐️

Gość nhgnhj
choicaz ty pewnie jestes juz po pogrzebie i nigdy ale przenigdy nie daj sobie wmowic nikomu, ze zalobe trzeba przezywac w jeden okreslony sposob mi pomogl basen i kino ,tobie moze taniec, trzeciemu kabarte a czwartej pies ze schroniska ...to twoja zaloba i masz prawo robic co chcesz

ja akurat czuje potrzebe wywalania na zewnatrz tego co siedzi w srodku zaloba?nie chodzilam caly czas ubrana na czarno,czasami sie smialam pamiec mam w sercu

Gość spoxer
To może wstrzymaj sie z decyzją o wyborze nagrobka , skoro jesteś jeszcze w żałobie . Zdajesz sobie przecież sprawę ,że mimo ,że nie jest to inwestycja do końca świata to jednak na musi wystarczyć na kilka , może kilkanaście lat . i chcesz później to monstrum oglądać za każdym razem ? Ten przerost formy nad treścią ?

Gość nhgnhj
takich jak martva jest pelno....podlych, plujacych jadem i obgadujacych innych